Ναι αφού τον έκανες μπουκι δημόσια, με χαρακτηρισμούς υπονοούμενα και υποθέσεις της φαντασίας σου.
Printable View
Ρε παιδιά ειλικρινά, αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο. Όλο αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως χωρίς λόγο. Δεν έκανε τίποτα το προσβλητικό, τίποτα το ανήθικο, ούτε καν κάτι που να αγγίζει τα όρια της παρενόχλησης.
Το πολύ πολύ να ήταν αφελής, γλυκανάλατος, υπερβολικά φιλικός.. άντε και αρκετά φαφλατάς. ΕΕ και;;
Δεν είναι λόγος να του την πέσετε όλοι σαν να διέπραξε έγκλημα. Χαλαρώστε.
Το ότι απλώς είπε να πάμε για μπάνιο η να πάμε κάπου με παρέα δεν σημαίνει αυτόματα ότι είχε δόλο η κάποιο πονηρό σκοπό. Δεν προσέβαλε κανέναν, ούτε υπονόησε κάτι χυδαίο. Το να βγαίνει τώρα κάποιος και να λέει πως ήθελε να ''κοζάρει κ@λους'' είναι καθαρά υποκειμενική ερμηνεία.. όχι τεκμηριωμένο γεγονός.
Αλλά ακόμα κ αν το πάρουμε τελείως υποθετικά, ακόμα κι αν κάποιος είχε μια τέτοια σκέψη.. αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν είναι ούτε έγκλημα ούτε κάποιο τρομερό ηθικό παράπτωμα. Είναι μια ανθρώπινη στιγμή αδυναμίας, τίποτα παραπάνω. Όλοι έχουμε τέτοιες.
Έχει και η φύση τον ρόλο της, δεν είναι όλα δόλος και πρόθεση.
Και συ Μαρυλού… δεν είσαι και κανένα παιδάκι. Είχες και στόμα και μυαλό να μιλήσεις ξεκάθαρα, αν όντως κάτι σε χάλασε.
Από ότι διαβάζω κάνατε παρέα, είχατε εξόδους, μιλούσατε, επικοινωνούσατε. Δεν ήταν κάποια τυχαία επαφή πέντε λεπτών.
Αν ένιωσες άβολα, θα μπορούσες να το πεις τότε ευθέως, όχι να το κρατάς μέσα σου και μετά να βγαίνεις δημόσια να τον κάνεις μπουκι κ με ύφος ''σώζω άλλες γυναίκες από τον κίνδυνο''.
Δεν σε προσέβαλε, δεν σε πίεσε, δεν σε απείλησε. Ήσουν εκεί με δική σου θέληση και συμμετοχή. Άρα, λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει.
καλα τα λες μορελο, απλα ξεχνας τι χωρος ειναι εδω και οτι οσοι πλησιαζουν φιλικα αλλα εν τελει γκομενιζουν, πολλες φορες (οχι παντα), πλησιαζουν ευαλωτα ατομα ακριβως επειδη ελπιζουν οτι δεν θα εχουν αντιδρασεις. θα τα χειριστουν, θα εκμεταλλευτουν το προβλημα τους ή την αδυναμια αντιδρασης τους.
κι εχουμε διαβασει πολλες ιστοριες εδω που το επιβεβαιωνουν.
και "ευαλωτα" σημαινει ειτε πολυ συνεσταλμενα, ειτε κακοποιημενα, ειτε με κοινωνικη αδεξιοτητα και πολλες αλλες "ευαλωτοτητες".
διοτι, αν δεν συμβαινει κατι απο ολα αυτα, για ποιον λογο μια κοπελα κατω απο τα 30, χωρις εμφανισιακα προβληματα, θα εβαζε αγγελια στο ιντερνετ σε αγνωστο κοσμο , σε εναν χωρο με αρκετα ατομα με σοβαρα προβληματα, για να βρει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παρεα για λιγη συντροφια απαραιτητως φιλικη;;;; ξερεις καμια εσυ; εγω δεν ξερω.
οποτε, λιγη προσοχη κι απο την αλλη πλευρα. ο,τι ειναι νομιμο, δεν ειναι και ηθικο...
τι λεει παιδια, δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι σε φαση πλεον που προσπαθω να ξανα μπω σε εναν ρυθμο στην ζωη μου αλλα αυτην την φορα και σε μια σειρα. αυτα σκευτωμαι αυτες τις μερες. εσιες?
tommorello το να προσπαθείς να βαφτίσεις τη χειριστικότητα και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Vassili σε γλυκανάλατο και υπερβολικά φιλικό, είναι ντροπιαστικό. Αν θεωρείς οτι το να μην αποδέχομαι χειριστικές συμπεριφορές είναι υπερβολή, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τι σημαίνει σεβασμός. Δεν θα καθορίσεις εσύ το πότε και πώς θα εκφραστώ, οταν το ίδιο άτομο έκανε δημόσιες προσκλήσεις σε άλλο άτομο που βρίσκεται σε ευάλωττη θέση, τότε έχω κάθε λόγο να μιλήσω.
remedy το να υπονοείς οτι η επολογή μου να γνωρίσω άτομα μέσω διαδικτύου είναι ένδειξη κάποιου προβλήματος απο μέρους μου είναι προσβλητικό. Το τι θα έκανε μια γυναίκα κάτων των 30 και τι δεν θα έκανε βασίζεται σε στερεότυπα που δεν έχουν καμιά σχέση με τη παραγματικότητα. Το να προσπαθείς να μεταφέρεις την ευθύνη απο τη χειριστική συμπεριφορά των άλλων σε 'μενα είναι εντελώς λάθος και άδικο. Η πραγματική εστίαση θα έπρεπε να είναι στο πως ορισμένοι εκμεταλεύονται τη φιλική διάθεση και όχι στο ποιος τόλμησε να εμπιστευτεί.
Μαριλου, ειπα οτι θεωρω οτι εισαι ευαλωτη, δεν ειπα προβληματικη.... Αν δεν ησουν ευαλωτη, αυτο που παρουσιασες και σε φρικαρε, θα το ειχες λυσει επιτοπου, οπως θα εκανε καποιος που δεν ειναι ευαλωτος... και που ειδες να δινω αλλοθι σε αυτον που επιχειρει να εκμεταλλευτει η να χειριστει καποιον που ειναι ευαλωτος;;; το αντιθετο ειπα. Οτι καποιοι επιλεγουν ανθρωπους που δειχνουν ευαλωτοι για να τους χειριστουν..ΑΛΛΟ το ενα κι αλλο το αλλο. η νεαρη ηλικια απο μονη της, ειναι μια ευαλωτοτητα για εναν ανθρωπο με τα διπλα σου χρονια. Θεωρει οτι " σ εχει" αν φλυαρισει λιγο παραπανω. αποδειχθηκε πως χμμμ μαλλον οχι, αλλα εκ πρωτης οψης, αυτο νομιζει...
οτι ανέφερα χτες μια κακοποιητική εμπειρία, δεν με καθιστά ευάλωττη. Οι συναντήσεις με τν Vassili ήταν ελάχιστες, του είχα απαντήσει κοφτά τότε στο μήνυμα αλλά επειδή είδα οτι τις επόμενες μέρες προσκαλούσε τη wanderer να βγούνε, γι' αυτό και το ανέφερα. Επίσης μετά τα όσα ειπώθηκαν εδώ και ενώ έχω γράψει οτι δεν θέλω κάποια επικοινωνία κτλ, το να συνεχίζει να στέλνει ιδιωτικά κατεβατά χειριστικά μηνύματα
τόσο σε μένα όσο και στη harleyquinn δείχνει ότι δεν μπορεί να σεβαστεί τα όρια του άλλου. Και αυτό δείχνει μια προβληματική συμπεριφορά
Δεν καταλαβαίνω γιατί του επιτίθεστε όλοι, τι έκανε;