Αν δεν διάβασες δέκα σελίδες πίσω, πάντως σίγουρα θα έχουμε σοβαρό λόγο.
Printable View
Πολύ σημαντικοί παράγοντες για να προχωρήσει στη ζωη του κάποιος με θέματα ψυχολογίας είναι, κατάλληλα πρόσωπα, τουλάχιστον φίλοι και καλοί γνωστοί δίπλα του, και δεύτερο να διώξει από τη σκέψη του εμμονικές ιδέες που μολύνουν τις επιδιώξεις του για τη ζωή. Τα θέματα ψυχολογίας μολύνουν αυτά τα δυο, δηλαδή του τα στερούν, δηλαδή οι άνθρωποι τον αποφεύγουν ή δεν μπορεί να τους κερδίσει ή θεωρεί τον εαυτό του ανίκανο ή κατώτερο για τετοιες επιδιώξεις. Αν δεν συνειδητοποιήσει από πριν ρθει η ώρα για τα αποφασιστικά βήματα ζωής τα θέματα ψυχολογίας και τη ζημιά που του κάνουν, θα έχει ήδη χάσει μοναδικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αποκλείεται να ναι αδύνατο να αποκτήσει όταν επιτέλους αποκτήσει αυτή τη συνειδητοποίηση. Όμως, απ την άλλη το να χει τα κατάλληλα αυτά πρόσωπα και την πυγμή να παλέψει και να νικήσει αυτές τος εμμονικές ιδέες, έστω μόνο το δέυτερο, δεν θα χάσει ή θα χάσει λίγες σημαντικές ευκαιρίες. Η συνειδητοποίηση σε κατοπινό στάδιο θα τον κάνει μεν ικανό για ευκαιρίες, θα του δημιουργήσει όμως απογοήτευση και πόνο για όσες έχασε που ναι ήδη αργά για να τις επιδιώξει.
Δεν μαραζώνω για τις επιτυχίες των άλλων αλλά για εμένα που θα μπορούσα να χα και γω τις ίδιες επιτυχίες μ' αυτούς. Αυτό απευθύνεται σε όλους εσάς που συχνάζεται εδώ πέρα αφού τα προβλήματα που μας περιγράφεται γίνονται αιτία να χάνεται καλές, μοναδικές ευκαιρίες στη ζωή σας.
Με πληγώνει ότι με τον καιρό πολλοί δεν με σέβονται. Ίσως δεν το χειρίστηκα καλά, ίσως ο χρακτήρας μου.
πείτε τπτα ρ παιδιά.........
Ιωαννα, φανερωσου, μη μας γραφεις :Ρ
μπορεί να γράφει αλλού..για πες axl τιποτα
Ο μλκς Τραμπ εχει καταστρεψει το δολλαριο και ειμαι λογκ $
πιο παιχνιδι ?
δεν ξερω δεν παιξω παιχνίδια..
εκει που είσαι δεν έχει αλλα πραγματα να κάνεις ? κάποιο καφενείο να δεις λίγο κόσμο κατι ?
μην το βλέπεις έτσι, η επικοινωνία είπα όχι σχέση κοπέλα κτλ
το ενα φερνει το αλλο και μετα απο λιγο ζεις για τους αλλους, κανεις ο,τι κανουν και γουσταρεις ο,τι γουσταρουν