Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς, ή ποια είναι τα στάνταρ σου, αλλά αν είναι σε φυσιολογικά πλαίσια δν θα έχεις πρόβλημα. Απλά πρόσεχε μην σου γίνει έμμονη ιδέα.
Printable View
Ε τότε να πας στα άλλα τόπικ που τι κάνουν αυτό για να το γράψεις Alucard
Δεν το προεξοφλώ....
Απλά θέλω να δω αν θα βοηθηθώ.
Γιατί δεν θέλω να έχω ψεύτικες ελπίδες. Πάντα αισιόδοξη ήμουν και να που έφτασα.
Όπως είπα σε άλλο ποστ κάθε χρόνο έλεγα αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος και πάντα ήταν χάλια.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ όλους που προσπαθήσατε να με βοηθήσετε....
Να στε καλά
Χαλάρωσε, Εμμανουέλα. Κανείς δε μπορεί να μας εγγυηθεί τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, πόσο μάλλον σε 30 χρόνια...
Απόφυγε τις συγκρίσεις με τις φίλες σου και με όλους γενικά. Είναι ένα τριπάκι που σε μιζεριάζει χωρίς να υπάρχει λόγος. Αφησε το τι κάνουν οι άλλοι. Το ζήτημα είναι τι κάνεις εσύ για σένα.
Ελκουμε ή απωθούμε αυτό που ευχόμαστε ή φοβόμαστε. Τα αγόρια βλέπουν σε σένα μιά κοπέλα χαριτωμένη, αλλά ανασφαλή, τσιτωμένη και απελπισμένη και αυτό τους τρομάζει. Πίστεψε στον εαυτό σου, αγάπησε την κάθε μέρα που ξημερώνει. Η χαρά, η αισιοδοξία και το χαμόγελο μας κάνουν ελκυστικούς και ερωτεύσιμους. Ολα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους...
Συγνώμη αλλά δεν βλέπουν καμία απελπισμένη κοπέλα! Κάνεις λάθος.
Δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα έτσι από το μυαλό σου
Όχι μόνο δεν δείχνω απελπισμένη, αλλά ούτε καν μου αρέσει κάποιος. Δύσκολο να είμαι απελπισμένη με τον τοίχο.