ευχαριστω φιλιπ....και εσυ εντυπωσιακα αποτελεσματα...καλη συνεχεια να εχουμε γιατι εχουμε αγωνα μπροστα μας...πωλινακι μου...:-))
Printable View
ευχαριστω φιλιπ....και εσυ εντυπωσιακα αποτελεσματα...καλη συνεχεια να εχουμε γιατι εχουμε αγωνα μπροστα μας...πωλινακι μου...:-))
Πωπω Migg!! Μπραβο σου!!! Εξαιρετικα αποτελεσματα, συγχαρητηρια!!! Εισαι εμπνευση και για τους υπολοιπους στο εχω ξαναγραψει. Καλη συνεχεια σου ευχομαι και να δεις τον εαυτο σου οπως ακριβως τον φανταζεσαι. Το ιδιο ισχυει και για ολους τους υπολοιπους βεβαια, μπραβο παιδια για τις προσπαθειες σας!
να σαι καλα κουκλα μου...το βαζω να το βλεπω και εγω να παιρνω κουραγιο..καλη επιτυχια σε ολους μας...
bravo σε ολους!! πωλινα ασχετο μεν ωραιο φαινεται το σπιτακι σου.
ευγε σε ολες .
ton76 μου σε ευχαριστώ, όντος και εγώ πιστεύω πως το σπίτι μου είναι καλόγουστο. Αχ πρέπει να βρω και χρόνο να το φωτογραφίσω όλο όπως το έχω τώρα, γιατί οι τελευταίες φώτο που έχω είναι από πριν να τελειώσει.....
μπραβο σου κοπελα μου. καντο να το δω!!!
Για να το δεις θα πρέπει να με κάνεις φίλη στο φατσοβιβλίο καλή μου, γιατί εδώ δεν πρόκειτε να το ανεβάσω!
τι βρε το φατσοβιβλιο ??
facebook!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ton76
τι βρε το φατσοβιβλιο ??
super!!! σωστα.ειδες καμια φορα το μυαλο.... εχουμε κολλησει στα αγγλικα ξεχναμε τα ελληνικα μας.
φατσοβιβλιο... πολυ καλο .
καλο απογευμα να χετε.
φιλια
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Συγχαρητήρια δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!
:shocked2::shocked2::shocked2:
Πες μου τον τρόπο!!!!! Please!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhit:
εγώ να πω συγχαρητήρια???ή όχι ακόμα?Quote:
Originally posted by migg
να σαι καλα κουκλα μου...το βαζω να το βλεπω και εγω να παιρνω κουραγιο..καλη επιτυχια σε ολους μας...
ε οχι ακομη,.....εχω δροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μο....χαχαχαχαχα εσυ κουφ.....πηγες 69 ε??χαχαχαχα
Σιγα τον δρομο που εχεις! Με αυτον το ρυθμο, μεχρι το τελος του χρονου θα εχεις ξεμπερδεψει! Και μη νομιζεις οτι θελει πολυ... Το καλοκαιρι παει τελειωνει σε 4 εβδομαδες, ξεκιναν τα σχολεια, ξεκιναει και το jumbo την αντιστροφη μετρηση για τα Χριστουγεννα και παπαλα! :D
χαχαχαχαχα να σαι καλα πριτσ απο το στομα σου και στου ...το αυτι....... αχχχχ τα ποδια μου τα δες καλα?τα χερια??????πολυ δρομο λεμεεεεεεεεε