Printable View
Quote: Originally Posted by howtodream8 so true.....so f*cking true.... κοίτα... εμένα μου αρκούν αυτά που λέει για την γυναίκα... σχεδόν... :)
μπα....λιγα ειναι.......
τι αλλα δλδ?
Quote: Originally Posted by Alucard τι αλλα δλδ? δεν ισχυει για ολους το ιδιο....αλλα απο τη στιγμη που δινω πολλα εχω την απαιτηση να παιρνω και πολλα.
Quote: Originally Posted by Alucard τι αλλα δλδ? Σου έχω πει... μην ρωτάς πολλά εσύ. Έχεις διάβασμα, δεν θα τη βγάλεις την ύλη... Μην αποπροσανατολίζεσαι... :) :) :)
Quote: Originally Posted by kuxumuxu Σου έχω πει... μην ρωτάς πολλά εσύ. Έχεις διάβασμα, δεν θα τη βγάλεις την ύλη... Μην αποπροσανατολίζεσαι... :) :) :) Θα κοπω στην προφορικη εξεταση,τα ιδια θα λεμε? :):)
Quote: Originally Posted by Alucard Θα κοπω στην προφορικη εξεταση,τα ιδια θα λεμε? :):) ετσι και αλλιως θα κοπεις, μην δινεις σημασια χαχαχαχα
Quote: Originally Posted by Alucard Θα κοπω στην προφορικη εξεταση,τα ιδια θα λεμε? :):) Θα κοπείς μια δυό τρεις, στην τέταρτη θα περάσεις... Είναι όπως με το δίπλωμα οδήγησης ένα πράγμα... Quote: Originally Posted by axl100 ετσι και αλλιως θα κοπεις, μην δινεις σημασια χαχαχαχα Μες στην αισιοδοξία είμαστε σήμερα... :P
Quote: Originally Posted by axl100 ετσι και αλλιως θα κοπεις, μην δινεις σημασια χαχαχαχα πολυ απολυτο σε βρισκω.
Quote: Originally Posted by Alucard πολυ απολυτο σε βρισκω. δεν εχει αλλος σκοπος η εξεταση παρα να σου κοψει τα @@
Quote: Originally Posted by axl100 δεν εχει αλλος σκοπος η εξεταση παρα να σου κοψει τα @@ Βρε άσε το παιδί ήσυχο. Του έχω αναθέσει εργασία. :P
Quote: Originally Posted by kuxumuxu Βρε άσε το παιδί ήσυχο. Του έχω αναθέσει εργασία. :P kuxumuxu sexy teacher :P
Quote: Originally Posted by kuxumuxu Βρε άσε το παιδί ήσυχο. Του έχω αναθέσει εργασία. :P και εσυ ποια εισαι να οριζεις ποιος περναει και ποιος οχι, μπορει να εισαι καποιος γκει που θελει να σπασει πλακα :Ρ
Καλα,τεσπα,ολα αυτα λογω χαμηλης αυτο-εκτιμησης, μπουμερανγκ σε ολα.
Quote: Originally Posted by Alucard Καλα,τεσπα,ολα αυτα λογω χαμηλης αυτο-εκτιμησης, μπουμερανγκ σε ολα. καλα μην το σκεφτεσαι, εκει εξω ολοι προβληματικοι ειναι