-
nowwhat κι εσενα σε ζηλευω !!!!!:love: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! Το μυστικό είναι να αντιληθφεί κανεις εγκαιρα το προβλημα και να το παρει αποφαση οτι ηρθε η ωρα του να το αντιμετωπίσει!!! να του κανει αυτο το κλικ!!! :love: κλικλικο μουυυυυ που εισαιιιι? :roll:
-
μπραβο Ριακι μου!! Σιγα σιγα κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις, ολοι θα τα καταφερουμε !!!
Μπραβο κ σε σενα ναου μου!!! Πραγματικα σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια κ σε σενα κ στο Φιλιππο κ σε ολα τα παιδια που καταφερατε κ χασατε τοσο πολυ βαρος!!!
Εγω ειχα κανει ενα διαλειμματακι στις καλοκαιρινες διακοπες (με μια μικρη παραταση )κ απ 20 Σεπτεμβριου συνεχιζω κανονικα.Εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα στο σωμα μου κ στην ζυγαρια καλα παει. Κραταω σταθερα 3ωρα τριαδες μονο καμια φορα στα σνακ δεν τα πολυκαταφερνω για δυαδα ολες τις φορες..
Θελω ακομα γυρω στα 8 κιλα να χασω , αρχισα κ εγω γυμναστηριο κ αισθανομαι πολυ ωραια.Γενικα ειναι οπως το ειπε η Ρια να σου γινει το κλικ να αρχισεις ,να το παρεις αποφαση κ μετα ολα ερχονται ..
Ελακι,Πινκ που ειστε κοριτσακια?
-
ok, το ξερα οτι θα γινότανε
το βλεπα..το ξερα οτι ζοριζόμουνα πολύ
και ξέσπασα....το πρώτο υπερφαγικό μετά απο 7 μήνες!
με απογοήτευσα....
:sniffle:
-
Δεν πειράζει! Ολος ο κόσμος το παρακάνει που και που με το φαγητο αυτο δεν σημαινει πως γυρισες στα παλιά! Συνεχισε κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα και προσπάθησε να μην ζορίζεις πολύ τον εαυτο σου! Μην τον αφηνεις να πεινάει κυρίως!
-
scarllet
ευχαριστώ για την συμπαράσταση
νομίζω οτι δεν εχει να κανει τοσο με την υπερβολική ποσότητα τροφής όσο με το συγκεκριμένο συναισθημα που βγαίνει και δεν μπορείς να υποτάξεις, αυτό το ότι δεν μπορείς να σταματήσεις..
σήμερα φαντάζομαι ήταν μικρή η ζημιά γιατί το ριξα στα καρύδια και στις σταφίδες
αλλά με λύσσα....
το θέμα είναι ότι ηρέμησα λίγο..και αυτό με προβληματίζει λίγο
μαλλον έχω στρεσαριστεί τώρα τελευταία αρκετά...
-
Δυστυχως αν δεν σταματησουμε να βλέπουμε το φαγητο ως κατι που μας ξεστρεσάρει δεν θα γινει δουλειά. Μην το αφηνεις. Αν θες να ξεδωσεις πηγαινε περπάτα! Ειναι πολυ πιο αποδοτικο και καλό για την υγεία σου :)
-
εννοείτε ότι εχεις απόλυτο δίκιο και μέχρι στιγμής αυτό εφαρμόζω
αλλά όπως προείπες καμιά φορά ξεφεύγουμε αλλά ξεκινάμε πάλι δυνατά!!!
γμτ..δεν εχω και λεφτά να πάω στην καλή μου διατολόγο...
τον άλλο μήνα ίσως μπορέσω
θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, γυρνάω σπιτι και πάω για περπάτημα
καλό απογεμα
-
-
Μια μεταμεσονύκτια καλησπέρα από μένα!!! :)
Για μένα τα πράγματα δε πάνε και πολύ καλά πλέον... Έπιασα δουλειά σε ζαχαροπλαστείο, τα ωράρια είναι χάλια, η πίεση μεγάλη... και ο "εχθρός" ακριβώς μπροστά μου και πολύ εύκολα προσβάσιμος.. Ακόμα δε μπορώ να ελεγξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ μάταια να βρώ ισορροπίες.. Δυσκολεύομαι αρκετά όμως..
Εύχομαι καλή συνέχεια κ καλή επιτυχία σε όλες!! :)
-
Μια χαρα θα τα πας :) Ψυχραιμια θελει μονο!!!
-
καλημερα κοριτσια
Εβακι μου μην σε παιρνει απο κατω κοριτσι ειναι το χειροτερο που μπορεις να ακνεις στον εαυτο σου.Ανθρωποι ειμαστε κ χρειαζομαστε μια φορα στο τοσο να το ριξουμε λιγο εξω,δεν ειμαστε ρομποτ η μηχανες. Κ νομιζω το ειπες κ μονη σου.Εχεις ζοριστει πολυ τον τελευταιο καιρο κ αυτο τα λεει ολα.Γι αυτο νομιζω πως δεν πρεπει να στερουμε απο συγκεκριμενες τροφες τον οργανισμο μας γιατι μετα πεφτει με τα μουτρα.Κ εγω μπορω να κοψω τα γλυκα αλλα οχι για πολυ καιρο γιατι οταν το κανω μετα πεφτω με τα μουτρα.καλυτερα ειναι να τρωμε κατι που μας αρεσει πολυ μια φορα στο τοσο σε λογικη ποσοτητα παρα να το στερηθουμε κ να πεσουμε με τα μουτρα.
Το χτεσινο ξεγραψε το πες πως δεν εγινε ποτε κ συνεχισε κανονικα.Δεν σημαινει πως χαλασες την προσπαθεια 7 μηνων επειδη εφαγες παραπανω καρυδια κ σταφιδες.Ηταν μια κακη μερακ παει περασε , κανουμε delete κ συνεχιζουμε ετσι κοριτσι?
Πινκακι μου γλυκο πολυ χαρηκα που διαβασανεα σου.Συχγαρητηρια κ για την καινουρια σου δουλιτσα.Οντως εχεις τον πειρασμο μεσα στην μουρη σου αλλα με τον καιρο θα τα συνηθισεις κ δεν θα σου κανει αισθηση καμια. Κ εσυ ειχες ζοριστει πολυ για πολυ μεγαλο διαστημα κοριτσι μου,
Ολα καλα θα πανε για ολες μας ειμαι σιγουρη, με τα μικρα η μεγαλα σκαμπανεβωασματα μας σιγα σιγα θα τα καταφερουμε που θα παει!!
-
Κορίτσια μου γλυκά Καλημέρα!!!
Νέα μέρα σήμερα!!!
Ξεκίνησα με πρωινό περπάτημα στην εξοχή...και συνεχίζω με πολύ καλή διάθεση μέχρι στιγμής!!!
Το χθεσινό πάει πέρασε, ξέδωσα και το βράδυ γιατί η διάθεση για φαγητό συνεχίστηκε.. αλλά ως εκεί
Μου πέσανε πολλά τώρα τελευταία και δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ...
οπως λέει και ο κ.Ζ το θηρίο είναι πάντα εκεί απλά μαθαίνεις να το τιθασεύεις! ε, μιας το τόσο αγριεύει και αυτό!!!
pinkaki, θα σου πω τι με ειχε συμβουλέψει η διαιτολόγους μου..
για κάθε "κακη" τροφή να τρώω και μια "καλή", πάρε τα φρουτάκια σου μαζί στη δουλειά, φάε ένα φρούτο πριν το γλυκάκι που σου κλείνει το μάτι, και είμαι σίγουρη ότι θα φας το μισό...πιες και κανένα κακάο, πλούσιο σε τρυπτοφάνη...και σίγουρα όπως γράφει και η black σε λίγο καιρό δεν θα σου κάνει αίσθηση
αχ, βρε κορίτσια δεν θα ξεκολλήσει η παλιοζυγαριά μου, να δω αυτό το 8 μπροστά που έχω να το δω απο το 2008....:roll::roll::roll:
-
Εγω κανω αμαν και πως για να δω αυτο το 9 αρχικά....ή έστω και το 10 :D
-
scarllet μου
ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός μας...
εκεί που είσαι ήμουνα, και εδώ που είμαι θα ρθεις!!!!
όταν γέννησα το γιο μου στα 133 ( για πρώτη φορά στη ζωή μου τριψήφια..στα 99 βαρούσε πάντα ενα καμπανάκι:crazy: ) έλεγα ότι δεν υπήρχε επιστροφή αλλά με λίγη θέληση, υπομονή και κυρίως επιμονή
γυρνάω σιγά σιγά στα παλιά!!!
Have faith!!!
-
Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια :) Το ελπίζω!!