Καλησπέρα, Κορίτσια
Eλπίζω να περάσατε υπέροχα!!!
Καλως ήρθαμε όλες πίσω με το καλό και καλή μας συνέχεια!!!
συνεχίζω συντηρητικά με μικρές σε λογικά πλαίσια παρασπονδίες
και σχετικά για τις μέρες που περασαν που ήταν πολύ χαλαρές λόγω διακοπών είμαι στα ίδια πάνω κάτω. Βέβαια οταν γύρισα απο τις διακοπές με πρώτη μέρα περιοδου ήμουνα 2,5 πάνω αλλά μέσα σε δέκα μέρες
και με το τέλος της περιόδου επανήλθα στα κανονικά πριν την έναρξη των διακοπών.
πόσο θα ήθελα να αλλάξω δεκάδα σύντομα!!! το 8 έχω να το δω απο το Απρίλη του 2009, θα εκπλαγω και θα πάρω πολύ τα πάνω μου, ανυπομονώ αλλά έχω μάθει ότι σε αυτή τη διατροφή πρέπει να χεις πολύ υπομονή αλλά και οτι ο χρονος σε ανταμείβει!
τα χθεσινά μου
πρωί: τυρί+παξιμάδι+ροδάκινο
μεσημεριανό: 2 γεμιστά με λαχανικά +τυρί
βραδυνό: ντοματοσαλάτα+τυρί+παξιμάδ ι+ 2 μπάλες παγωτό με σπιτικό βύσσινο γλυκό +1 χωνάκι
(ούτε δεκατιανό ούτε απογεματινό, δεν βόλεψε)
αυτο το βραδυνό που αποζητώ γλυκό...συνήθεια πολλών χρόνων ..το παλεύω αλλά χθες ειδικά το ήθελα και το ευχαριστήθηκα!
κατα τα άλλα είμαι μεσα στο άγχος , είμαστε σε φάση μετακόμισης στο νέο μας σπίτι στο χωριό
μέσα στα νεύρα και τους καυγάδες με το σύζυγο, μια κατάσταση περίεργη, νιώθω περίεργα, αφήνω την επι 30 χρόνια γειτονιά μου και κάπως μου φαίνεται..σκέφτομαι τις δουλειές που με περιμένουν και έχω πάθει μια μικρή άρνηση.
Πάντως μέσα σε αυτό το χαμό, διατηρώ τον έλεγχο σε ότι αφορά το φαγητό, κάτι είναι και αυτό δεν μπορείς να πεις, ε? αν σκεφτώ τι θα έκανα μερικούς μήνες πριν σε ανάλογες καταστάσεις τα υπερφαγικά είναι το μόνο σίγουρο...
σας χαιρετώ , θα επανέλθω μετα τη μετακόμιση με το καλό
και ελπίζω να πάνε όλα κατ ευχήν γιατί δεν αντέχω άλλο στεναχώριες και βάσανα