http://img252.imageshack.us/img252/8...magic21sa8.jpg
Το τριαντάφυλλο σου !
Ελπίζω να σου αρέσει !
με αγάπη
Μαρινα
Printable View
http://img252.imageshack.us/img252/8...magic21sa8.jpg
Το τριαντάφυλλο σου !
Ελπίζω να σου αρέσει !
με αγάπη
Μαρινα
Αγαπητη φιλοι και φίλες!!!
Θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και τα συγχαριτηρια μου, που καταρχας μπορέσατε να δειτε το προβλημά σας-την διαταραχη τελοσπαντων.Πιστευω οτι ειναι το ποιο δυσκολο πραγμα να διακρινεις,να πιστεψεις,να συνηδητοποιησεις και να προσπαθησεις να το γιατρεψεις.Αληθεια, αυτη ειναι μονιμη κατασταση;δεν αλλαζει;συγχωρεστε με εκ των προτερων αν κανω καποιες χαζες ερωτησεις ή καποιες που ισως να πληγωνουν.Αν κανω κατι τετοιο θελω να μου το πειτε.Απο τι προερχεται αυτο;Θεωρειτε επικτητο, απο οσο καταλαβα σωστα;Εγω σαν ενα ατομο κοινο, που δε γνωριζω πολλα πραγματα γι αυτο θα ηθελα να με βαλεται λιγο στον κοσμο της διαταραχης αυτης.Και βοηθεια ποια η ακριβης διαφορα απο οριακη και μεταιχμιακη;Λιγο τα μπερδεψα εκει!!!Ερωτηση στην Κασσι:πιστευεις οτι οσοι μπαινουν στο site έχουν καποιο προβλημα;Γιατι εγω πιστευω η θελω να πιστευω οτι δεν εχω(δηλ.κατι που να ειναι σε εντονο βαθμο.Γιατι πιστευω οτι η ψυχικη ασθενεια/διαταραχη παρουσιαζεται οταν κατι γινεται η το εχουμε σε υπερβολικο βαθμο και σε συνεχες η σε τακτο χρονικο διαστημα.Λαθος;).Αν το πιστευεις πρεπει να με βοηθησεις να εντοπισω το προβλημα μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!!!!
Οχι σε παρακαλω δεν ηθελα να φανώ ετσι.Προσπαθησα να το γραψω ετσι ωστε να βγει συμπαθητικο.Αλλα μαλλον δεν τα καταφερα ε;Το \"καλουλικο\" το πηρες σαν ειρωνια και επιθεση, οχι δεν ειμαι τετοιο ατομο.Δεν ηθελα να ακουστω ετσι.Δεν ειμαι ετσι.Αλλιως δεν θα καθομουνα να ασχολειθω με το διαφορετικο!Το ενδιαφερον μου ειναι αληθινο.Σορρυ παντως ε;Με συγχωρεις;Μου αρεσει ομως το χιουμορ σου.Δειχνει πολλα πραγματα για σενα.
ΣΟΡΡΥ Kassi!!!!!!!!!!!!!
-μεταιχμιακη κ οριακη ειναι απλα συνωνυμες λεξεις!Quote:
Originally posted by anoiksi
Θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και τα συγχαριτηρια μου, που καταρχας μπορέσατε να δειτε το προβλημά σας-την διαταραχη τελοσπαντων.Πιστευω οτι ειναι το ποιο δυσκολο πραγμα να διακρινεις,να πιστεψεις,να συνηδητοποιησεις και να προσπαθησεις να το γιατρεψεις.Αληθεια, αυτη ειναι μονιμη κατασταση;δεν αλλαζει;συγχωρεστε με εκ των προτερων αν κανω καποιες χαζες ερωτησεις ή καποιες που ισως να πληγωνουν.Αν κανω κατι τετοιο θελω να μου το πειτε.Απο τι προερχεται αυτο;Θεωρειτε επικτητο, απο οσο καταλαβα σωστα;Εγω σαν ενα ατομο κοινο, που δε γνωριζω πολλα πραγματα γι αυτο θα ηθελα να με βαλεται λιγο στον κοσμο της διαταραχης αυτης.Και βοηθεια ποια η ακριβης διαφορα απο οριακη και μεταιχμιακη;Λιγο τα μπερδεψα εκει!!!Ερωτηση στην Κασσι:πιστευεις οτι οσοι μπαινουν στο site έχουν καποιο προβλημα;Γιατι εγω πιστευω η θελω να πιστευω οτι δεν εχω(δηλ.κατι που να ειναι σε εντονο βαθμο.Γιατι πιστευω οτι η ψυχικη ασθενεια/διαταραχη παρουσιαζεται οταν κατι γινεται η το εχουμε σε υπερβολικο βαθμο και σε συνεχες η σε τακτο χρονικο διαστημα.Λαθος;).Αν το πιστευεις πρεπει να με βοηθησεις να εντοπισω το προβλημα μου
-οχι δεν γινομαστε καλα αλλα εχουμε περιθωρια να βελτιωθουμε
-τα αιτια της βρισκονται στα πρωτα 7 χρονια(προδιαθεση,οικ.περι� �αλλον κτλ)
πιστευω να μην ξεχασα τπτ !
το να ¨χωνεψεις\"τη διαταραχη σου ειναι μονοδρομος!το ζεις καθε μερα,καθε λεπτο οποτε δεν εχεις κ πολλα περιθωρια να μην το χωνεψεις κ να προσπαθησεις να συμβιβαστεις με τη διαταραχη ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις!
αλλα αυτο που ειπες να σε βαλουμε στον κοσμο της
απλα ξεχασε το !!!!
δεν θες πιστεψε με!
Το άκουσα σήμερα στο Λαζόπουλο και με άρεσε
Κανένας τρελός δε πάει σε ψυχίατρο. Θα σου πεί \"γιάτί τι έχω? μια χαρά είμαι. Τι συμβαίνει? Εσύ να πάς.\"
Μόνο κάποιος λογικός πάει. \"χτύπησα? Πονάω πολύ? θα πάω στο γιατρό. Κακό είναι?\"
Κάπως έτσι το κατάλαβα
Αυτο το οτι κανεις τρελλος δεν καταλαβαινει οτι ειναι τρελλος νομιζω οτι ειναι μπαρουφα.
Φυσικα και εγω αρχισα να καταλαβω την τρελλα μου και αλλοι δεν την καταλαβαινουν ισως ποτε...αλλα οι περισσοτεροι κατα τη γνωμη μου την παιρνουν χαμπαρι αργα ή γρηγορα.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο το οτι κανεις τρελλος δεν καταλαβαινει οτι ειναι τρελλος νομιζω οτι ειναι μπαρουφα.
Φυσικα και εγω αρχισα να καταλαβω την τρελλα μου και αλλοι δεν την καταλαβαινουν ισως ποτε...αλλα οι περισσοτεροι κατα τη γνωμη μου την παιρνουν χαμπαρι αργα ή γρηγορα.
θα συμφωνησω ...ειναι αδυνατο να χεις λασκαρισμενη βιδα κ να μην το περνεις χαμπαρι..αφου βγαζεις ταλεπωρεια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΙΝΤΕRAPPTED!!!Quote:
Originally posted by interappted
-μεταιχμιακη κ οριακη ειναι απλα συνωνυμες λεξεις!Quote:
-οχι δεν γινομαστε καλα αλλα εχουμε περιθωρια να βελτιωθουμε
-τα αιτια της βρισκονται στα πρωτα 7 χρονια(προδιαθεση,οικ.περι� �αλλον κτλ)
πιστευω να μην ξεχασα τπτ !
το να ¨χωνεψεις\"τη διαταραχη σου ειναι μονοδρομος!το ζεις καθε μερα,καθε λεπτο οποτε δεν εχεις κ πολλα περιθωρια να μην το χωνεψεις κ να προσπαθησεις να συμβιβαστεις με τη διαταραχη ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις!
αλλα αυτο που ειπες να σε βαλουμε στον κοσμο της
απλα ξεχασε το !!!!
δεν θες πιστεψε με!
Πιστευω απολυτα σε αυτο που λες στο τελος.Και ακριβως αυτο ηθελα να τονισω.Οτι δηλ.τα ατομα εκεινα που το συνειδητοποιουν, το παλευουν κι ολας.Δεν ειναι ερμαια μιας πλανης.Κανουν κατι γι αυτο.Και να σου πω τι πιστευω;Τα ατομα που το εχουν συλλαβει, κατ\'εμε δεν ειναι πλεον και τοσο αρρωστα.Αφου το δυσκολο ειναι να το παραδεχτεις και να το παλευψεις.Quote:
Originally posted by kassi_21
Το χιούμορ μου;Ναι με έσωσε πολλές φορές καθλως και το πείσμα μου.Φοβάμαι μόνο τις μέρες που δεν μου βγαίνει κουβέντα.Δεν θέλω να πω τίποτα,να ξέρω κανένα.Θα ήθελα να μη μου μιλά κανείς.Επιθετική πήρα την ερώτηση αν ο όποιος μπαίνει στο σάιτ έχει και κάποιο ψυχολογικό.Δεν νομίζω αλλά σίγουρα κάτι τον έλκει στην ψυχολογία.Όλα οκ Άνοιξη.Είναι ακριβώς όπως στα είπε η Ίντερ και ξέρει και περισσότερα από εμένα.Αυτό με τα 7 πρώτα χρόνια το αγνοούσα.Αυτό το σάιτ μου δίνει τη δυνατότητα να μιλάω για πράγματα που δεν θα μπορούσα να τα πω αλλού.Δεν θα μπορούσα να μιλήσω με ομοιοπαθείς.Δεν θα τους ήξερα καν.Αλλά επειδή είναι μια οθόνη προσπαθείς να φανταστείς ή απλά φαντάζεσαι(μου βγαίνει κι αυθόρμητο) τι και πώς είναι ο άλλος και φυσικά ποτέ δεν πέφτεις μέσα.Μέχρι στιγμής η \"πείρα\" αυτό μου έδειξε!!!!!Οπότε ναι το είδα στα μάτια μου το μήνυμα ειρωνικό.Σόρυ λοιπόν και από εμένα..Quote:
Οχι σε παρακαλω δεν ηθελα να φανώ ετσι.Προσπαθησα να το γραψω ετσι ωστε να βγει συμπαθητικο.Αλλα μαλλον δεν τα καταφερα ε;Το \"καλουλικο\" το πηρες σαν ειρωνια και επιθεση, οχι δεν ειμαι τετοιο ατομο.Δεν ηθελα να ακουστω ετσι.Δεν ειμαι ετσι.Αλλιως δεν θα καθομουνα να ασχολειθω με το διαφορετικο!Το ενδιαφερον μου ειναι αληθινο.Σορρυ παντως ε;Με συγχωρεις;Μου αρεσει ομως το χιουμορ σου.Δειχνει πολλα πραγματα για σενα.
ΣΟΡΡΥ Kassi!!!!!!!!!!!!!
Ένα τελευταίο από αυτά που αισθάνθηκα είναι ότι για να είναι κάποιος ψυχικά ασθενής δεν χρειάζεται να είναι εξεζητημένος,κανένα τέρας της φύσης,κανένας περίεργος που δεν ξέρει τι του γίνεται και που παν τα τέσσερα.Οι περισσότεροι είμαστε απλοί άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι που έτυχε μερικές ευαισθησίες μας να πατηθούν παραπάνω.Δεν θα μπορούσες αν με έβλεπες να έλεγες ότι φαίνομαι να πάω σε ψυχίατρο.Υπάρχουν πολλοί πιο διαστροφικοί και ανώμαλοι που όμως δεν τους πιάνει το μάτι σου και κυκλοφορούν ελεύθεροι και χωρίς φαρμακευτική αγωγή.
Οσο αφορα το site, συμφωνω ειναι πολυ βοηθητικο τοσο για μενα επειδη μαθαινω πραγματα για τον συνανθρωπό μου, το πως νιωθει,με τι ερχεται αντιμετωπος και ετσι να προσπαθησω να κατανοησω καπως το διαφορετικο, το οποιο θα με κανει να το αντιμετωπιζω σωστα,διαφορετικα και οχι ρατσιστικα.Αλλα ας μην σκεφτομαι τοσο εγωιστικα.Το site αυτο πιστευω οτι ειναι πολυ βοηθιτικο για ολους αυτους που ερχονται αντιμετωπει με κατι.Εκφραζονται και με αυτον τον τροπο απαλεινουν τον πονο και τα συναισθηματα τους.Τα μοιραζονται και ξαφνικα το βουνο γινεται μικρος λοφος ευκολος να τον ανεβει κανεις.Ανταλλασουν αποψεις και ο ενας βοηθα τον αλλων.Γιατι ποιος ειναι ο πιο βοηθητικος;Αυτος φυσικα που κατανοει τον αλλων πληρως.Και να σου πω κατι;Ευχομαι να βρουν και αλλοι πολλοι αυτο το site γιατι πραγματικα ειναι λιγο η πολυ μια παρηγορια ενα στηριγμα.
Οσο αφορα την παρεξηγηση μας, και εγω ισως να αντιδρουσα ετσι,η πιθανοτατα να αντιδρουσα ετσι για το λογο οτι δεν θα ηξερα ποιος και τι ανθρωπος ειναι αυτος που μου γραφει.Ποιος ειναι ο χαρακτηρας του και ποια τα αληθινα συναισθηματα του.Ποιος ο σκοπος του.Και στο κατω κατω απο που πηρε το δικαιωμα να μου μιλαει ετσι.Λοιπον δεν ειμαι ετσι και θελω να ξερεις οτι οτι εχω να πω το λεω ευθεως χωρις ελιγμους, χρησιμοποιώντας ειρωνικα στοιχεια κτλ.
Και αυτες οι μερες που δεν θελεις να ξερεις και να βλεπεις τιποτα, δεν ειναι απολυτα δικαιολογημενες;Ο ανθρωπος δε χρειζεται και λιγο χρονο για τον εαυτο του;
εγω γιατι απο μικρο παιδι καταλαβαινα οτι κατι δεν παει καθολου καλα με εμενα???
ποτε μου ο εαυτος μου δεν μου αφηνε περιθωρια να με θεωρησω \"κανονικο\"ανθρωπο...
Δεν το καταλαβαινω αυτο, δηλ απο παιδακι ηξερες οτι κατι δεν παει καλα;Μηπως τελικα το περιβαλλον σου σε διαμορφωσε ετσι;Το λεγε λεγε καποια στιγμη το πιστευεις και το εχεις πραγματικα.Υποθετικα παντα χωρις να θελω να κρινω κανενα.
οχι απλα δεν εβλεπα να εχω καμια σχεση κ κανενα κοινο ενδιαφερον με τα άλλα παιδακια ..ημουν ακραια..μια μερα επεσα απο την κουνια σε σχολικη εκδρομη το ματι μου ειχε ανοιξει γαριφαλλο κ γω πηγα κ πλακωσα τη Ζωγραφουλα στο ξυλο γιατι δεν την εκοψε να πιασει την κουνια..Την Κυριακη οταν ακουγα την μουσικη της Αθλητικης Κυριακης (μου χει μεινει κουσουρι αγχονομουν κ δεδν κοιμομουν ολη την νυχτα απο το αγχος μου για το οτι αυριο εχω σχολειο,οταν πηγαιναμε εκδρομη επεφτα σε καταθλιψη ενω ταυτοχρονα γινομουν ο καραγκιοζης της παρεας κ μετα ξαναμανα κατθλιψη...δεν μπορω να το εξηγησω ενιωθα οτι δεν εχω καμια ομοιοτητα με τα αλλα παιδακια,ενιωθα τη μια χαζο παιδι χαρα γεματο,την αλλη ενιωθα αποξενομενη.χωρις βεβαια να καταλαβω τι μου γινεται
Καταλαβα τωρα τι εννοεις.Δεν καταλαβαινες τι εχεις απλα καταλαβαινες οτι οι αντιδρασεις σου ειναι καπως περιεργες,χωρις να μπορεις να το αιτιολογησεις.Να σου κανω μια ερωτηση;Ποτε αρχισαν τα συμπτωματα, απο μωρακι ή ηρθαν καπως αργοτερα στο σχολειο για παραδειγμα.Δηλ το περιβαλλον σου προλαβε να σε επιρρεασει καθολου;Σορρυ για τις ερωτησεις,αν σε ενοχλουν θα τις κοψω, απλα θελω να μαθω.Και παλι σορυ!!!
μη ζητας συγνωμη εχω αναγκαστει προ πολλου να ζω με την αρρωστεια
απο 5-6 χρονων αρχισα να μην πολυπεζω με τα παιδια
στο σχολειο απλα η διαφορετικοτητα εδωσε ρεσιταλ
στην συγκεκριμενη διαταραχη γεννιεσαι με προδιαθεση κι αν το οικ.περιβαλλον ειναι \"ευφορο\"βγαινει στη φορα η διαταραχη αλλιως η προδιαθεση δεν εκδηλωνεται]
οι οριακοι ειναι δημιουργημα των γονεων δεν γεννιεσαι οριακος αλλα με προδιαθεση να γινεις κατω απο χ συνθηκες οικογενειακες
Καταλαβα, και τι πρεπει να προσεχει ενας γονιος, και που το ξερει ο γονιος οτι εχει το παιδι προδιαθεση;Και το συγγνωμη το λεω επειδη φοβαμαι οτι μπορω να καταπατησω την προσωπικοτητα σου, να σε στεναχωρεσω ή οτιδηποτε.Να υπερβω καποια ορια.Ειμαι αρκετα αφελεις.Και σε συμπαθω πολυ.Νομιζω οτι εισαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος.Εξω καρδιας.Ευχαριστω που καθεσαι και ασχολησε μαζι μου.