χαχαχαχα τοσο καλα!!!
Printable View
χαχαχαχα τοσο καλα!!!
σε λιγο απο φορουμ υποστηρισης θα το μετονομασουμε σε φορουμ υποστηριξης ενδικων μεσων
Αισθάνομαι τέλεια με λίγες τύψεις όμως γιατί έφαγα κάποια επικίνδυνα πράγματα. χαχαχα
καλημέρα σας, λυπάμαι πολύ , αποφευγω να γραφω όχι από αγενια, αλλα από αλλους λογους που καταλαβενετε, λυπάμαι κι δεν θελω να περασει σε κανεναν από οσους- οσες μου εχιυν σταθει η μου εχουν γραψει με καλη καρδια κι καλους σκοπους για τα οσα βαζανιζουν την ψυχη μου
Αγάπες και κουραφεξαλα...όλα μια πλάνη είναι..όταν τελειώσει το ερωτικό ενδιαφέρον δεν υπαρχεις για κανέναν ή μάλλον σαν να μην υπηρξες ποτε!!
Καλημερα σε ολους , σημερα ειναι μια ομορφη μερα , μερα για δραστηριοτητες και αθλοπαιδιες .
Μελαγχολική και ταραγμένη...και δεν μπορώ να συνέλθω από τον ύπνο...κι αυτός ο μελαγχολικός, βροχερός καιρός έξω τα κάνει χειρότερα...δεν αντέχω...
Ο καθένας με τις εμπειρίες του skropi ..οτι έχει γευτεί ο καθένας αυτό και θα πει.
Καμια φορά νομίζεις οτι εισπραττεις αγάπη επειδή εσυ εχεις αναγκη να σε αγαπήσουν.
Δικιο εχεις μνημονιο. Ειμαι απο τους τυχερους μαλλον που μου ετυχε μονο μια φορα αρνητικη εμπειρια. Οχι οτι και νιωθω και πολυ τυχερος τωρα, αλλα λεμε. Ενταξει, στην πρωτη στραβη ειναι νωρις ομως για να αναθεωρησω :D
Δεν είχα μονο αρνητικη εμπειρία..έχω πάρει και πολύ αγάπη και πολύ ερωτα..στο τέλος όμως ψειριζεις την πίκρα που παίρνεις και όχι τα καλά.. Νωρίς είναι θα περάσει.