καλημέρα κι από εμένα , σαμοθράκες διαβάζω ορεστιάδες διαβάζω μια χαρά περνάτε εσείς κυρίες των βορείων αλή σε μας εδώ κάτω που δουλεύουμε και διαβάζουμε συγχρόνως,
tide μου ευχαριστώ για τις ευχές για τον γιο, όχι δεν δίνουμε πανελλήνιες ακόμα είναι γ΄γυμνασίου έχουμε μέλλον αν και δεν το βλέπω να σπουδάζει το παιδί εδώ με όλα αυτά που γίνονται συζητάμε για εξωτερικό είναι και η ειδικότητα που έχει διαλέξει εδώ και καιρό τέτοια που αν δεν σπουδάσει έξω ένα μεταπτυχιακό εξωτερικού του είναι απαραίτητο, any way καλό κουράγιο και σε σένα και σε όσες μανούλες έχουν παιδάκια που δίνουν εξετάσεις και βέβαια στα παιδάκια..
ναταλία εξαφανισμένη που είσαι βρε παιδί μου λείπεις εσύ και δεν αλλάζει και η σελίδα εύκολα...
μπαρμπουνάκι χαίρομαι που πέρασες καλά αλήθεια τι ψώνησες από το σουφλί ??? εγώ είχα αγοράσει ένα baby doll μεταξωτό πολύ ωραίο και κάτι σαχλαμαρίτσες για το σπίτι, μου φάνηκαν πολύ ακριβά όλα..
όσο για τα κιλά μην πτοείσαι έλα πάμε ξανά...
κι εγώ μια από τα ίδια όχι δεν είμαι 85 αλλά δεν έκανα και πρόγραμμα, βέβαια η γυμναστική συνεχίζεται ακάθεκτη, κορίτσια έχω δει μεγάλη διαφορά, δεν το πιστεύω πόσο πολύ έχω μαζέψει....
αλεξάνδρα μου πως πέρασες στην σαμοθράκη? θέλαμε κι εμείς να πάμε πρόπερσι αλλά δεν πήγαμε τελικά για πες αξίζει?? λέω να κάνω ένα πέρασμα φέτος από Αλεξανδρούπολη, σαμοθράκη και βέβαια το όνειρο μου είναι να πάω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ σας το έχω ξαναπεί εξάλλου θέλω να φάω μπακλαβά και καζαν ντιμπί, να πάω στο παζάρι και βέβαια στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
αυτά με τα ταξίδια προς το παρόν δουλειά δουλειά δουλειά
να περνάτε όλες καλά φιλιά και χαιρετίσματα σε όλες τις παρούσες και απούσες της παρές....