ακριβώς!!!! :bisou:
Printable View
ακριβώς!!!! :bisou:
και ΝΑΙ -2,5 κιλα!!! και ποντους κ απολα... με 8 μερες διατροφη !! τελεια... συνεχιζουμε!!!
Αντε και εις κατωτερα :D
Ευχαριστώ πολυ!!!!! Επίσης!!!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Αντε και εις κατωτερα :D
Χρονια πολλα ομορφες!!!
Κάντε μια πράξη αγάπης προς τον εαυτόν σας σήμερα!!!! ;)
Αυτοαγαπηθείτε και ετσι θα εμπνευσετε κ τους γυρω να σας αγαπουν κι αυτοι... (τα λεω σε εσας να τα ακουσω πρωτη εγω!!!)
Φιλούθια! καλα να περασετε βαλεντινες μου!!! :starhit:
Είμαι κ εγώ εδώ μη νομίζετε ότι γλυτώσατε!! :P
Έφτασα τα 75,5 κιλά ξανά!
Αλλά εδώ και 2 βδομάδες το παλεύω κ πάλι!
Κατέβηκα στα 72,5 κ ελπίζω για συνέχεια!
Προσπαθώ να 'μια ήρεμη και ψύχραιμη..!!
Γλυκές καλησπεροκαληνύχτες!!
:)
Καλή συνέχεια σε όλες τα πάτε υπέροχα!!
Δηλωνω το παρον και εγω...
Τα νεα μου με συνοπτικες διαδικασιες, μετα τα χριστουγεννα ξεφυγα στα 68 το γυρισα στα 65 μετα απο δυο βδομαδες διατροφη και πολυ γυμναστικη μεχρι που ο κ. γονατος αποφασισε να με γονατισει ... πηγα στον ορθοπεδικο ν1. αγωγη και ξεκουραση τουλαχιστον 1 με 1.5 μηνα... βεβαια με ετρωγε οτι δεν γινεται να παρω και μια αλλη γνωμη ορθοπεδικος (με ειδικευση σε γονατα) ... Αυτος ακομα χειροτερος απο τον αλλο με πηρε απο τα μουτρα ... αγωγη, ξεκουραση μεχρι να φυγει η φλεγμονη επι λεξη μου ειπε οτι το δεξι γονατο το εχω τσακισει ποσο ξαπλα γιατρε 2μηνο χωρις καμια επιβαρυνση στα γονατα... ουτε περπατημα... μονο το απαραιτητο απο-προς τη δουλεια ... στεπ, πολλες σκαλες τις ξεχνας δια παντως ...
Το γυρισα στην πολυ πρωτεινη μπας και το διατηρηθω γιατι πρωτον εχω νευρα χωρις τη γυμναστικη μου, δευτερον πειναω ... Αλλα το πεισμα πεισμα θα φτασω το 62 μου κι ας γυμναζω μονο κορμο, χερια και κοιλια... που θα παει ο κ.γονατος θα περασει ε μετα θα του δειξω εγω ποσα κυμματα εχει η θαλασσα... κολυμπι επιτρεπεται χωρις ομως πιεση στα ποδια αλλα δεν εχω πισινα εδω... οποτε δεν θα ανοιξει ο καιρος... τρεμεται βραχια και βραχακια ...
Now μου περαστικά σου! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία σου καλή μου και εκεί πρέπει να εστιάσεις! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίσει στα καινούρια δεδομένα! Θα τη βρεις την άκρη σου δε σε φοβάμαι εσένα, τον δρόμο τον ξέρεις καλά! Σε φιλώ... :)
καλημέρα!!!!
Pinkaki το μυστικό είναι να μη τα παραταμε , είμαστε σε εγρηγορση και ετοιμες να πολεμησουμε για την υγεια μας και φυσικα τη ψυχολογία μας!!!!
Now τα έχεις παει τελεια!!! μπραβο, βεβαια ενα προβλημα υγειας που δεν επιτρεπει και τη γυμναστικη είναι ένα θεμα... αλλα αν ακολουθησεις τις οδηγίες του γιατρού, ολα καλα θα πάνε και συντομα θα τρεμουν τα βραχακια και τα καβουρακια :P
Αχχχχ τι ωραια μου μυρισε ανοιξη ρε κοριτσια!!! η καλυτερη εποχη του χρονου... η πιο αγαπησιαρικη και λεω να αγαπησουμε πιο πολυ ΕΜΑΣ φετος την ανοιξη....
Σας φιλώ (εννοειτε συνεχιζω με τριωρα κ τριαδες και η σεροτονινη μου κανει παρτυ!!! χαχαχα)
Να'μαι κι εγώ εδώ! Από σήμερα είπα να δοκιμάσω κι εγώ να κρατάω μια σταθερά με τα γεύματά μου γιατί τελικά όποια διατροφή κι αν κάνω (ή δεν κάνω) εγώ θα φάω τον αγλέουρα!
Ρία δεν διάβασα όλο το θέμα σου αλλά φαντάζομαι ότι η προσαρμογή αυτή θα σε βοήθησε πάρα πολύ. Εγώ δεν έχω δυνατότητα για επίσκεψεις σε διαιτολόγο και ψυχολόγο (πέρσι σκεφτόμουν να έκανα μια επίσκεψη στο γραφείο του Ζουμπανέα, αλλά τα οικονομικά είναι περιορισμένα ίσα για τα βασικά). Έτσι λοιπόν έβγαλα την "διατροφική νοημοσύνη" έριξα την ματιά μου στο κεφάλαιο με τις τριάδες και το ενδεικτικό πρόγραμμα που έχει στο βιβλίο κι από σήμερα... κρατάω ρολόι! Στο ντοσιεδάκι μου που κρατάω ημερολόγιο άρχισα να σημειώνω -με κόκκινο στυλό- και τις ώρες ακόμη που νιώθω πείνα. Μισό να πάω να σημειώσω πάλι, γιατί νιώθω μια λιγούρα στο στομάχι, αφού το επόμενο (και κυρίως) γεύμα είναι σε 2 ώρες! :duh:
Hello!!!
Ειδα κινηση κ μπηκα ελπιζοντας να βρω την καλη μου φιλη Ρια <3.
Μπραβο φιλη, τα πας τελεια!!!
Μπραβο κ στα αλλα τα κοριτσια!!
Γερα με τσαμπουκα!!
Σας φιλω :*
Μαρία, μπορεις να καταφερεις κ μονη, εχουμε δει οτι γινεται κ μαλιστα εδω μεσα εχουμε τρανταχτα παραδειγματα. Η διαφωνια μου ειναι στη πεινα. Ο σκοπος ειναι να κανουμε τριωρα κ τριαδες κ να μην πειναμε.... θελω να πω, αναλογα τα κιλα σου , το σωματοτυπο κ τις αναγκες σου παει κ η μεριδα . Αυτο το νοημα εχει η αξιολογηση τουλαχιστον απο ειδικο.... εγω δεν πειναω παντως με τη διατροφη που κανω (εκτος απο τη μεριδα βασικοι ειναι κ οι σωστες τριαδες διαδες).
Σμαρτακι!!! σμουατςςςςςςς:roll: σε ευχαριστω!!! Αυριο το πρωι εχω διαιτολογο παλι!!!!!! με αυτα κ αυτα το πρωτο 15ημερο περασε!!!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!!
Πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε κ παλι σιγα σιγα!!!
Εγω συνεχιζω την διατροφη μου κ σιγα σιγααααα αλλα πολυ σιγα λεμε σε βαθμο αηδιας κατι χανω.Αυτη την στιγμη ειναι 67 κιλα απο 77 που αρχισα τον Σεπτεμβριο.Αλλα 7 μειναν που θα πανε ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να φυγουνε.Τα Χριστουγεννα πηρα 2 κιλακια κ εφαγα ολο το Γεναρη να τα χασω ,εμεινα λιγο πισω αλλα δεν πειραζει στο προγραμμα ειναι ολα.
Ρια μου πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω με ανεβασμενη διαθεση μου εφτιαξες την μερα!!! Πες μας τα νεα σου απο τον ζουμπι!!!
Ναου μου περαστικα κοριτσακι κ δεν θα σε βαλει κατω ενα γονατο!!!
Πινκακι μου !!! Παμε ξανα ολες εδω μαζι κ θα τα καταφερουμε! πας παλι στην διαιτολογο η μονη σου αυτη την φορα?
Σκαρλετ καλη αναρρωση!!!!
Εβε εδω και παλι!!!
μαρια δεν χρειαζεται να πας σε διαιτολογο, εχεις κ το βιβλιο, ειμαστε κ ολες μαζι εδω σιγουρα θα τα καταφερουμε!
Η Ελλη ποιος ξερεις πως τα περναει στο βορρα.....
Black!!!! Μπράβο κορίτσι!!!! 7 κιλα ακομα,,,, τελεια!!!! Βεβαια φανταζομαι οτι με τα 10 μειον θα εισαι αλλος ανθρωπος απο ψυχολογια κ διαφορα στην εικόνα!!!
Εδω 4 εχω χάσει και νιωθω υπέροχα!!!! κι ας εχω ακομα ....πολλα πολλα να χάσω!!!
και ναι!!! πηγα στο διαιτολογο... 4!!! σε 15 μέρες εχω χασει 4 κιλα! και ποντακια!!! μια φορα το μηνα θα κανω λιπομετρηση οποτε θα τα εχω στα χερια μου τα αποτελεσματα μαζι με το λιπος.
Ρία
μπράβο βρε θηρίο, έχεις πάρει φόρα και τρέχεις στην κατηφόρα!!!
excellent!!!
εμένα με πιάσανε οι μαύρες μου πάλι
προχθές με τη zumba το τάραξα το γόνατο
και έχει 3 μέρες τώρα με σουβλίζει....γμτ...
δεν αδειάζω ρε κορίτσια όλο κάτι με στριφογυρίζει και μου βάζει τρικλοποδιά...που θα πάει όμως δεν το βάζω κάτω.....
περαστικά κορίτσι!!!
κι εγω εχω προβλημα με το γόνατο αλλα το παλευω.... τι να κάνουμε...
Βαρεθηκα να με σταματαει καθε φορα κατι... και συνηθως ειναι θεμα υγειας.
Αυτα δε θα τελειωσουν ποτε!