TIDE χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...τελικα εχεις δικιο καποιες φορες ασχολουμαστε με πολυ ασημαντα πραγματα....τα καλυτερα ευχομαι σε σενα και την οικογενεια σου μεσα απο την καρδια μου.....Περαστικα.....
Printable View
TIDE χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...τελικα εχεις δικιο καποιες φορες ασχολουμαστε με πολυ ασημαντα πραγματα....τα καλυτερα ευχομαι σε σενα και την οικογενεια σου μεσα απο την καρδια μου.....Περαστικα.....
Μπαρμπουνάκι μου και βασουλίνι ευχαριστώ πολύ πολύ!! Θα σας ενημερώνω.
Βασουλινάκι ηρέμησες καθόλου??
Barbaki όντως μια απόφαση είναι.. δύσκολη βέβαια.. άντε να δεις σύντομα το 7αράκι για να μπορέσεις να ''χτυπήσεις'' κ ένα τριγωνάκι..( εε σαν ανταμοιβή.. ένα μόνο)
Βρε κορίτσια η Ναταλία καλά είναι?? Γιατί δεν μπαίνει?? Μίλα μας κα πρόεδρε... Αν συνεχίσεις την αποχή δεν τη γλυτώνεις θα με ακούσεις τηλεφωνικώς.. και πάρτο σαν απειλή..
Φιλιά πολλά σε όλες τις όμορφες!!!
Πω πω βρε κοπέλα μου, τι άσχημο λούκι ήταν αυτό που πέρασες !!!Quote:
Originally posted by tidekpe
KAΛΗΣΠΕΡΑ! Προσπαθώ να είμαι καλά...μάλλον είμαι καλά αφού πέρασα όντως τα σαράντα κύματα! Κυριακή πρωι η μικρή ψιλοκουτσαίνει, Δευτέρα τηλέφωνο στο γιατρό, Τρίτη τη βλέπει και αρχίζει τα μισόλογα....τελικά με σωρεία εξετάσεων που γίνονται όλες με μετακομίσεις στην αγκαλιά, δεδομένου ότι ο Νίκος λείπει ταξίδι και είμαι μόνη, ο γιατρός υποψιάζεται σκλήρυνση ή κάτι αντίστοιχο....κι εγώ σφίγγω δόντια και προχωρώ!
Τελική διάγνωση και σίγουρη: Μια απλή υμενίτιδα που θέλει βέβαια απόλυτη ακινησία....που είναι δύσκολο για ένα μικρούλι γλυκό (που συνεργάζεται το καημένο) που όμως ξέρω ότι το παιδί μου θα ξαναπερπατήσει και είναι κάτι περαστικό!
Και μετά από μέρες επιτέλους κλαίω από χαρά! Πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε συχνά- πυκνά τις προτεραιότητες της ζωής...και να χαμογελάμε συχνότερα, κουκλοκόριτσα! Φιλια
Χαίρομαι που είναι κάτι περαστικό και όχι ιδιαίτερα σοβαρό. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση, μέσα από την καρδιά μου.
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια
φιλιά και χρόνια πολλά σε όσους έχουν δικά τους πρόσωπα που γιορτάζουν και σε όσους γιορτάζουν,
μπαρμπιτάκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου πολύχρονο..
tide μου να'ξερες πως σε καταλαβαίνω τα ίδια είχα περάσει κι εγώ πριν χρόνια με την κόρη μου, εκείνη είχε χτυπήσει στη ρυθμική και δεν το είχε καταλάβει και της είχε γίνει ζημιά, ένα μήνα ακίνητη και να πηγαίνει και γυμνάσιο και να την κουβαλάμε καθημερινά σχολείο και αγκαλιά σχεδόν στις σκάλες να ανέβει στην τάξη,
ευτυχώς ήταν περαστικά.....σου εύχομαι κι εσένα περαστικά στο παιδάκι σου ένα κακό όνειρο ήταν και πάει άστο πίσω σου....
νεκταρινάκι, ευγενία γεωργία βάσια ναταλία (που είσαι καλέ εσύ) και όλες οι υπόλοιπες κοπελιές να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο όσο για μένα άστε το ο γιος μου γράφει φυσική και είμαστε όλοι σπίτι για συμπαράσταση...
σύν τους μαστόρους μας μην ξεχνιόμαστε ευτυχώς δεν μπαίνουν πια στο σπίτι οι εργασίες περιορίστηκαν στο μπαλκόνι .....
την καλημέρα μου σε όλες....ίσως ξαναμπω αργότερα
καλημερα σε ολα τα κοριτσια και αγορια. μια συντομη καλημερα γιατι πρεπει να δουλευω και καμια φορα.
tide μου, αφου τελος καλο, τελικα ολα καλα. λιγο υπομονη και θα το ξεχασετε και αυτο.
Αννεζινα και Tide πως γραφουν τα παιδια σας? ευχομαι οι κοποι τους και οι δικοι σας να εχουν και τα επιθυμητα αποτελεσματα
συμπεθερα η ευχη σου σχεδον πετυχε! 80,1 σημερα! λες αυριο να δω το πολυποθητο 7 κατι? γιατι μετα το τριημερο δεν προκειται. θα κανω καναδυο βδομαδες να το ξαναδω.....
αννεζινα, ευχαριστω και για τις ευχες για τη κορη μου.
καμια με κωστα/κωσταντινα/ελενη? χρονια πολλα σε οσες εχουν
ναταλια που εισαι? μηπως να την παρουμε κανενα τηλεφωνο?
Καλησπερα κι απο μενα.....Μπαρμπουνι αν το δεις να ξερεις να παρεις μαζι σου κανενα ρουχαλακι χοντρουτσικο ....σημερα ολη μερα βρεχει....δεν ξερω πως θα παει το ΣΚΔ αλλα κανονισε να εισαι καλυμενη και για το κρυο και για τη ζεστη.....
φιλια σε ολες σας να περασετε υπεροχα....
Εχει κανεις νεα της Ναταλιας?????
Ναταλία ιζ ΟΚ.
Θα περάσει αργότερα από το φόρουμ να μας ... γράψει.
Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια. Εγώ σχολνάω και φεύγω.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχές και τη συμπαράσταση όλους..αγόρια και κορίτσια! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ευτυχισμένη νιώθω...χαμογελάω συνεχώς που όλα θα περάσουν, όσο και αν αργήσουν..δε με πειράζει καθόλου...και μεταξύ μας το μεγάλο μου καμάρι δυο φορές το έχει σπάσει, οπότε από κουβαλήματα ξέρω πολύ καλά...καθόλου δε μέ πειράζει αυτό...έφτασα στο σημείο να τρομάζω από τις λέξεις...το πιστεύετε πως, όποτε προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα της ασθένειας που υποψιαζόταν ο γιατρός, δεν μπορώ να τη θυμηθώ;;;;;;; Την απέβαλε το ασυνειδητό μου...Τέλος, τέλος!
ΑΝΝΕΖΙΝΑ, καλή τύχη στη Φυσική...φημολογείται για δύσκολο τέταρτο θέμα...θα φανεί! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Μπάρμπι μου, ευχαριστώ για τις ευχές..εμένα η δική μου είναι μικρή ακόμη...δε δίνει Πανελλαδικές...στα σχολικά έως τώρα, έχει γράψει πολύ καλά...Μαθηματικά, δηλαδή, που είναι υπολογήσιμα δε βρήκε λάθος...τώρα στα φιλολογικά, καλά λέει, αλλά ου μπλέξεις με φιλόλογους που είναι...κάπως (συγνώμη στους συναδέρφους...αλλά πρέπει να το ομολογήσουμε πως δεν έχουμε και την καλύτερη φήμη....)
ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ! Τι ωραία η ζωή....καλό τριήμερο κορίτσια και...αγόρι!
Περιμένουμε κάποιους ακριβοθώρητους να μας καταδεχτούν...
Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν και όσους δε γιορτάζουν...γιστί όχι;;;;
φιλιά
αμαν τρομαρα που πηρες πωπω ανατριχιασα.Quote:
Originally posted by tidekpe
KAΛΗΣΠΕΡΑ! Προσπαθώ να είμαι καλά...μάλλον είμαι καλά αφού πέρασα όντως τα σαράντα κύματα! Κυριακή πρωι η μικρή ψιλοκουτσαίνει, Δευτέρα τηλέφωνο στο γιατρό, Τρίτη τη βλέπει και αρχίζει τα μισόλογα....τελικά με σωρεία εξετάσεων που γίνονται όλες με μετακομίσεις στην αγκαλιά, δεδομένου ότι ο Νίκος λείπει ταξίδι και είμαι μόνη, ο γιατρός υποψιάζεται σκλήρυνση ή κάτι αντίστοιχο....κι εγώ σφίγγω δόντια και προχωρώ!
Τελική διάγνωση και σίγουρη: Μια απλή υμενίτιδα που θέλει βέβαια απόλυτη ακινησία....που είναι δύσκολο για ένα μικρούλι γλυκό (που συνεργάζεται το καημένο) που όμως ξέρω ότι το παιδί μου θα ξαναπερπατήσει και είναι κάτι περαστικό!
Και μετά από μέρες επιτέλους κλαίω από χαρά! Πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε συχνά- πυκνά τις προτεραιότητες της ζωής...και να χαμογελάμε συχνότερα, κουκλοκόριτσα! Φιλια
τελικα να χεσουμε κ τα κιλα κ ολα. α στο καλο. υγεια ναχουμε κ ολα θα τα κανουμε.
Μπαρμπ ξαναρθα ομως μια που ειπες θα αρχισεις! μη φυγεις παλι ε :)
Ti έγινε, οεο;;;;
Πού χαθήκατε, ωρέ; Μπανάκια και βολτούλες, βλέπω....Μπράβο!
Εμείς είμαστε καλά και χαρούμενοι, απολαμβάνοντας τη θεραπεία της μικρής μας που αναρρώνει...αναζητώντας μια νέα δίαιτα, αφού τόσες μέρες δεν έτρωγα τίποτε και μετά τα καλά νέα, πλακώθηκα στα πάντα καθώς στο σπίτι μας, τέταρτη μέρα σήμερα μετά τα καλά νέα, επιμένουμε να το γλεντάμε με φαγητά, γλυκά και πολλά γέλια!!!(αν και εχτές είχαμε μια μικρή παρένθεση τσακωμού με τη μεγάλη μας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...)
Ε, Δευτέρα αυριο είπα να ξεικινήσω πάλι, αν αντέξω...μήπως και κουνηθεί ο δείκτης!
Φιλιά πολλά κορίτσια και αγόρι και να χαμογελάμε...γινόμαστε ωραιότεροι και καλύτεροι!
Χαιρεστεεεεεεεεεεεε εγω περασα υπεροχα αυτες τις μερες...Η Σαμοθρακη ηταν τελεια και ευτυχως δεν εβρεξε καθολου....Μπαρμουνι ελπιζω να περασατε καλα στην πολη μας..περιμενω εντυπωσεις....Ελπιζω και ολοι οι υπολοιποι να περασατε τελεια....φιλια σε ολους...
καλημερα προς απαντες
περασα τελεια στην πολη σου αλεξανδρα. σε καποια φαση που βρηκα χρονο σε πηρα και τηλ αλλά μαλλον δεν το καταλαβες εσυ και μετα κι εγω ξεχαστηκα και ετσι ουτε τηλεφωνικως δεν τα ειπαμε. παντως εχω πολυ ωραιες εντυπωσεις παρα τον αστατο καιρο. δεν με χαλασε καθολου. εβρεξε σαββατο απογευμα οταν κοιμομασταν και μετα κυριακη πρωι που ομως εμεις φυγαμε για ορεστιαδα και σε ολη τη διαδρομη ειχε ωραιο καιρο. μονο στην επιστροφη που σταματησαμε ασπροβαλτα φαγαμε βροχουλα και μας χαλασε λιγο αλλά επιστροφη ηταν και ουτως ή αλλως δεν μπορει να ειχαμε και καλη διαθεση!!
την κυριακη βεβαια δεν αφησαμε στρατοπεδο για στρατοπεδο και επισης ακουσαμε ενα καρο ιστοριες φανταρων....επισκεφτηκαμε στρατοπεδο στις φερες, στη δαδια στο νεοχωροκατι, στις καστανιες.....τι σου ειναι οι αντρες..... καλε τι τους επιασε.....ευτυχως μας σταματησαν και στο σουφλι για ψωνια και επισης ηπιαμε και καφε στην ορεστιαδα οπου βρηκαμε ενα ζευγαρι συναδελφους που εχουν γιο που σπουδαζει εκει και γι'αυτο πηγαμε και σε ενα ακομη στρατοπεδο!!!! καλα, φοβερη εμπειρια.
κατα τα αλλα εχετε πολυ ωραια μαγαζια και για καφε και για ποτο και για φαι. το παραμυθι το δοκιμασαμε, ειμασταν και διπλα σχεδον εξαλλου και επισης πηγαμε και στο καστρο στη μακρη. βγαλαμε και τις φωτος μας μπροστα στο φαρο σαν γνησιοι επισκεπτες....και ρομα πιτσα δοκιμασαμε και μια πολυ ωραια σοκολατα στο docca και ποτακι καπου παραδιπλα. ολα τελεια-παραπονο ουδεν!! (εκτος των επισκεψεων στα στρατοπεδα οπου ριξαμε βεβαια πολυ γελιο με τους κυριους!!!!!)....
κατα τα αλλα ελπιζω να ειστε ολοι καλα. η ναταλια ειναι καλα, το επιβεβαιωσα κι εγω τηλεφωνικα την παρασκευη και ειχα πηρα και υποσχεση οτι θα μπει ταχα....
σποτ, συνεχιζει να μας γραφει!!!!! δεν υπαρχει αμφιβολια.....
κατα τα αλλα ειμαι ξανα 85 κιλα με πρωτη δυσκολη/κοκκινη μερα σημερα και απο αυριο θα ξαναξεκινησω την γνωστη διαιτα. τελικα δεν ειδα και το 7 μπροστα αλλά ξαναξεκιναω και ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι πιο τυχερη. δεν το βαζουμε κατω!!!
ελα μπαρμπ ιδια φαση! μαζι! παμε ναρχισουμε!
ποια διαιτα κανεις? θα κανω του διαιτολογου διαιτα αλλα οχι τα κλασσικα, πχ 1 μερα φρουτα, μια μερα λαχανικα κτλ
Kαλά λοιπόν το είπα εγώ ότι ξεπορτίσατε...η μία Σαμοθράκη η άλλη Βόρεια κάνοντας βόλτα στα στρατόπεδα, τυχερούλες.
Πάντως, το κλίμα το μεταφέρατε μια χαρά σε μας που παραμείναμε στο κλεινόν άστυ, δουλεύοντας...αυτό με χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες μαζί, βέβαια, με την έγνοια της μικρής για το ποδαράκι της...οι υπόλοιπες και υπόλοιποι (όλο ξεχνώ τον άντρα της παρέας) χαθήκατε η μου φαίνεται;;;; Για την αρχισυντάκτρια δε συζητώ...εξαφανισμένη...μήπω ς ασχολείται με την εξεταστική;;; Τσάμπα το διάβασμα που έριξα...
καλή συνέχεια στη μέρα σας και φιλιά