Να σαι καλα κοπελα μου!! Μακρια απο λιμναζοντα νερα, σ ανοιχτες θαλασσες! σε καμαρωνω! :)
Printable View
Να σαι καλα κοπελα μου!! Μακρια απο λιμναζοντα νερα, σ ανοιχτες θαλασσες! σε καμαρωνω! :)
Γεια χαρα σε ολες τις ομορφες!!!!!!!!!!!!!!! πως μου είστε??????????
μολις σημερα τελειωσε η πενθημερη αδειουλα μου και περιμένω με ανυπομονησια την 15 η Αυγουστου για να ξαναφυγω αλλα αυτη τη φορα για 15 μερουλες.Ειπα να μπω να σχολιασω καποια πραγματακια...
Ξεκινω απο την τετουλα που μπαινει παντα σαν το ποντικακι... χιχι!! ολα καλα κοριτσακι???? η εξεταση κρατησε οντως 2 ωρες!! ασε με κατατρυπησαν..6 φορες μου πηραν αιμα..τωρα περιμενω τα αποτελεσματα και οιδομεν... σχετικως με τις διακοπες σου..υπομονη κοριτσαρα έφτασαν οι μερες.. σου ευχομαι να περασεις μαγικα, απιστευτα, παραμυθενια και απροβλεπτα...και γενικως ολα τελεια.....
Συνεχιζω με τη γλυκια γλυκουλα η οποια αθετει τις υποσχεσεις της και παιρνει απολογητικο υφακι κιολας για να τη συχωρησουμε.. ε οχι αγαπη μου εσυ να οργωνεις τα πελαγα με συνοδεια του γοητευτικου κυριου αλλα και θαλασσινων εδεσματων εν απουσια μου και να ζητας και συγχωρεση.. χαχα!!! Μπραβο τσουπαρα μου...!!! χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!! και ειμαι περηφανη που ριξαμε το φρουριο.. και ακριβως ετσι να σκεφτεσαι:ξεζουμισε το παρον γιατι ποτε δε ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον!! ζησε το σημερα και αδραξε την καθε σου μερα σαν να ειναι μοναδικη... εξάλλου ο δρομος προς την ευτυχια ειναι αυτος που σε κανει ευτυχισμενη... και οχι εκει που καταληγει... τουλαχιστον οχι παντα... εγω παντως ευχομαι τα καλυτερα και κατα την πορεια και για το αποτελεσμα
lidal μου ολα καλα???... Χαλκιδικη???????????????????????ζηλε� �ω....:( υπομονη λιγες μερες εμειναν.. και θα πας επιτελους διακοπουλες που τοσο πολυ θες!!! πως τα πας με τη διατροφη?
Juice μου, τι εχεις τραβηξει και εσυ βρε παιδι μου.. μανικι.. και εγω στη θεση σου θα εκανα την επεμβαση μετα απο τοσο κοπο νομιζω σου αξιζει. ευχομαι να πανε ολα καλα!! κ εγω δεν ειμαι παρα πολυ καιρο στο forum αλλα εδω εχω βρει αδελφες ψυχες και εσυ ακομα μια!!! να εισαι καλα και να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου. περιμενουμε λεπτομερειες... και θα ειμαστε διπλα σου αν χρειαστεις κατι και μπορουμε να βοηθησουμε..!!!! φιλακια πολλα!!
Εsceden μου ποσο σωτηριες ειναι αυτες οι μανουλες τελικα???δεν εισαι η μονη με τα sanitas παντως να ξερεις!! εισαι καλα πσιδι μου??? με το διπλωμα πως τα πας?? ειδα 8 μπροστα τελικα ???μπραβο κοπελια perfect!!!!!!!:)
Pennyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, where are you my sweet girl???We miss you.... ειπα να δοκιμασω και σε αλλη γλωσσα μπας και μας δωσει λιγακι σημασια... κλαψ.. ολα καλα... ??? πως παει η γωνιακη ξαπλωστρα?? καλα κρατει??? φιλια πολλα!!!
nadine που εισαι βρε παιδι μου εσύ ???τι κανεις ολα καλα??? ειπε η πενυ να μπαινεις να μας ελεγχεις αλλα χαθηκες κ εσυ... και οπως καταλαβαινεις εμεις εδω δρουμε ανεξελεγκτα αλλα υπεροχα.... ( βλεπε γλυκουλα) χαχα
barb , joanna και λοιπες ειστε ολες καλα???ανυπομονω να μαθω νεα σας!! και να τα σχολιασω φυσικα... χιχιχι
ας πω και κατι για μενα, εκανα την εξεταση του ζαχαρου τελικως εχθες και απο σημερα τα κεφαλακια μεσα... συνεχιζω ακαθεκτη τη διατροφη της πενουλας!! παει το διαλειμματακι του γιατρου που μου επετρεπε για τεσσερις μερες να φαω..αχ θελω τοσο βρε κοριτσια να αδυνατισω... ολοι μου λενε ποσο πολυ φαινεται.. φανταστειτε.. κ εχω χασει μονο 7.. ανυπομονω..και θελω βρε κοριτσια ενα μωρακι... ποσο πολυ να ξερατε... αχ, αυτα τα προβληματα υγειας.. δεν αντεχω αλλο σας λεω θα κλαταρω... κατα τα αλλα ολα καλα..............
φιλια σβουρηχτα και πολλα σε ολες cysters και μη, παρουσες και απουσες..................
σας χαιρετω τωρα γιατι γραφω εδω και μια ωρα.. χα
ευγενια μου, με τη φορα που εχεις παρει δε σε φοβαμαι!! ναι, 8 μπροστα κ περιμενουμε να μας φυγει η μηνιαια επισκεψη για να δουμε τι θα παρει μαζι της!! τα μαθηματα καλα κρατουν, ευτυχως εχω βρει κ κατι δουλιτσες για εξτρα εσοδα μες στον αυγουστο.. ολα καλα.
υπομονη εσυ. εχεις εναν πολυ καλο λογο να εισαι συγκεντρωμενη στον στοχο σου. ενα υπεροχο ζευγαρι μωρουδιακα πα******κια!:)
Kαλημέρα,κυστοκόριτσα,ηδον� �βλεψίες και συγγκεστ-σταρ!
Ο κατάσκοπος απ'τη Ρωσία επέστρεψε στην πατρίδα,αλλά διακοπεύει σε παραθαλάσσια μέρη χωρίς ιντερνετική κάλυψη,
επειδή κάποια δικιά σας δε φρόντισε ΟΥΤΕ γι'αυτή μου την ανάγκη!Μάλλον απειλείται από την παρουσία μου εδώ μέσα,
δεν εξηγείται αλλιώς...Τέλος πάντων...Θα βρω τρόπο και θα σκάσει από τη ζήλεια της,που εκεί που παραθερίζει δεν έχει
ούτε σταθερό τηλέφωνο!Αλλά αρκετά ασχολήθηκα πάλι μαζί της...Βλέπω όλα τα ομορφοκόριτσα πετάνε από καλή διάθεση
(ενίοτε σχίζουν και τα πέλαγα σκαφιαζόμενες!)κι έχουν έρθει στην παρέα νέα αξιόλογα κυστοφυντανάκια!Ωραία πράγματα!
Juice μου,καλώς μας ήρθες,ομορφιά μου!Χαίρομαι να γνωρίζω δυνατούς ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω,αλλά
επμένουν να αγωνίζονται!Σου ομολογώ πως εγώ τελευταία έχω κουραστεί και τα έχω παρατήσει...Και δεν αναφέρομαι μόνο
στην προσπάθεια απώλειας βάρους,αλλά γενικότερα...Είχα φτάσει κι εγώ τα 180 κιλά κι είμαι τώρα κάπου στα σημερινά σου
(μπορεί και 150 βέβαια ή και κάτι παραπάνω...δεν ξέρω...δε θέλω να μάθω)Διάβασα σε άλλο τόπικ πως ενδιαφέρεσαι για πτύχωση.
Κι εγώ έχω την αίσθηση πως είναι η πιο ανώδυνη και μη παρεμβατική κι απ'ό,τι ακούω με καλά αποτελέσματα,τουλάχιστον
σε πρώτη φάση,αλλά δυστυχώς για τη δική μου περίπτωση δεν είναι επιλογή.Βέβαια,έχασες 70 κιλά χωρίς επέμβαση και προφανώς
μπορείς να το επαναλάβεις...Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό που μας ψήνει για επέμβαση είναι η μονιμότητα του αποτελέσματος
περισσότερο απ' ό,τι η απώλεια αυτή καθ'εαυτή.Την εγγυάται όμως αυτή η νέα μέθοδος;Ο δακτύλιος πάντως,όχι!
Τέλος πάντων...ξέφυγα μάλλον από την εδώ θεματολογία...απλά είναι σα να σε έχω μπροστά μου και να τα λέμε όλα...
Καλώς μας ήρθες και πάλι!Είμαι σίγουρη πως θα βρεις καλή παρεούλα εδώ και θα νιώσεις λιγότερο μόνη στα ζόρια σου.
Ελπίζω κατά τα άλλα να είσαι καλά στα προσωπικά κι επαγγελματικά σου και να τακτοποιηθεί σύντομα και το θέμα του βάρους...
'Αντε,την κάνω...Φιλιά πολλά πολλά σε όλες σας!Να σας προσέχετε και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε,όπου κι αν είστε!
κοριτσια καλημερα, καλη εβδομαδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ! ειστε καλα???
σημερα τελευταια ημερα στην δουλεια για εμενα, ειμαι μονη στο γραφειο, πεθανα στις εξωτερικες την προηγουμενη εβδομαδα και ειχανε μεινει κατι λιγες για σημερα, τελειωσα και ετοιμαζομαι να φυγω! πριν ομως μπηκα να σας αποχαιρετησω (για 3 εβδομαδες....) θα ειμαι εκτος.... θα παω σε ενα ησυχο νησακι για αρχη και βλεπουμε μετα .... χωρις εισητηριο επιστροφης και οπου μας βγαλει, η παρεα ειναι σουπερ και δεν με προβληματιζει τιποτα, κλεισαμε δωματια γιατι το ελευθερο καμπινγκ το ψιλοκυνηγανε...αλλα θα δουμε τι θα βρουμε οταν παμε εκει!! τα κιλα μου σταθερα, τωρα που ηρεμησα ξανααδιαθετησα (στις 26 ημερες παρακαλω - μετα απο την τριμηνη καθυστερηση, την 3-βδομαδιαια αδιαθεσια που ειχα, τωρα ολα καλα!!!) και νιωθω καλα, ειμαι ετοιμη για τις διακοπες! εφοδια το μαγιο μου, και ολα τα συναφη ελαχιστα ρουχα και την φωτογραφικη μου μηχανη ... ελπιζω μετα τις διακοπες να ειμαι και λιγο πιο αδυνατη ;P εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα προσεχω.... σας φιλω ολες μα ολες (μηδενος εξαιρουμενης) παλιες και καινουργιες , απουσες και παρουσες, σας ευχομαι εαν δουλευεται αυτες τις ημερες να ειναι τουλαχιστον ηρεμα τα πραγματα και να μην σας σπανε τα νευρα, εαν ειστε σε διακοπες να περνατε υπεροχα!!! ηθικο υψηλο, και ραντεβου με ΟΛΑ τα νεοτερα μου στο τελος αυγουστου....
εαν καταφερω να βρω ιντερνετ καφε να ειστε σιγουρες οτι θα σας επισκευθω !!! φιλια πολλα πολλα κοριτσακια μου!
καλες διακοπες τετακι θα μας λειψεις.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
να περασεις υπεροχα!!!!!
και ναι, ηρθε η ωρα να σας αφησω κ εγω για λιγες μερες!!
φευγω λατρεμενες μου, μεχρι την κυριακη με το καλο.. ενα εορταστικο τετραημερο για τα 24α γενεθλια μου! αν θετε να μου στειλετε ευχουλες, ειναι ευπροσδεκτες.. σε μια σκηνη, σε μια παραλία της Αργολιδας, 150 μετρα απο την θαλασσα..
με τη σειρα μου ευχομαι κ σε εσας καλό αγώνα..του χρονου στα γελεθλια μου να μαλλιοτραβιεστε για το ποια θα φοραει το πιο σουπερ σεξυ φορεματακι!
μπορουμε να τα καταφερουμε! καλη διαθεση, χαμογελο κ αισιοδοξια! να προσεχετε τους υπεροχους εαυτους σας
και να περνατε ΣΟΥΠΕΡ!!
Υ.Γ: Απαγορεύω καθε ειδους νταουνιασματα, μιζεριες κ καταθλιψουλες οσο λειπω.. μην τυχον παρει το ματι μου κακη διαθεση.. θα ρθω να σας τουλουμιασω στο ξυλο!
esceden καλη ξεκουραση και καλες βουτιες θα περασεις τελεια ολη μερα μπροστα στη θαλλασα, αυτα τα χρονια ειναι τα ωραιοτερα......
χρονια πολλα και για τα γενεθλια σου και οτι επιθυμεις ( ξερουμε ξερουμε σεξυ φουστανακια)
Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα,κορίτσι των 24 Αυγουστιάτικων φεγγαριών!
Λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου,η καλύτερη κατάσταση για ξεχωριστά γενέθλια!
Δεν είσαι των ευχών εσύ,να σου ευχηθώ...Είσαι των στόχων και των υλοποιήσεων τους!
Καλή δύναμη στην αποπεράτωση των ήδη δρομολογημένων και καλό σχεδιασμό για τα επόμενα!
Κι ασφαλώς ο σκοτεινός μας θάλαμος περιμένει μια στιγμή από ένα βλέμμα σου των τεσσάρων αυτών ημερών...
Να μην ξεχνιόμαστε,ε; Να'σαι πάντα γερή και καλότυχη κι όλα τ'άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία...Φιλάκια γιορτινά!
http://www.ultimatejourney.com/GreeceBeachTent.jpg
Μάλιστα κυρία!Δηλαδή από Δευτέρα,που επιστρέφετε επιτρέπονται και πάλι τα παραπάνω συναισθήματα,ε;Quote:
Originally posted by esceden
Υ.Γ: Απαγορεύω καθε ειδους νταουνιασματα, μιζεριες κ καταθλιψουλες οσο λειπω.. μην τυχον παρει το ματι μου κακη διαθεση.. θα ρθω να σας τουλουμιασω στο ξυλο!
Εντάξει μωρέ...τέσσερις μερούλες είναι,θα περάσουνε...Θα κάνουμε το χαμόγελο μας κόμπο και θα το υπομείνουμε κι αυτό!
Εκτός αν το νόημα της προσταγής είναι να μην πέσουμε σε κατάθλιψη,νταούνιασμα και κάθετι συναφές
εξαιτίας της απουσίας σου για τέσσερις μέρες και την αναπόφευκτη έκθεση μας στο έλεος των κακουχιών,
καθότι πλέον εκτεθειμένες χωρίς τα φτερά της προστασίας σου...Ουφ..μπερδεύτηκα...Πάντ ως συγκρατώ πως από Δευτέρα
η καταθλιψοαπαγόρευση αίρεται και επιτρέπεται και πάλι!Αυτό με νοιάζει εξάλλου!ʼντε,καλή σου επιστροφή!
Όσο για μας,από Δευτέρα,τα κεφάλια μέσα πάλι!
Φιλάκια πολλά σε όλα τα κυστοκόριτσα και τους αυλικούς τους από την αφεντιά μου και το ακριβοθώρητο Πεννόπλασμα!
Έχω μεταφέρει όλα σας τα νέα και του υπόλοιπου φόρουμ,μη σας πω και αλλουνού...ʼλλος δροσίζεται κι άλλος ζορίζεται!
Είναι μια χαρά,κάτω από το κλιματιστικό(μην πάει τζάμπα και το πιστολάκι) με το βιβλίο,τις όζες κι τα μπιχλιμπίδια της,τον κήπο με τα ζαρζαβάτια,
τη θάλασσα σε απόσταση ασφαλείας,αδυνατίζει κι ομορφαίνει επικίνδυνα!Δεν ξέρω αν έχει σεΐχηδες και ʼραβες Κροίσους εκεί που κυκλοφορεί...
Ελπίζω μαζί με το πρώτο φθινοπωρινό αεράκι να την έχουμε και πάλι καθημερινά στην παρέα μας γιατί κακά τα ψέμματα,γεμιστά χωρίς δυόσμο...Δεν είναι γεμιστά!
Κυστερς καλημερουδια!Μεχρι να διαβασω ολα οσα εχω χασει θα μου παρει κανα 2ημερο μου φαινεται!Σημερα ξεκινησα διατροφη τυπου Πενυς για εμας με τις πολυκυστικες,ελπιζω να κανει δουλεια...Καλα μπανακια σε οσες κανουν ακομα βουτιες!Φιλακια πολλα πολλα!
Κορίτσια μου γλυκά, ζουμερά και μαυρισμένα καλησπέρα!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.. αν και βλέπω πως έχω να διαβάσω την ʼρτα και τα Γιάννενα όταν με το καλό επιστρέψω στη βάση μου.. που το βλέπω γύρω στις 18 του μήνα.
Για την ώρα έχω κάνει κατάληψη σε υπολογιστή έφηβου με ενσωματωμένο ίντερνετ που με κοιτάει και με μισό μάτι τώρα που πληκτρολογώ.. μόνο και μόνο για να πω μια γρήγορη καλησπέρα! Μου λείπετε πάρα πολύ και ανυπομονώ να διαβάσω όλα τα νέα σας! Βλέπω κανα-δυο μηνύματα πιο πάνω πως τα χαιρετίσματά μου παραδόθηκαν από γνωστή γκεστ-σταρ που κατάφερε και έμπλεξε ΚΑΙ τη μαγειρική στο μήνυμά της (μόνο αυτή ξέρει πως το κάνει αυτό.. εγώ δεν έχω ιδέα) και να ευχηθώ καλή αρχή και στα νέα μέλη που τα ονόματά τους είδα.. αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω αυτή τη φορά υπό το άγρυπνο βλέμμα του προαναφερθέντως 17 χρονου!
(Το βλέπω εγώ το μίσος στα μάτια του που αγγίζω το άγιο λάπτοπ του που για να το πάρει έπλενε 2 χρόνια το αυτοκίνητο του μπαμπά 2 φορες την εβδομάδα).
Επιφυλάσσομαι για όλα αυτά όταν γυρίσω.. μέχρι τότε να περνάτε καλά.. να τρώτε συνετά.. και να γεμίζετε μπαταρίες για το χειμώνα! Φιλιά σε όλες.. μία μία ξεχωριστά!!
Καλως σας βρήκα! επιστροφη στη βαση μας, κ ολα καλα..
περασα υπεροχα, σαν να ελειψα 2βδομαδα μου φανηκε.. αντε τωρα να ψηνομαστε. τουλαχιστον βλεπω θαλασσα απο το μπαλκονι!! θαλασσιτσα, 2 μπανακια τη μερα κ λιγο κρασακι.. απλα κ ομορφα, οπως πρεπει να ναι..
δε σας ειπα κ το αλλο! αυτες τις μερες ετρωγα με το ζορι! δεν φανταζεστε με ποσο λιγο φαγητο χορταινα! αφου μ εβλεπα κ σταυροκοπιομουν!!
κ ενα τελευταιο. εκανα κατι που δεν το περιμενα απο μενα! ποζαρα με το μαγιο για ΟΛΟΣΩΜΗ φωτογραφια. ναι, ναι, καλα διαβασατε! η ιστορια ειναι οτι εγω η καλη σας δεν εχω παρα 5,6 ολοσωμες φωτο, που απο σποντα βγηκαν κ δεν προλαβα ν καταστρεψω.. το να ποζαρω ηθελημενα ειναι κοσμοιστορικο γεγονος! βεβαια.. ο μονος λογος που δεχτηκα ηταν οτι θελω να εχω σημειο αναφορας.. για να συγκρινω με αντιστοιχη φωτο του χρονου. ενα εξτρα κινητρο αν θετε!!:)
αυριο μερα ζυγισματος.. θα ναι καμια cyster εδω γυρω να μου κρατα το χερι?
φιλια σε ολες! αντε να ρθειτε βρε σιγα σιγα.. μου λειψατε τσουπρες!
ESCEDEN ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ... ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ "ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ"ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ .... "ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΩ!!"
ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?? ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΜΟΙΝΓΚ ΜΙΑ ΑΠΛΑ SLEEPING BAG ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥΠΕΡ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ!!! ΗΤΑΝ ΕΝΑ ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ : P . ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΑΙΤΡΟΦΗ, ΖΥΓΙΣΜΑ ΔΕΕΕΕΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΕΝΕΩΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΜΕΙΣ!!! ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΣΥΞΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΤΑ ΡΑΚΟΜΕΛΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΓΛΥΚΟΥΛΑ , ΠΕΝΝΟΥΛΑ, ΜΠΑΡΜΠ, ΝΑΔΙΝΑΚΙ, ΕΥΧΗ ΜΟΥ , ΛΙΔΑΛ , ΕΥΓΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΥΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΡΑ ! αγνωστο το ποτε θα ξαναβρθω στην χωρα και θα προλαβαινω να ξαναμπω να μαθω νεα σας, η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβα να διαβασω τιποτα απο τα προηγουμενα, συγχωρσηστε με, ευχομαι να περνατε ομορφα οπου και εαν ειστε! φιλιαααααααααααααααααααα