Αχ..... αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ..... βασικά εγώ το βιώνω ήδη. Εκεί που νόμιζα πως όοοολα θα λυθούν, τελικά τίποτα δεν λύθηκε, απλά εγω είμαι πιο υγιής, όμορφη, και ανάλαφρη. Δεν μου έλυσε όμως ΚΑΝΕΝΑ απο τα υπόλοιπα προβλήματα που είχα/έχω....
Printable View
Αχ..... αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ..... βασικά εγώ το βιώνω ήδη. Εκεί που νόμιζα πως όοοολα θα λυθούν, τελικά τίποτα δεν λύθηκε, απλά εγω είμαι πιο υγιής, όμορφη, και ανάλαφρη. Δεν μου έλυσε όμως ΚΑΝΕΝΑ απο τα υπόλοιπα προβλήματα που είχα/έχω....
αυτό ακριβώς. αν θεωρήσουμε οτι πρόβλημα είναι οτι δν μπορούσα να κάτσω ένα φυσιολογικό σταυροπόδι να ενώνονται οι γάμπες, ω ναι τέτοιου είδους προβλήματα τα έλυσα και με μόνο 5-6 κιλά που έχασα. εξακολουθώ όμως να ανησυχώ κ μάλιστα πολύ πιο έντονα, για το μέλλον μου ,αν θα ναι εξασφαλισμένο επαγγελματικά κ οικονομικά, για την υγεία των γύρω μου, κ μάλιστα τώρα που δν σκέφτομαι συνέχεια οτι είμαι παχουλό παιδί κ αδιάκοπα πεινασμένο, νιώθω οτι δίνω περισσότερο χώρο σε άλλου είδους αρνητικές σκέψεις. μέχρι να μάθω να το διαχειρίζομαι όλο αυτό έχω χάσει τον ύπνο μου.
Ακριβώς αυτό, πωπω καταφερες να θέσεις κάτι που προσπαθω καιρο τώρα να εκφράσω και δεν μπορώ. Είναι λες και ξαφνικά όλος ο χώρος στο μυαλό που κατακλυζόταν απο το άγχος των κιλών κλπ, να έχει γεμίσει με όλα τα υπόλοιπα άγχη, φοβίες κλπ....:(
κάτι θετικό θα υπάρχει σε αυτό, θα ξήσω το κεφάλι μου να το βρω.
μόλις το βρούμε θα μειωθούν λίγο τα άγχη. η μπα? γιατί τα προβλήματα δν λύνονται δια μαγείας θέλει κόπο τύχη κ ούριους ανέμους. αλλά η αντιμετώπιση. το να τα βλέπεις όλα μαύρα.
πριν ένα μήνα ζήλευα τους αδύνατους ανθρώπους που η σχέση τους με το φαί είναι φυσιολογική. τώρα ζηλεύω και τους ήρεμους, χαλαρούς ανθρώπους που όλα τα αντιμετωπίζουν όπως είναι ,ούτε τα διογκώνουν ούτε κ μειώνουν την σημασία τους.
Γενικά εχω αρχίσει και καταλήγω στο ότι όλοι έχουμε προβλήματα, και θα συνεχίσουμε να έχουμε, απλά πρέπει να βρούμε τον πιο ανώδυνο τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε. Και φυσικά να μας επηρεάζουν όσο λιγότερο γίνεται....
έχω απογοητεύσει πολύ τον εαυτό μου στο θέμα της δουλειάς.προσπαθώ αλλά μάλλον δν είναι αρκετό. δν ξέρω αν έχω αρκετές ικανότητες τελικά πάντως σήμερα νιώθω πολύ δυστυχισμένη
Mανταμίτσα μου, τι έγινε;
μη μου πέφτεις... έλα πάει η μέρα σχεδόν πέρασε!!!
στο αφιερώνωωωωω...
https://www.youtube.com/watch?v=r4Ow6-CWrcM
σε ευχαριστωωωω
:starhit::love::starhit:
μανταμ σου σου, μην απογοητεύεσαι!όλοι έχουμε κ καποιο πρόβλημα εκεί!υπομονή!
Μην πτοείσαι. Ειδικά στον επαγγελματικό χώρο πολλές φορές συμβαίνουν αυτά. Εσύ κάνε ότι καλύτερο μπορείς και θα ανταμειφθείς κάποια στιγμή!
ευχαριστώ κορίτσια για την ενθάρρυνση.μακάρι να διορθωθούν τα πράματα κ άλλη μλκ να μην γίνει. τι να πεις από τα λάθη μαθαίνουμε
σκεφτομαι ποτε θα ερθει η δευτερα να ξαναζυγιστω
τετοια φιλια με τη ζυγαρια δε ξαναγινε:tumble:
Νιώθω κουρασμένη! Αναρωτιέμαι: τόσο μαζικό τρέξιμο μήπως για το τίποτα;
Mαρια σε λιγους μηνες θα πετας μη το βαζεις κατω τωρα!!!!!!