Μπραβο σου Ελενη! Εγω δυστυχως 89,6 και νοιωθω τοσο πρησμενη χωρις να υπαρχει λογος...
Printable View
Μπραβο σου Ελενη! Εγω δυστυχως 89,6 και νοιωθω τοσο πρησμενη χωρις να υπαρχει λογος...
καλημέρα μετά απο δυνατό σκ 53..
ελπίζω στα 52 μέχρι το τέλος την εωδομάδας και ξαναματα τα ίδια ...
αχ πρέπει να το πάρω απόφαση γιαυτά τα 2 σκατοκιλά...
αλλά τώρα είναι και γιορτές και δυσκολεύουν τα πράγματα!!
ελπίζω στο καλύτερο μετά τις γιορτές τουλάχιστον!!
nifitsa μηπως περιμενεις περιοδο?Εγω ημουν +1 κιλο ανευ λογου επειδη περιμενα να αδιαθετησω και καθυστερησε.Σημερα επιτελους ξεφουσκωμα!-1 κιλο ακριβως!!!!!:D:D:D
sasa τωρα που ειναι γιορτες ας προσπαθησουμε απλα να μην παρουμε γιατι να χασουμε χλωμο το κοβω...
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
10/12 ... 62,4
11/12 ... 62,1
14/12 ... 62,5
Αχ και σήμερα ζυγίζομαι και στον γυναικολόγο ... μάλλον θα έχουμε γκρίνια ...
Kαλημερα κοριτσια! Σημερα -1 κιλο ακριβως...
Στα 54.1
Αυριο περιμενω περιοδο κανονικα...
Eτσι ολες -1 σημερα.Ειδες Πηνελοπη κι εσυ χθες παρολα τα γλυκακια ειχες απωλειαρα σημερα.:D
γεια σας γεια σας........σημερα εγω ζυγιστηκα κ με εδειξε 65 αλλα περιμνω να αδιαθετησω ευχομαι να ναι απο αυτο γιατι δεν εκανα καμια ατασθαλια
Οχι constance δεν περιμενω. Exω παρατηρησει ομως δυσκοιλιοτητα αυτες τις μερες αν και τρωω φρουτα και σαλατες. Για να δουμε τι θα γινει Αυριο το πρωι. Λεω να παρω τωρα πριν κοιμηθω κατι να με βοηθησει. Καληνυχτα σας!
A καλα αλλο κακο αυτο με τη δυσκοιλιοτητα, κι εμενα αμα με πιανει μενω στασιμη για μερες.Αστα να πανε.
Μπράβο Ελένη μου. Καλέ τι μεταβολισμός είναι αυτός; Μέσα σε δύο μερούλες έχασες ότι πήρες.
Καλα δε το συζητω οντως.
Εγω σημερα -200.Νταξ!
-200 γρ σημερα και εγω...
Χθες εφαγα τη μεριδα κεμπαμπ στις 4 και μετα δεν πεινασα καθολου ολη μερα... Μεχρι τις 2πμ που επεσα για υπνο δεν ειχα πεινασει καθολου... Πολυ περιεργο για μενα αυτο...
53.9
καλά σήμερα +400 αλλά πολύ λογικό γιατί χτες έφαγα αργά και προχτές είχα βγεί κ ηπια κ κρασακι κλπ.
Penelope, Constance δε το συζητώ!θα σας άρεσε παρα πολύ προχτές!ήταν τέλειο το φαγητό και το κλίμα.Οπωσδήποτε να πάμε μια μέρα εκεί!
Στα ρωσικα πρωτα...
χαχαχα..σου λέω ήταν φοβερά!αφού μέχρι κ εγώ έφαγα τα πάντα!φαντάσου!κ μετά είχε κ τρομερή τούρτα μπισκότο- σοκολάτα και τραγουδάκι απο όλο το μαγαζί!πολύ γέλιο