Έχω αγωνία, Τζίνα μου... Θέλω να αρέσει, εκεί που το πάω.
Αν δεν αρέσει, κανένα πρόβλημα! Θα το φάω μόνη μου!
Printable View
Έχω αγωνία, Τζίνα μου... Θέλω να αρέσει, εκεί που το πάω.
Αν δεν αρέσει, κανένα πρόβλημα! Θα το φάω μόνη μου!
Το πρόβλημα είναι όταν δε φουσκώνει γιατί είναι σα ζυμάρι, αν έχει φουσκώσει έστω και πολύ δεν πειράζει, θα είναι ακόμα πιο αφράτο. Μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να το φας κι αυτό μόνη σου!! Τ'ακούς λιχούδη; Σε καταλάβαμε, δε μας ξεγελάς πια!:lol:
Νονά ευχαριστώ !!!!!!!!!!Είσαι μια σχετη γλυκά.!!!!!:love::love::love::love:
Θα το πάω σκέτο, χωρίς φρου φρου και αρώματα.. Εκεί, ας το πασπαλίσουν με άχνη, ας το γλασάρουν, ας το κάνουν ό,τι θέλουν, μόνο μη το πετάξουν! Θα μου ραγίσουν την καρδιά! Η μαμά του παρεακίου, που δοκίμασε κέικ από τα χεράκια μου, είπε: Για πρώτη φορά είναι πολύ καλό. Πες της να μη βάζει μέσα ξύσμα και νιφάδες σοκολάτας, γιατί τα πολλά υλικά το σκληραίνουν. Πάντως είναι καλύτερο από τις δικές μου πρώτες προσπάθειες.
Δεν την άκουσα και έβαλα τα γνωστά και τόσο αγαπητά μου υλικά, ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού και νιφάδες σοκολάτας και βανίλια, γι' αυτό και μοσχομυρίζει και μου φαίνεται και αφράτο.
Ψιτ! Να σας πω ένα μυστικό; Αλλά ας μείνει μεταξύ μας.. Έχω δοκιμάσει δικό της κέικ και το δικό μου μου φαίνεται πολύ πιο γευστικό.. Στο παρεάκι δεν είπα τίποτα, το μόνο που είπα είναι ότι είναι πολύ καλή, αυτή, η έμπειρη νοικοκυρά, που δε με ξεφωνίζει..
ʼβα περί ορέξεως.....Αν σου αρέσει εσένα έτσι να το φτιάχνεις.
Μελένιος μελένιος!!! Οχι ακόμα και στο χωριό να μαγειρεύω!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!
Αβακι μη στεναχωριέσαι για τη μαμα του παρεακιου γιατί είναι μεγάλη γυναίκα και ο,τι τη βγάζει έξω απ'τα νερά της δεν της αρέσει!!!!!Α,χθες το βράδυ σου έκλεψα τη συνταγή κ έβαλα στο κέικ που έφτιαξα σοκολάτα κ ξύσμα,απλά δεν υπήρχε εξαφανίστηκε σε μηδέν χρόνο!!!!!Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!
άμα δε μαγειρεύεις εσύ Πωλινακι ποιος θα μαγειρεύει?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μελένιος μελένιος!!! Οχι ακόμα και στο χωριό να μαγειρεύω!!!!Quote:
Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!
Α, ρε Γιωτάκι, πώς τις καταλαβαίνεις τις μεγάλες γυναίκες.. Έτσι είναι, όπως τα λες. Βρήκα και πώς θα το παρουσιάσω. Θα το δέσω γύρω γύρω με μία φαρδιά, υφασμάτινη κορδέλα, χρώματος φούξια, θα κάνω φιόγκο στην άκρη και στην άκρη του φιόγκου θα καρφιτσώσω ένα μικροσκοπικό μανταλάκι, που έχει πάνω μία ακόμη πιο μικροσκοπική πασχαλίτσα! Θα είναι ανοιξιάτικο!
Όσο για τα υλικά, κατά κοινή ομολογία η σοκολάτα και το πορτοκάλι ταιριάζουν πολύ! Την επόμενη φορά που θα το φτιάξεις, βάλε και μία κούπα χυμό πορτοκαλιού. Ξύνεις που ξύνεις, δεν είναι τίποτα να στίψεις και κανα δυο πορτοκαλάκια..
Αβακι τέλεια η διακοσμητική σου σκέψη!!!!Αβακι χυμό βάζω πάντα αλλά ως γνήσια καστανόξανθη γιατί δεν βάζω το ξύσμα δεν ξέρω....
Η ʼβα!!!!!!Quote:
Originally posted by giotaki
άμα δε μαγειρεύεις εσύ Πωλινακι ποιος θα μαγειρεύει?
Αβα μου, έτσι για να ξέρεις δεν είναι τα πολλά υλικά που κάνουν το κέικ να σφύγγει. Το μυστικό είναι πάντα το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και να μπαίνει τελευταίο στο μίξερ για να μην κτυπηθεί πολύ. Οσο πιο πολύ κτυπιέτε το αλεύρι στο μίξερ (ή στο χέρι δεν έχει σημασία) τόσο πιο πολύ σφήγγει η γλουτένη που έχει μέσα.
Quote:
Originally posted by break
Μια φορά είχα ανακατέψει χλωρίνη κ οξύ περιτό να σου πω τι είχα πάθει!
Quote:
ʼλλη μια φορά είχα ξεχάσει τη τοστιέρα κ είχα φύγει!!!!:o:o:o
Quote:
είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
Quote:
α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα
Ναταλία μετά τα παραπάνω μήπως να βάφτιζες την Έλενα "Σκουντούφλη"; :lol:
Ευχαριστώ, Πωλίνα μου! Τώρα ότι έγινε, έγινε και ας ελπίσουμε να είναι καλό και να εισπράξω θετικές κριτικές. Εννοείται πως θα σας ενημερώσω αμέσως μόλις επιστρέψω!
Να'μαι και εγώ!!!!!
Χουζούρη μου, έεε Γιώτα μου ήθελα να πω, συγχαριτήρια για το 69.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το 69 είναι ο μόνος αριθμός στον οποίο μπορώ να αποδεκτώ το 6!!!
Βρε λες να φτάσω και εγώ κάποτε εκεί? Λίγο χλωμό ε?
Μην ανησυχείς χαχανούλη μου...Τον κανονίζει η Γιώτα μέσα μου!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία μπορείς να είσαι και ο γάτος του Δρακουμέλ, ο ψιψινέλ όπου θα έχεις και κοφτερά νυχάκια και θα βγάζεις και κανένα Τηροματάκι!:lol:
Κορίτσια, έγινε το θαύμα! Ήρθε το νερό! Βέβαια όχι και πολύ ορμητικό, πάντως ήρθε! Πάω να λουστώ και επιστρέφω..
Τυχερός ο αυριανός διπλανός μου.. :yes:
Γιωτίζει κι αυτή επικίνδυνα,είπαμε!Quote:
Αβα δεν σε πετυχαίνουμε πουθενά, δε φουσκώνει το κέικ - γιατί δε φούσκωσε, φουσκώνει το κέικ - γιατί φούσκωσε!!!!
Τι εννοεί ο ποιητής;Quote:
Μην ανησυχείς χαχανούλη μου...Τον κανονίζει η Γιώτα μέσα μου!Quote:
Ναταλία μπορείς να είσαι και ο γάτος του Δρακουμέλ, ο ψιψινέλ όπου θα έχεις και κοφτερά νυχάκια και θα βγάζεις και κανένα Τηροματάκι!:lol:
Το Γιωτάκι δεν είναι ο γκρινιάρης, είναι και η Γιώτα γκρινιάρης που είναι και χουζούρης που μπέρδεψα τα μπούτια μου;:lol:
Είναι μετά από όλα αυτά να ρωτάς;Κατοχυρώθηκε κι αυτό!Quote:
Quote:
Μια φορά είχα ανακατέψει χλωρίνη κ οξύ περιτό να σου πω τι είχα πάθει!
Quote:
ʼλλη μια φορά είχα ξεχάσει τη τοστιέρα κ είχα φύγει!!!!:o:o:o
Quote:
είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
Quote:
α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα
Ναταλία μετά τα παραπάνω μήπως να βάφτιζες την Έλενα "Σκουντούφλη"; :lol:
Εσύ όμως τώρα,έτσι που με βοηθάς,Σπιρτουλίζεις επικίνδυνα,Χαχανούλη!!
Μία είναι η Γιώτα!Ο Χουζούρης είναι η Μακ!Quote:
Το Γιωτάκι δεν είναι ο γκρινιάρης, είναι και η Γιώτα γκρινιάρης που είναι και χουζούρης που μπέρδεψα τα μπούτια μου;:lol:
Λες να ίδρωνε το αφτί του αν κοιμόμουν;Ακόμα καλύτερα,να είχε άλλοθι να κοιμόταν κι αυτός!Να ροχάλιζα τουλάχιστον,
κάτι ίσως γινόταν...Η γκρίνια είναι το μυστικό όπλο των γυναικών κι είμαι καλή πιστολέρο,να μη με αδικήσω!
την έχω θαμπώσει τόσο τη Ναταλία με την ύπαρξη μου σε αυτή τη ζωή που ξέχασε πως πια είμαι ή σκέτο Γιώτα ή Μακ και όχι το Γιωτάκι....
Ναταλία δεν είναι μία η Γιώτα γι'αυτό αναρωτιέμαι η χαχανούλα! Για να το εκφράσω καλύτερα τον Γκρινιάρη τον λένε Γιωτάκι!:lol: Επίσης ο σπιρτούλης τι κάνει που σπιρτουλίζω;; Για να καταλάβω τι χρεώνομαι δηλαδή.
Εντάξει, διάβασα τι κάνει ο σπιρτούλης και κατάλαβα γιατί σπιρτουλίζω χιχιχιχι.
Ωχου,Μακ!Για μένα ξεβαστίστηκες από Γιώτα αφού!
Μέχρι τώρα αποφάσισα:
Μπαμπαστρούμφ : μουά
Δρακουμέλ : Τήρης
Ψιψινέλ : Αλαλουμένια
Χουζούρης : Μακ
Χαχανούλης : Τζίνα
Λιχούδης : ʼβα
Hefty : Έλι
Στρουμφίτα : Κατερίνα
Μελένιος : Πωλίνα
Γκρινιάρης : Γιώτα
Σπιρτούλης : Γλαύκη
Τα υπόλοιπα στρουμφάκια παρακαλώ όπως μου δώσουν λίγη έμπνευση.
Μα καλά, δεν είπαμε ξεφτέρη το ελάκι? και προκόπης η Γλαύκη?
Eίδες στον ύπνο σου πως είχες άσπρα γένια και κόκκινο σκουφάκι,Χουζούρη;Quote:
Originally posted by monahoiot
Μα καλά, δεν είπαμε ξεφτέρη το ελάκι? και προκόπης η Γλαύκη?
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ !!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ.... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ.............
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ....
ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ... ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ 8.......... ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ, ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ !!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ
όχι, αλλά έχω και την άποψη μου, ανήκω στο μαντρί αλλά βγάζω γλώσσα στο βοσκό, νταξ?
Κι εμένα μου έλειψες,Αλαλουμένια μου!Ποιόν τίτλο από όσους απόμειναν θέλεις να καπαρώσεις τώρα που γυρίζει;
να κάνω εγώ τον ροζ πάνθηρα, γιατί πολύ μπλε έπεσε, και λίγο ροζ να σπάσει.................
Πολύ καλά,λοιπόν!Ψιψινέλ!Κατοχυρώθηκες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
όχι, αλλά έχω και την άποψη μου, ανήκω στο μαντρί αλλά βγάζω γλώσσα στο βοσκό, νταξ?
κοντεύω να κατουρηθώ από τα νερά για τον υπέρηχο, φεύγω τώρα να πάω να τον κάνω και τα νεότερα αργότερα, μάκια
Στο καλό,γίδι μου!
http://www.youtube.com/watch?v=ouOy6FnV1O0Quote:
καλή επιτυχία χουζουρη!!!!!!!!!!:thumbup:Quote:
κοντεύω να κατουρηθώ από τα νερά για τον υπέρηχο, φεύγω τώρα να πάω να τον κάνω και τα νεότερα αργότερα, μάκια
Αααχ, άλλος άνθρωπος! Βαρέθηκα τα πορτοκάλια, τις σοκολάτες, τα μωρουδιακά αφρόλουτρα, τις ντελικάτες και θηλυκές μυρωδιές.. Πλύθηκα με ένα αφρόλουτρο που είχε ξεχάσει ο πρώην. Ευωδιά! Μύρισε το σπίτι αντρίλα!
Ναταλία, πρόσεξε, σου εφιστώ την προσοχή! Αβίζεις επικίνδυνα!
Κάποιος πρέπει να κάνει και τον Ντορεμί εδώ μέσα,τι να κάνω ο δόλιος;
ʼβα μήπως έχει χαλάσει το αφρόλουτρο; Πόσο παλιός είναι ο πρώην που το ξέχασε;:lol::lol::lol:
Κακό παιδί! Με τον καλό το λόγο! :spin: Από το Σεπτέμβριο είναι, μαρή!Quote:
ʼβα μήπως έχει χαλάσει το αφρόλουτρο; Πόσο παλιός είναι ο πρώην που το ξέχασε;:lol::lol::lol: