Αντε μαρη ζυγισου...
Printable View
Αντε μαρη ζυγισου...
Xαχχαχα εγω θα παω να παρω τα Milka τωρα... Μλκ η αθλια μολις ξυπνησα εφαγα ενα κομματι γραβιερα...
χαχαχαχα παιδια το σκηνικο με τη Μιραντα στο sex and the city ειναι η αγαπημενη μου σκηνη γενικοτερα σε ολο το σιριαλ.Μιλαμε μεσα απο τη ζωη βγαλμενο!:P
Σημερα +400.Σε κακο δρομο ειμαστε.Ξεκιναω Πηνελοπη.:P
well done Πηνελοπακι ;)
-100 γρ. παλι χωρις τουαλετα ρε γαμωτο :grind:
69.3 kg
75,800 σημερα
-300 απο χθες....
Aχ κοριτσια, εγω κολλησα στα ιδια 89,1 και σημερα... Και τωρα ηπια μια ζεστη σοκολατα και εφαγα και κουλουρακια... Αυριο δηλαδη θα εχω ανεβει κι αλλο...! Δε θελω να κολλησω γιατι θα απογοητευτω . Με ξερω...
Καλημερα! και Καλη βδομαδα!
+1.7 κιλα! Απλα!
55.1
Καλημερα! Κι εγω τα ιδια σκ@τ@... Πηρα 1 kg. 90,1. O λογος μια ζεστη σοκολατα με κουλουρακια και το βραδυ 4 πεινιρλακια. Αλλα 1 κιλο;;; ΕΛΕΟΣ!!!
Καλημερα.Σημερα στα ιδια.Ουτε του παπα!!!!!!!!
καλημέρα!αν κ έφαγα ένα κομματι τούρτα στη 1 τη νύχτα, σήμερα είμαι 62,1!οπότε σούπερ!!!!!
Κοριτσια μια χαρα σας βρισκω (αυτες που το καψατε χθες;) ) Ουτε του παππα,καλα λεει η Constance!
nifitsa μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις κ εχεις κανει κατακρατηση;
Εγω ζυγισμα γιοκ σημερα,παλι δεν εφαπτει καλα η μπαταρια κ δεν λειτουργει η ζυγαρια!:grind::mad:
Μαλλον θα παρει ποδι!
σημερα 76,400
+600 απο χθες....
Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.Σημερα στα ιδια.Ουτε του παπα!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAA! Kοπελια θα μας τρελανεις...
Ε βρε Πηνελοπη εγω ειμαι ηδη +1,5 κιλο κατι μερες τωρα.Δε μου κανει εντυπωση.Συν οτι Σαββατο βραδυ εφαγα πολυ περισσοτερο.
A OK! Νταξ τοτε...