Χθες πήρα ένα κομμάτι στο κρεβάτι.. Ψιχουλάκια στο μαξιλάρι μου... Θέλω και άντρα, τρομάρα μου! :lol:
Printable View
Χθες πήρα ένα κομμάτι στο κρεβάτι.. Ψιχουλάκια στο μαξιλάρι μου... Θέλω και άντρα, τρομάρα μου! :lol:
Εσύ ζεις όχι στο "Twilight Zone" αλλά στο "Starvation Zone"! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τζίνα, μάλλον πρέπει να περιοριστώ στα κέικ, γιατί, μη ξεχνιόμαστε, πηγαίνω στη ζώνη της πείνας! :o :o :o :o :o :o
Κανόνισε, Χαφιέ, κανόνισε την πορεία σου...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα βλέπω τη Γλαύκη-Χαφιέ να σε κυνηγάει με τη ζυγαριά υπό μάλης κι εσύ να τρέχεις γύρω γύρω τρώγοντας ταυτόχρονα κέικ και να της φωνάζεις δε θα με πιάσεις, δε θα με πιάσεις!:lol:
Θα φορέσω τις κόκκινες πυζάμες και θα έρθω να ξαπλωθώ στο δικό σου κρεβάτι, να τρώω, να τρώω, να τρώω!!
Τι θα κάνεις εσύ; Α! Ξέχασα να σου πω! Θα είσαι δεμένη και φιμωμένη, χαρά μου, στη διπλανή καρέκλα και θα με καμαρώνεις! :smilegrin:
http://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ...eature=related
Για όλα υπάρχει λύση, να βρεις φαγανό άντρα για να κάνετε μαζί τα ψιχουλάκια σας!Quote:
Originally posted by Ava
Θα στον κάνω εγώ το Χαφιέ, Τζίνα μου, να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή, που ανέλαβε με τόση προθυμία τον Χαφιεδο-ρόλο! :D
Τώρα που έμαθες να φτιάχνεις και νόστιμα κέικ θα την έχεις δεμένη στην καρέκλα, θα ψήνεις όλη μέρα κέικ να μοσχοβολάει ο τόπος, θα την έχεις νηστική και θα της δίνεις να φάει σέλινο!!:lol:
Και, ενώ θα είμαι μπουκωμένη, θα της τραγουδάω και αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=f1XvRo4TUJw
Πω πω, αγχώθηκα τώρα... Δεν θα τη βγάζω ούτε με μανταρίνια. Πείνα μαύρη και δίαιτα.. Και δυστυχώς δεν θα είναι και κανένας φίλος εκεί, από αυτούς που πάμε στα μπαρ, να τσακίσω κανένα συνοδευτικό. Οι φίλοι που θα δω είναι άνθρωποι του καφέ. Πώς να χορτάσεις με το μίζερο κουλουράκι που έχουν δίπλα στον καφέ;
Μου ήρθε μία ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμη, γιατί δεν εξαρτάται από μένα. Αν ο μπαμπάς μου είναι καλά στην υγεία του, στη διάθεσή του και έχει κέφι να οδηγήσει, θα προτείνω να πάμε οικογενειακώς σε ένα ψαροχώρι, να τσακίσω ψάρια και γαρίδες. Αλλά δεν θα το πω έτσι, θα το σερβίρω όμορφα, ώστε να γίνει..
Προς το παρόν ετοίμασα dvd, για να δούμε παρέα (είπαμε σπιτογατίσιο Σαββατοκύριακο, δεν έχει μπαράκια) και βιβλία, να έχω να πορεύομαι.
Πάρε πατατάκια, γαριδάκια, κρακεράκια και κρύψτα στη βαλίτσα σου. Έτσι θά'χεις να τρως κάτι πηγαίνοντας στο μπάνιο!:lol:
Κοίτα στο παιχνίδι με τους στίχους τι τον έκανα το Χαφιέ! :dork:
Που να δεις τι θα μας κάνει η Γλαύκη που ενώ λείπει της σέρνουμε όσα σέρνει η σκούπα!:lol:
Μέσα είναι, Τζίνα μου, έννοια σου και το έλεγξα... Μόνο που δε μπορεί να απαντήσει.. Καλό, ε;
ʼσε που είναι καλήηηηηηηη!! Δεν θα μας κάνει τίποτα, το πολύ πολύ να μας φιλήσει σταυρωτά!
Γλύκες γλύκες γλυκιες μου καλησπέρα !!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε?Πως παν τα κέφια?
καλησπέρα κοριτσιούδια!
Καλησπέρα Γιωτάκι μας! Εδώ, ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την Πείνα! :bigsmile:
Οι γονείς μου είναι μεγάλοι, συντηρητικοί και μετρημένοι άνθρωποι. Επίσης, τρέμουν μη τυχόν και ξαναπαχύνω. Κάθε φορά που πάω στο πατρικό μου έχω θέμα με την Πείνα...
Μπα, πώς και δεν κοιμάσαι Μακγιώτ; Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=JXDnbdvswV8
Αυτό, το αφιερώνω στη Μακγιώτ μας! ʼντε πάλι, έγινες και επίσημα ο Χουζούρης! Εγώ έγινα ο Λιχούδης, έλα να μαζευόμαστε να κάνουμε Στρουμφοχωριό! :D
Καλησπέρα Γιώτα και Γιωτάκι, χιχιχιχι πλάκα έχει! ʼβα εγώ ποιό στρουμφάκι λες ότι είμαι;
Είσαι η Στρουμφίτα, που είναι ένα κοριτσάκι, με άφθονα στρουμφο-λαλάγκια γύρω της... :lol: :lol:
Πω πω, αισχρή που έγινα! Ε, όχι και με τα στρουμφάκια να σκεφτόμαστε λαλάγκια!
Καλησπέρα ΜακΓιώτακι!!!!!Αβακι γέμισε τη βαλίτσα με ταπεράκια αφού θα πέσει η Πείνα !!!!!Για τη Τζίνα ψηφίζω ξεφτέρης κ για'μένα φυσικά τι άλλο?γκρινιάρης!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pfHVgN3I80E
Στρουμφίτα μου... :love:
Είμαι κ εγώ εδώωωωωωωωω!!!!!!!
Θέλω κ εγω όνομα απο στρουμφάκι!!!!
Το αγαπημένο μου παιδικό!!!!!!!!!
Τα πατατάκια κάνουν κρίτσι κρίτσι και θα με ανακαλύψουν.. Δεν το θέλουμε αυτό!
Μπορεί να γέρασα, βρε κορίτσια, αλλά στο πατρικό μου ξαναγίνομαι παιδί και μερικές φορές μου αρέσει κιόλας. Με ελέγχουν, ανησυχούν αν κρυώνω, αν κοιμάμαι καλά, αν τρώω δεν θα το' λεγα, γενικά εκεί είμαι παιδί κι εδώ έχω όλα τα σκατά.. Μπορεί να με εκνευρίζουν οι γονείς μου, αλλά τους αγαπάω απεριόριστα και χαίρομαι που θα πάω κοντά τους.
http://www.youtube.com/watch?v=fZP--HIiYsg
κ εμένα οι Κυριακές κ τα Σάββατα μου αρέσουν!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol:
Τώρα, εσένα Σοκολατίτσα μου, πώς να σε στρουμφο-βαφτίσουμε; Λόγω ονόματος, θα έπρεπε να είσαι ο Λιχούδης, αλλά αυτό κατοχυρώθηκε.. Για σκεφτείτε κορίτσια..
Quote:
Originally posted by Ava
Πόσες φορές με έχει ανακαλύψει η μάνα μου που είχα τα πατατάκια στη τσάντα κ πόσες έκανε τη χαζή για να μη γίνει πανικός :smilegrin:
Τι μου θύμισες, Σοκολατίτσα μου..
Αγαπούσα από μικρή τα στρουμφάκια και τα έβλεπα μαζί με τα παιδάκια. Ήμουν τρίτη Λυκείου και είχα πάει φροντιστήριο. Οι γονείς μου βγήκαν από την οικοδομή, να πάνε βόλτα και τι να δουν; Τη σοβαρή τους κόρη, που ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις Πανελλήνιες, να τρέχει πίσω από τα παιδάκια της γειτονιάς, παίζοντας, λόγω ηλικίας και μεγέθους, το Δρακουμέλ! Δαγκώθηκαν οι άνθρωποι! Είχαν πολλές αμφιβολίες για το παιδί τους μετά κι από αυτό..
Εμένα πάλι δεν κάνει τη χαζή.. Αν με ανακαλύψει, θα γίνει χαμός! Δεν το ρισκάρουμε..Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Ava
Πόσες φορές με έχει ανακαλύψει η μάνα μου που είχα τα πατατάκια στη τσάντα κ πόσες έκανε τη χαζή για να μη γίνει πανικός :smilegrin:
Γειά σου σοκολατίτσα. Κορίτσια βρήκα όλα τα ονόματα από τα στρουμφάκια (γιατί σιγά μην τα θυμάμαι απ'έξω). Διαλέγετε και παίρνετε:
1. Μπαμπαστρούμφ
2. Στρουμφίτα
3. Σπιρτούλης
4. Προκόπης
5. Ξεφτέρης
6. Χαχανούλης
7. Γκρινιάρης
8. Χουζούρης
9. Κοιμήσης
10. Λιχούδης
11. Σκουντούφλης
12. Μελένιος
13. Ντορεμί
14. Μουσούδης
15. Λουλούκος
16. Μουτζούρης
17. Μπιμπίκος
18. Μπιζέλης
αχ κορίτσιαα, με πήρατε χαμπάρι και άρχισε το δούλεμα το οποίο είναι ευπρόσδεκτο αφού αποδέχομαι πλήρως το στρουμφοχουζούρη ως το alter ego μου, μόνο που εγω αγαπώ πολύ τον ύπνο όχι το καθισιό, δούλευα πάντα πολύ και από μικρή, η μόνη περίοδος που όντως ήμουν χαλαρή ήταν τα πέντε μου χρόνια στο νησί που την είχα δει και καλά φοιτήτρια και όχι καθηγήτρια!
Κορίτσια, έφαγα μια σπανακόπιτα από τα χεράκια της θείας μου σήμερα μούρλιαααααααα, έχω καταρρίψει κάθε προγνωστικό, που είναι εκείνες οι προβλέψεις ότι-κατόπιν χολοκυστεκτομής- θα κάνω να φάω συγκεκριμένες τροφές όπως τα πράσινα για πολύυυυ καιρό! Τίποτα, νάδα!
Επίσης ξαναξεκίνησα σύσφιξη που για ένα μήνα πήγε πίσω, καλά τα μπούτια μου ειναι πλισέ, ευτυχώς κοιλιά και χέρια μια χαρά...
Σκέφτηκα να παραχωρήσω το Λιχούδη στη σοκολατίτσα.
Μπορώ να γίνω ο Δρακουμέλ, λόγω και παλαιότερης εμπειρίας.
Για τη Ναταλία δεν το συζητώ, είναι ο Μπαμπαστρούμφ!
Μπράβο Γιώτα. Πολύ χαίρομαι που μπορείς και τρως κανονικά και ιδιαίτερα για τη σημερινή σπανακόπιτα που απόλαυσες και που την είχες λιγουρευτεί όταν στην έφερε μετά το χειρουργείο και δεν έκανε να φας ακόμα. Τι έγινε με το μασάζ; Το έκανες;
Γιώτα μου, χαίρομαι που μπορείς και τρως. Το φαγητό είναι χαρά και δεν αστειεύομαι καθόλου, το εννοώ!
Οι πλισέδες καλύπτονται, μην ανησυχείς.. Το καλοκαίρι μπορείς να φοράς ένα αέρινο φόρεμα, στενό πάνω, εξώπλατο και να δείχνεις εύθραστη θεά!
Δεν καταλήξαμε ακόμα στο δικό μου όνομα. Μήπως να αποφασίσει ο αρχηγός; Για την Break μου αρέσει και το Μελένια, Μελένιος δηλαδή γιατί είναι μία γλύκα.
βρε Τζινάκο, τι μνήμη έχεις! Τι θυμάσαι εκείνη τη λιγούρα μου!
Μασάζ την Παρασκευή και το περιμένω πως και πως!
Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής προς το παρόν: 1) Ύπνος, 2) Νερό και 3) thai massage!
Ας κάνουμε λίστα:
Ναταλία Μπαμπαστρούμφ
Σοκολατίτσα Λιχούδης
Γιώτα Χουζούρης
Γιωτάκι Γκρινιάρης
ʼβα Δρακουμέλ
Συμπληρώστε τη λίστα..
καλά στο μυαλό μου είσαι αβάκι! αυτό το φόρεμα το έχω οραματιστεί και εγώ, αέρινο μακρύ, εξώπλατο!Quote:
Originally posted by Ava
Γιώτα μου, χαίρομαι που μπορείς και τρως. Το φαγητό είναι χαρά και δεν αστειεύομαι καθόλου, το εννοώ!
Οι πλισέδες καλύπτονται, μην ανησυχείς.. Το καλοκαίρι μπορείς να φοράς ένα αέρινο φόρεμα, στενό πάνω, εξώπλατο και να δείχνεις εύθραστη θεά!
Γιώτα μου, αυτό το thai massage, το φαντάζομαι ιδιαίτερα χαλαρωτικό... Πω πω μεγαλεία!
Με το καλό λοιπόν να μασαζιαστείς μεθαύριο και να μας πεις μετά λεπτομέρειες. Την άλλη μέρα δηλαδή γιατί την Παρασκευή θα έχεις χαλαρώσει τόσο από το μασάζ που δεν θα μπορείς ούτε στο πληκτρολόγιο να γράψεις!