Και με βαλανε να δουλευω δουλεψα παντου τα λεφτα δεν τα παιρνα εγω οποιοσ τα παιρνε τα εδωσε απο οτι εμαθα οποτε κατι εκανα κι εγω και κανονικα εχω κι αλλα δουλεψα για τρεισ ζωεσ αυτο αποφασισαν για μενα τοτε χωρισ εγω να ξερω τιποτα
Printable View
Και με βαλανε να δουλευω δουλεψα παντου τα λεφτα δεν τα παιρνα εγω οποιοσ τα παιρνε τα εδωσε απο οτι εμαθα οποτε κατι εκανα κι εγω και κανονικα εχω κι αλλα δουλεψα για τρεισ ζωεσ αυτο αποφασισαν για μενα τοτε χωρισ εγω να ξερω τιποτα
Την αγαπαω την κορη μου δεν το ηξερα οτι ειχα παιδι
Αν θελει να γινουμε οικογενεια θελω κι εγω κι εχω κι αλλα λεφτα αν θελει να ειναι καλα μονο
Η δουλεια με τα χωραφια ειναι δικια μου εγω ειμαι αγροτησ ο παππουσ ειναι δημοσιοσ υπαλληλοσ δικαιουμαι τα μισα τουλαχιστον
Κορη μου ο μπαμπασ ειναι αγροτησ δεν ειναι πλουσιοσ ουτε περασε καλα εφτα χρονων εσκαψα πρωτη φορα στη ζωη μου
Το ολα γινονται το λεγαν γτ ειχα προβλημα και το μπινελικι γτ ειχα παιδι δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο μπινελικι ακουσα ειμαι 40 κι εισαι 20 αυτο τα λεει ολα θα δουλευω μεχρι να πεθανω
Ο ξαδερφοσ σου ειναι εξι χρονων κι ο αδερφοσ μου ειναι σαραντα κι αυτοσ
Ο στρατηγοσ που τα αποφασισε ολα αυτα ηταν πολυ μαγκασ μονο αυτο σου λεω
Οπου κι αν πηγαινα με τιναζαν τα πεταλα
Και ηρθαν τωρα οι χαρτογιακαδεσ να μασ πουν οτι ζησαμε μια ζωη στην αλητεια ρε δε συνουσιαζεστε ολοι μαζι να ασπρισετε ο στρατηγοσ μου μιλαει ακομα συνενοουμαστε
Ο παππουσ θα δωσει λεφτα μην τον παρει και τον σηκωσει ετσι απλα εντολη στρατηγου ανεμου του αυθεντικου
Ο στρατηγοσ αποφασισε τοτε αυτο και θα το κρατησουμε οσο ζω αρα θα δουλευω μεχρι να πεθανω
Τα λεφτα που βγαζουμε τωρα ειναι για σπουδεσ
ελις εισαι καλα βρε?
Τη γνωρισα κατα λαθοσ
Παιδακια βορειοι θελουν την ελλαδα αλλα δε θελουν τουσ ελληνεσ και πετυχαμε να ζησουμε αυτη ηταν η αποστολη στρατιωτησ ειμαι
Η μοιρα τησ ελλαδασ ηταν να παθετε ολη σχιζο κ μετα να πεθανετε με αυτα που ξεραν για τον κοσμο και την τεχνολογια αυτο θα γινοταν αλλα ο παλιοσ στρατηγοσ ηταν μαγκασ κ ηξερε
Θα γίνετε όλοι καλά
Θα χρειαστούν βέβαια. 100 δρομάκια μνημόνια, θα περάσουν και θα γιατρευτεί τε.
για σας παιδια εκανα αιτηση για μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ να δουμε αν με παρουν τελικα.......
Αλεκο φιλε ειμαι ο μονοσ που εμεινα ιδιοσ στο βορρα πριν τον συριζα κατι σασ κανανε ειμαι σιγουροσ το βλεπω
Συριζα ειμαι κι εγω αλλα κατι σασ κανανε ειστε κοιμισμενοι ολοι κατι εχετε παλια δεν ειμασταν ετσι
ξερεις ποια ειναι η κορυφαια αναισθησια να το παιζεις οτι στεναχωριεσαι και να κανεις οτι νιωθεις ασχημα για οτι συμβαινει παντου και να προσποιησαι οτι φταις εσυ γι αυτο
το μονο πραγμα που σε αγγιζει πραγματι ειναι ο εαυτος σου εκει δε πιανουν φορμουλες και πανοπλιες
ναι επι πληρωμη αρχες σεπτεβρη θα μαθω αν με πηραν.
θα σε παρουν. αφου πληρωνεις..!
Αυτο που σασ κανανε ειναι οτι δεν εχετε γνωσεισ το βρηκαμε σασ ειπα οτι καλυτερο υπαρχει στον κοσμο
Σκεφτειτε πωσ ειναι ο απλοσ κοσμοσ αμα ειστε εσεισ ετσι καταρχασ δεν ειστε εξυπνοι αναπαραγωγη με καποια σχετικη εμπειρια δηλαδη κλαιν μαιν
Δεν μπορειτε να παραγετε αυτο σασ καναν ολουσ κι αμα ειστε εσεισ ετσι σκεφτειτε τον απλο κοσμο σασ κοιταω ολη μερα ολουσ το βρηκα γιατι πωσ και διοτι σε αυτον που με εβαλε
Τωρα ειναι θεμα ικανοτητων θεμα γνωσεων δεν ξερω τι ειναι παντωσ το καναν σε ολουσ
Αυτο εχετε ολοι τι εγινε και δεν μπορειτε εσεισ το ξερετε βρειτε τα και αλλαξτε τα
Αυτα πιστευει ο μπαμπασ
https://youtu.be/LHFRgx0fIeU
Κι αυτα ο καυμενοσ ηθελα να πω στην κορη μου
Πάει και αυτή η εξεταστική......
Περασαμε κανα μαθημα η μπα