Ευχαριστω! :)
Printable View
Ευχαριστω! :)
Κουρασμένος χρειάζομαι μια άδεια όπως και δήποτε.....
εγω να δεις άδεια που χρειάζομαι... κι εχω βαλει στο νου μου ενα προγραμμα που αργει να τελειωσει. Προκειται ειτε για υποτιθεται υποχρεώσεις που εχω φτιαξει για μενα ειτε για εγνοιες που για αλλους δεν ειναι.
Άδεια μπορω να πάρω, μόνο που ο νους μου δεν νομιζω ευκολα να καθαρίσει, απλά είναι για να ηρεμησει καπως και να αλλάξει για λίγο παραστασεις.
Τουλάχιστον όλες αυτες τις ωρες περνάς καλα? κανεις κατι που σε γεμίζει?
... μην το κουνησεις απ εκει αν δεν βρεις πρωτα κατι αλλο καλύτερο του, εκτος κι αν εισαι σ αυτο που ηθελες.
δυστυχως σε ότι κι αν κανουμε δεν βρίσκουμε τα πάντα ρόδινα, γι αυτο υπομονη....
Mου έριξε μια κουβεντα αλλά θα του την πω μετα. Ξυπνησα με μια περίεργη κατασταση, νεύρα κυρίως.. Αρνητικα συναισθηματα, χωρις κατ΄αναγκη να προερχονται απο συγκεκριμενη σκέψη, που επενεργουν ως συννεφο που επισκιάζει τα πάντα στην σκέψη και δεν τα αφηνει να αποδώσουν.
Όπως τον καθενα ξεχωρίζει ορισμένος χαρακτήρας, κατα ανάλογο τρόπο, τον χαρακτηρίζει και ορισμένη κατασταση ψυχολογίας (με μικρα σκαμπανεβασματα κι αποκλισεις εννοειται, αλλά στον πυρήνα καμιά ουσιώδης μεταβολή).
Δυστυχως το ρολόι δε γυρνάει πίσω, χασαμε πολλά επεισόδια, έτσι, αφού μας εμειναν απωθημενα, ασχολούμαστε τωρα με τα μπαλώματα.
Χάλια...οι εφιάλτες συνεχίζονται κι επιπλέον νιώθω πιασμένη από την ένταση...πονάω... :(
Σημερα το μεσημερι με τρακαρε ενα βανακι μιας εταιρειας κοτοπουλων...Αναρωτιεμαι ανηκε στον ομιλο Μαγκαιβερ,εβαλε σε εφαρμογη το σχεδιο εξοντωσης των μελων του φορουμ?
.......lol........
βλεπω να κλειδωνει κι αυτο το θεμα!!!!
Οχι ρε φλατλ δεν θα κλειδωσει..Ειπα να κανω λιγη πλακα γιατι οντως με τρακαραν το μεσημερι και ειπα μηπως ανηκε η εταιρεια στον κροισο που απειλησε την ακεραιοτητα μας.. :P
οχι τιποτα αλλο τωρα δεν θα μπορρουμε να γραφουμε τι σκεφτομαστε :P
Ισως αλλαξει λιγο ονομασια..Δλδ απο "τι σκεφτεστε" γινει "ποιον θελετε να βγαλετε απο την μεση" ή κατ'εμε "εχει απνοια ελα να μας τα κανεις αερα"