Προσπαθώ με νύχια κ με δόντια να κάνω το καλύτερο.
Αν κ μερικές φορές τα κάνω σκατά. τουλάχιστον είναι λίγες.
Printable View
Προσπαθώ με νύχια κ με δόντια να κάνω το καλύτερο.
Αν κ μερικές φορές τα κάνω σκατά. τουλάχιστον είναι λίγες.
κι αφου έγινε χάλια τώρα επανήλθε κάπως .
καλύτερα τώρα.
γενικά σήμερα όμως ήταν λίγο μη δημιουργική η μέρα για μένα.
α και το θέμα αυτό είναι πολύ χρήσιμο ! δουλεύει κάπως σαν προσωπικό ημερολόγιο συναισθημάτων για μας.
να γυρνάμε να βλέπουμε πόσες φορές υπήρξαμε καλα κ πότε οχι.
απολογισμός.
Πολύ μελαγχολική και βαριέμαι...
Το πως αισθανομαι τωρα το περιγραφει πολυ καλα ο μεγαλος χαλκιδαιος ποιητης Σκαριμπας. Παραθετω.
Σπασμένο καράβι να 'μαι πέρα βαθιά
έτσι να 'μαι
με δίχως κατάρτια με δίχως πανιά
να κοιμάμαι
Να 'ν' αφράτος ο τόπος κι η ακτή νεκρική
γύρω γύρω
με κουφάρι γειρτό και με πλώρη εκεί
που θα γείρω
Να 'ν' η θάλασσα άψυχη και τα ψάρια νεκρά
έτσι να 'ναι
και τα βράχια κατάπληκτα και τ' αστέρια μακριά
να κοιτάνε
Δίχως χτύπο οι ώρες και οι μέρες θλιβές
δίχως χάρη
κι έτσι κούφιο κι ακίνητο μες σε νύχτες βουβές
το φεγγάρι
Έτσι να 'μαι καράβι γκρεμισμένο νεκρό
έτσι να 'μαι
σ' αμμουδιά πεθαμένη και κούφιο νερό
να κοιμάμαι
περασα ενα βαρετο σαββατοκυριακο. δε μπορουσα να συγκεντρωθω. κολλησα και με τον υμνο του Μεθυσου, αν κι εχω κοψει το αλκοολ. μαλλον με πειραξε η ανοιξη. που γινεται ολοενα και βασανιστικοτερη με τους αχρηστους ανθρωπους. ποσο δυσκολο ειναι να επανελθεις και να ξαναγινεις χαζος οταν βλεπεις την ανθρωποτητα (μαζι και με τον εαυτο σου μεσα) σαν προβατα ? τι κι αν καποια ξερουν ποιος ειναι ο βοσκος, δε μπορουν να του κανουν τιποτα ακριβως γιατι γεννηθηκαν και παραμενουν προβατα. ποιος ο λογος τοτε να συνεχισουν να ζουν ?
Κάποιες στιγμές είναι αρκετό να ''λείπει'' ένας άνθρωπος και να σου ''λείπει'' όλος ο κόσμος
Όπως λένε τα τέστ ότι θα αισθάνομαι βέβαια.Πω Πω μια συνομοσία μόνο ο καραγκιόζης τέτοια υποκριτική ικανότητα.
Peace , παιδια , peace , ηρεμηστε λιγακι . Παραιτουμαι απο την διεκδικηση της Μαριον . Αλλωστε δεν ειπε ο Keep Walking , να σταματησουμε τις αψιμαχιες ?
τοσο πολυ σας εχω κατσει ? ελατε βρε παιδια , κουλαρετε .
Εκνευρισμένη που κλειδώνεται για 2η φορά το θέμα "τι σκέφτεστε" εξαιτίας συγκεκριμένου μέλους...οι υπόλοιποι τί χρωστάμε δηλαδή να μην μπορούμε να γράψουμε;
κι εγω νομιζω οτι ο κηπ ειναι υπερβολικος. επρεπε να τιμωρηθουν τα μελη που ξεφευγουν απ'το θεμα και δε γραφουν τις σκεψεις τους. διαγραψτε το τελειως αν ειναι να γινεται αυτο καθε τρεις και λιγο.
ε γραφεις εδω απλα
Εδώ είναι άλλο θέμα...κι αφού το άνοιξα εγώ, νομίζω πως μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να βγει εκτός θέματος ΚΑΙ αυτό...