Καλή μέρα σε όλους!!
Printable View
Καλή μέρα σε όλους!!
Σκέφτομαι την ελεύθερη βούληση που μας δόθηκε (από τον Θεό?? δεν ξέρω) γεννηθήκαμε ελεύθεροι και πάμε και εγκλωβιζόμαστε στην ελάχιστη ανταπόκριση και τα ψίχουλα που σκορπάει στα πόδια μας ένας τυχαίος εραστής που το παίζει και γκόμενος. Σκέφτομαι λοιπόν όλες αυτές τις κοπέλες που βασανίζονται και στεναχωριέμαι, είναι κρίμα όλη αυτή η ανάλωση. Και καλά πέρα από ελεύθερη βούληση έχουμε και ένα εγκέφαλο, ώρα λοιπόν να πάρει μπροστά και να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο και να αποφεύγονται οι ίδιες μαλακίες του παρελθόντος. :) Κουράγιο στις καψούρες τα καλύτερα έρχονται!
Σκέφτομαι πόσο αγώνα ψυχικό χρειάζεται κανείς για να αποδεσμευτεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία... Πόση δουλειά και πειθαρχία χρειάζομαι στο εξής.. Μάλλον στρατηγική είναι η σωστότερη λέξη. Βλέπω απόψε τη ζωή μου σαν ένα σχέδιο που πρέπει να προγραμματιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παράγοντες.. Και παράγοντες που από τη φύση τους δεν προγραμματίζονται, όπως είναι τα συναισθήματα. ώρες ώρες πιστεύω πως πρέπει να "νεκρώσω" μέσα μου με κάποια άτομα για να γίνω καλά.
Την ελεύθερη βούληση μας τη έδωσε για να πράττουμε σαν καλοί χριστιανοί, όχι για να γκομενίζουμε.Άσε που δεν μας είπε ότι αν κάνουμε καμια μαλακεία,θα μας τιμωρήσει μετά.Και η Εύα είχε παρανοήσει, έφαγε το μήλο και είδαμε την κατάντια μας...Είναι όπως το "το τυρί το είδες, τη φάκα δεν την είδες;"
BloodyKate, πολύ καλά τα λες :)
Σκεφτομαι οτι οσο σκεφτεσαι αυτα που περασαν, χανεις αυτα που θα ρθουν... κ τα καλυτερα ερχονται φτανει να το πιστεψεις, να βαλεις στοχο κ να παλεψεις γι αυτον !!!!!
Σκέφτομαι ότι πια, είμαι σε θέση να προβώ στην εξομολόγηση βαθύτατων συναισθημάτων...
σκεφτομαι το γρυλο , δεν με αφηνει να ακουσω μουσικη αποψε .Ειναι πιο δυνατο απο ολες τις κλιμακες .. στα αυτια μου :)