Μαρουλένια υπομονή, τα κιλά χάνονται, έτσι θα έχεις μες στο μυαλό σου!!
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:Αν ήξερες τώρα τι σκέφτομαι... Ναι χάνονται, έχεις δίκιο απόλυτο rain. Έχω ξαναχάσει. Τα έχω καταφέρει δύο φορές πάνω από δέκαπέντε κιλά και τις δυο φορές. Γιατί να μην τα ξανακαταφέρω. Το έχω δει το εργο. Το πως καταλήγω μετά έτσι, όπως καταλήγω, αυτό δεν ξέρω πώς θα νικήσω.:sniff:Quote:
Originally posted by rain
Σε καταλαβαίνω. Αλλά μήπως τότε εσύ, όπως κι εγώ, όπως και οι υπόλοιποι με το ίδιο πρόβλημα πρέπει να λύσουμε τα θέματά μας; Εκτός φαγητού εννοώ. Και αν δεν λύνονται, τότε πρέπει να ΜΗΝ μας νοιάζει!! Και να μην αφήνουμε κανέναν να μας προσβάλλει ή να μας μειώνει γιατί αυτά συσσωρεύονται και το ρίχνουμε στο φαί, ίσως αυτό να ισχύει τελικά!Quote:
:thumbup::thumbup::thumbup:Αν ήξερες τώρα τι σκέφτομαι... Ναι χάνονται, έχεις δίκιο απόλυτο rain. Έχω ξαναχάσει. Τα έχω καταφέρει δύο φορές πάνω από δέκαπέντε κιλά και τις δυο φορές. Γιατί να μην τα ξανακαταφέρω. Το έχω δει το εργο. Το πως καταλήγω μετά έτσι, όπως καταλήγω, αυτό δεν ξέρω πώς θα νικήσω.:sniff:
Από την αρχή της προσπάθειάς μου έχω χάσει 15,8 κιλά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!
Στα -20 kg λέω να κάνω πάρτυ!!
:smilegrin:
Μπράβο!!!Από ότι παρατήρησα γιατί επισκέπτομαι καθημερινά το blog δεν τρως καθόλου ψωμί-μακαρόνια κλπ.Τελικά σου πάει αυτή η διατροφή και έχεις καταπληκτικά αποτελέσματα!Είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλους/ες.:yes:Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Από την αρχή της προσπάθειάς μου έχω χάσει 15,8 κιλά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!
Στα -20 kg λέω να κάνω πάρτυ!!
:smilegrin:
Σκέφτομαι γιατί να είμαι τόσο αδύναμη;Ξεκινάω δίαιτα χάνω κιλά με κόπο πολύ και μέσα σε 3 ημέρες τα ξαναπαίρνω!Έχασα 5 κιλά σε 3 εβδομάδες αλλά πλακώθηκα στο φαγητό για 3 ημέρες (δεν κάνω πλάκα)και τα πήρα πίσω.Θα προσπαθήσω να μην βάλω απαγορεύσεις στον εαυτό μου και όρια του τύπου:¨πρέπει να χάσω Χ κιλά σε Χ μέρες¨Ξεκινάω χαλαρά με λιγότερες ποσότητες όχι γλυκά, μόνο λίγο μέλι σε περίπτωση λύσσας.Θα τρώω περισσότερα φρουτα και λαχανικά και βλέπουμε.Ζύγισμα σε μία εβδομάδα και ενημέρωση.Ματζουράνα το blog σου είναι μεγάλη έμπνευση.Φιλιά σε όλες.;)
fat capricorn, καλησπέρα!!
Καλέ πού χάθηκες εσύ;;;;
Έλα ξανά στην παρέα μας! :wink1:
Σ' ευχαριστώ ειλικρινά που μπαίνεις στο blog μου!!Quote:
Originally posted by fat capricorn
Μπράβο!!!Από ότι παρατήρησα γιατί επισκέπτομαι καθημερινά το blog δεν τρως καθόλου ψωμί-μακαρόνια κλπ.Τελικά σου πάει αυτή η διατροφή και έχεις καταπληκτικά αποτελέσματα!Είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλους/ες.:yes:
Το γεγονός ότι μπαίνεις εσύ και μερικές ακόμη κοπέλες από εδώ, μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω, γιατί αισθάνομαι σαν κάποιος να με παρακολουθεί με την καλή έννοια!
Σαν να έχω έναν διαιτολόγο που δεν θέλω να τον απογοητεύσω!!
Παίρνω πολλή δύναμη!
Γενικά αποφεύγω το ψωμί, τα μακαρόνια, τις πατάτες και ειδικά τα γλυκά!!
Δεν κάνω πρωτεινική διατροφή, γιατί αυτή έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε μένα.
Θα φάω κανονικά τον υδατάνθρακά μου, απλά θα είναι κυρίως από όσπρια, φρούτα και τα δημητριακά με τις πολλές φυτικές ίνες το πρωί.
Πού και πού τρώω και το ρυζάκι μου.
Προχθές, έφαγα και πίτα με σκόρδα που είχα πάει έξω για φαγητό. Δεν έχω δαιμονοποιήσει τα ψωμιά, απλά θα τα φάω πολύ πολύ σπάνια.
Αυτά ταιριάζουν σε μένα. Έχω στο ενεργητικό μου πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για να καταλήξω να καταλάβω τί τροφή ταιριάζει στον οργανισμό μου.
Και χρειάζεται ο καθένας μας να ακούει το σώμα του και μόνο αυτό, όσον αφορά την επιλογή της κατάλληλης υγιεινής διατροφής!
Μην χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου αδύναμο!!!Quote:
Originally posted by fat capricorn
Σκέφτομαι γιατί να είμαι τόσο αδύναμη;Ξεκινάω δίαιτα χάνω κιλά με κόπο πολύ και μέσα σε 3 ημέρες τα ξαναπαίρνω!Έχασα 5 κιλά σε 3 εβδομάδες αλλά πλακώθηκα στο φαγητό για 3 ημέρες (δεν κάνω πλάκα)και τα πήρα πίσω.Θα προσπαθήσω να μην βάλω απαγορεύσεις στον εαυτό μου και όρια του τύπου:¨πρέπει να χάσω Χ κιλά σε Χ μέρες¨Ξεκινάω χαλαρά με λιγότερες ποσότητες όχι γλυκά, μόνο λίγο μέλι σε περίπτωση λύσσας.Θα τρώω περισσότερα φρουτα και λαχανικά και βλέπουμε.Ζύγισμα σε μία εβδομάδα και ενημέρωση.Ματζουράνα το blog σου είναι μεγάλη έμπνευση.Φιλιά σε όλες.;)
Και εγώ πριν 1,5 - 2 χρόνια, ανίκανη με ανέβαζα, άχρηστη με κατέβαζα! Έλεγα για τον εαυτό μου ό,τι χειρότερο μπορείς να φανταστείς! Και τί κατάφερα;
Κατάφερα να φτάσω 140 κιλά!
Λοιπόν, ας τον αγαπήσουμε τον εαυτό μας και αντί για βρισιές, ας του δώσουμε χάδια και καλά λόγια!
Κατ' αρχάς, δεν πήρες 5 κιλά σε 3 μέρες. Απλά είναι 5 κιλά κατακράτησης. Υγρά είναι! Μην σε αγχώνει αυτό!
Αντί να επικεντρώνεσαι στις 3 μέρες που έφαγες πολύ, επικεντρώσου στις 3 εβδομάδες που έδωσες στον εαυτό σου καλής ποιότητας τροφή!! Στις 3 βδομάδες που φρόντισες τον εαυτό σου και που αφού το κατάφερες τότε, μπορείς σίγουρα να το επαναλάβεις!
Είναι πολύ χρήσιμο να ξεκινήσεις χαλαρά! Πολύ σωστά το αποφάσισες!
Οι καταπιέσεις και οι αυστηρότητες μόνο καταστροφή μπορούν να φέρουν!
Σου εύχομαι καλή καλή επιτυχία!!! :thumbup:
Το απόγευμα βρήκα σ' ένα συρτάρι μια απόδειξη σούπερ μάρκετ από αυτόν τον Ιούνιο.
Η απόδειξη είχε:
2 σοκολάτες γάλακτος αμυγδάλου (των 200 γρ!)
1 πακέτο με 4 σοκοφρέτες (που ήταν σε προσφορά)
(σύνολο: 5,40 ευρώ)
Χαμογέλασα και μου φάνηκε σαν να ήταν πριν 5 χρόνια που έγινε αυτή η αγορά (και η επακολουθούμενη κατανάλωση αυτών μέσα σε μόλις 20 λεπτά).
Συνέχεια γράφω στο φόρουμ!
Ας με σταματήσει κάποιος!!
Βέβαια επειδή στις αρχές του Οκτώβρη θα πάω στο χωριό μου και εκεί δεν θα έχω ίντερνετ, θα ησυχάσετε από την παρουσία μου για περίπου 1 βδομάδα (που θα λείψω)!
Οπότε τώρα γράφω και τα μηνύματα που θα έγραφα τότε!!! :smilegrin:
Χαχαχαχα. Ματζουράνα είσαι απίστευτη! Απιστευτάμπλ που λένε και στο χωριό μου χαχαχα.
χαχαχαχα :DQuote:
Originally posted by rain
Χαχαχαχα. Ματζουράνα είσαι απίστευτη! Απιστευτάμπλ που λένε και στο χωριό μου χαχαχα.
Σκέφτομαι ότι σήμερα είχα κόσμο και κατέληξα να φάω πάλι τον κόσμο. Αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να τρώω ακόμα κι όταν το στομάχι μου πονάει και όλο αυτό σταματάει να είναι απόλαυση. Τι φοβάμαι; Μη μου πάρουν το φαΐ; Μη χαλάσει και το πετάξω; Δεν το καταλαβαίνω
Καλή μου Μαντζουράνα, πόσες τέτοιες αποδείξεις έβρισκα και βρίσκω ακόμα σε τσέπες, τσάντες και συρτάρια... Και τις περισσότερες φορές το περιεχόμενο της σακούλας το άδειαζα στο δρόμο.. Δεν έφτανα καν σπίτι...Quote:
Το απόγευμα βρήκα σ' ένα συρτάρι μια απόδειξη σούπερ μάρκετ από αυτόν τον Ιούνιο.
Η απόδειξη είχε:
2 σοκολάτες γάλακτος αμυγδάλου (των 200 γρ!)
1 πακέτο με 4 σοκοφρέτες (που ήταν σε προσφορά)
(σύνολο: 5,40 ευρώ)
Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν.Quote:
Originally posted by marulenia
Σκέφτομαι ότι σήμερα είχα κόσμο και κατέληξα να φάω πάλι τον κόσμο. Αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να τρώω ακόμα κι όταν το στομάχι μου πονάει και όλο αυτό σταματάει να είναι απόλαυση. Τι φοβάμαι; Μη μου πάρουν το φαΐ; Μη χαλάσει και το πετάξω; Δεν το καταλαβαίνω
Βασικά αυτό το ερώτημα είναι το νούμερο 1 για εμάς τους παχουλοκομψούς!
Οι απαντήσεις είναι πολλές και όλες έχουν να κάνουν με την ψυχολογία μας.
Το φαγητό είναι ο εθισμός μας, η καταφυγή μας, το άλλοθί μας, ο πιο καλός μας φίλος, η ηδονή μας.
Ανασφάλειες, φόβοι, αδυναμίες μας οδηγούν εκεί.
Για τον κάθε άνθρωπο κάτι το διαφορετικό.
Quote:
Συνέχεια γράφω στο φόρουμ!
Ας με σταματήσει κάποιος!!
Βέβαια επειδή στις αρχές του Οκτώβρη θα πάω στο χωριό μου και εκεί δεν θα έχω ίντερνετ, θα ησυχάσετε από την παρουσία μου για περίπου 1 βδομάδα (που θα λείψω)!
Οπότε τώρα γράφω και τα μηνύματα που θα έγραφα τότε!!! :smilegrin:
όχι μηηηη πρέπει τουλ να μπαίνεις να γάφεις συνέχεια για το έπος.χαχαχαχ. θα έχει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία οταν θα γίνει κ ταινία:starhit: