Aeon, πόσο ακόμα θα βλέπουμε την επισήμανση σου με το που ανοίγουμε το Γενικά?
Printable View
Aeon, πόσο ακόμα θα βλέπουμε την επισήμανση σου με το που ανοίγουμε το Γενικά?
γιατι σε ενοχλει η επισημανση, γιαννη?
ετσι κι αλλιως παρα τα ξεκαθαρισματα, δεν τηρειται.
το γενικα ειναι μονιμα οτι ναναι.
ασε να υπαρχει μηπως και καποιος το λαβει υποψη...
Ας υπάρχει τότε... θα λειτουργεί ως προειδοποίηση για να μαστε πιο προσεκτικοί σε τι και σε ποιους το λέμε. Δεν θα πρέπει όμως να ενεργεί ως αντικίνητρο για κάποιον να εκφράζεται ελεύθερα σε ένα χώρο που αποσκοπεί στην ελεύθερη έκφραση με όλες τις ευεργετικές συνέπειες που αυτό εμπερικλείει για τον ίδιο και τους άλλους.
Κυρίως όμως, ειτε σ' αυτη την ενότητα ειτε σε άλλες, αυτο που εν προκειμένω έχει σημασία είναι ο κάθε μοτερετορ να έχει την ικανότητα να δικρίνει πότε καθ οιονδήποτε τρόπο θίγεται κάποιος και αμέσως να παρεμβαίνει, διότι έχω διαπιστώσει περιπτώσεις που κάτι τετοιο δυστυχώς δεν συνέβει.
συμφωνουμε γιαννη, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να τηρειται ο σεβασμος στην ελευθερια της εκφρασης που σχολιασες, ταυτοχρονα με την επεμβαση σε οτι προσβαλει η "προσβαλει" καποιον.
γιαυτο και τα κενα που παρατηρεις.
Εγω βαριεμαι να γραφω συνεχεια για καταθλιψη , εχω που εχω , βαριεμαι να επαναλαμβανω τον εαυτο μου , ουτε μπορει κανεις να με βοηθησει , μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου , προτιμω καμιια συζητηση για ασχετα θεματα , αλλα θαμαι εκτος οριων φορουμ , οποτε προτιμω να απεχω , ουτε χαιρομαι να διαβαζω περι κτθλψης , πολυ βαρετο .........
Σκεφτομαι την εσωτερικη_σηψη, αραγε πως να πηγε η νοσηλεια της, αν νιωθει καλυτερα, ποτε θα μπει φορουμ να μαθω αν ειναι καλα και οτι ο αγωνας ειναι αδυσωπητος με την ψυχη μας- συνειδηση μας.
Ειμαι αναμεσα σε 2 σειρες, Black Mirror και Cold Case, και δεν ξερω ποια να πρωτοδω. First World Problems :/