εγω ρε παιδια εχασα μονο 4,5 κιλα αλλα ειμαι σαν να εχασα 10 κ μαλον επειδη γυμναζομαι
Printable View
εγω ρε παιδια εχασα μονο 4,5 κιλα αλλα ειμαι σαν να εχασα 10 κ μαλον επειδη γυμναζομαι
Καλημέρα
Συγνώμη που δεν έχω γράψει τόσο καιρό αλλά ήμουν λίγο ΝΤΑΟΥΝ.... κατί παραπάνω αλλά πάει πέρασε...
Τώρα είμαι καλά. Λοιπόν αυτές τις μέρες η δίαιτα πήγε "βόλτα" οπότε ξαναρχίζουμε από την αρχή. Μίλησα και με τον άντρα μου και αποφάσισα τελικά να ξεκινήσω Gilly diete. Χθές ήταν η πρώτη μέρα πήγε αρκετά καλά. Οπότε την άλλη δευτέρα 11 του μήνα θα ξαναζυγιστώ.
Φιλιά σε όλους. Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ για να δώ τα νέα σας σύντομα.
kaly epityxia :)
Geia sas pedia,
vasika exo arxisei dieta me tin voithia dietologou stis 19/12/2007 kai gimnastirio stis 3/1/2008 kai mexri tora exo xasei sinolika 3.5 kila kai 7 cm...einai kala apotelesmata? diladi to oti kano gimnastiki kai pino poli perissotero nero apo prin mporei afto na simenei oti o organismos mou katakrata mia posotita apo to nero pou pino kai gia afto na min fenetai sti zigaria? Mipos afto ofiletai sto oti arxizo kai ktizo mihko isto pou zigizei perissotero apo to lipos?
τα αποτελεσματα της γυμναστικης αργουν να φανουν.φαντασου οτι εγω ειχα αρχισει γυμναστικη πριν 7 μηνες κ τωρα φανικαν αποτελεσματα
SUN MΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΥΡΙΩΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΑ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ-ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ!ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙΣ!!ΜΠΟΡΕΙΣ!
:) Efxaristo SEA gia ta logia sou mou dinoun dinami kai kouragio :)
paxina....
γιατί Ελπίδα το λες αυτό αφού το τικερακι σου το θυμάμαι στο 73 ......το θυμάμαι γιατί είχαμε τον ίδιο στόχο. και μένα έχει κολλήσει 2 εβδομάδες τώρα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ Sun ΜΟΥ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ.
Na se kala :) Se mia vdomada tha pao sti dietologo mou gia zigisma kai elpizo na exo xasei esto kai miso ponto gia mena tha einai thriamvos :)
Καλημέρα κι από μένα!
Τι κάνετε; Είστε καλά;
Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και διαπίστωσα ότι έχασα 1 κιλό.
Από τα 91,2 του προηγούμενου Σαββάτου κατέβηκα στα 90,2.
Συνεχίζω κανονικά!!!
Εύχομαι σε όλους/ες σας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
το εβδομαδιεο ζηγησμα μου.καλα πηγα??
μπραβο p-k μια χαρα πας
SUN ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ!ΠΟΤΕ ΣΟΥ Μ-Η-Ν ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ Π-Α-Λ-Ε-Ψ-Ε!
please mporeis lollipop na moy steileis thn diaita atkins? thelw na xasw kila k exw dokimasei ta panta.. diavasa ena post pou leei oti exeis kapoio diafimistiko fylladio. please steilto mou an mporeis. [email protected] eyx!!!