Συμφωνώ με την Πενελοπε, δεν υπάρχει λόγος, η γυμναστική δεν αδυνατίζει γιατί ιδρώνουμε...
Printable View
Συμφωνώ με την Πενελοπε, δεν υπάρχει λόγος, η γυμναστική δεν αδυνατίζει γιατί ιδρώνουμε...
Δεν ιδρωνα πολυ μωρε ενω εκανα εντονη γυμναστικη και αισθανομουν να πανε χαμενοι οι κοποι μου....
σημερα 1 ωρα στατικο ποδηλατο
40 λεπτα περπατημα
1 ωρα δουλειες σπιτιου(ηλεκτρικη-σφουγγαρισμα)-χαχα δεν πιανει και αυτο για γυμναστικη?
Ε, αμα δεν πιανονται οι δουλειες του σπιτιου, τι να πω? εχω χυσει ιδρωτα αυτες τις μερες, συν το περπατημα κατι χιλιομετρων...
Curves και σημερα
Σήμερα έκανα 1 ώρα περπάτημα γρήγορο
γιατι να μην είχαμε κι ενα ποστ με τιτλο "υπνος"? εκει θα σας εσκιζα όλες :P
χαχαχαχα!κ εγω!!!!βεβαια δε κοιμαμαι πολύ αλλα καθομαι αρκετα μετα τη δουλεια κ ολο σκεφτομαι να γυμναστω κ ολο βαριεμαι!Quote:
Originally posted by cat82
γιατι να μην είχαμε κι ενα ποστ με τιτλο "υπνος"? εκει θα σας εσκιζα όλες :P
σήμερα πισίνα 1,5 ώρα
8 πρωινά χιλιόμετρα ανηφορικό τρέξιμο
80 push ups 160 κοιλιακοί
Kαλημέρα !!! Είμαι καινούργιο μέλος και γράφω για πρώτη φορά.Πριν απο 1 μήνα περίπου έβαλα στην άκρη το αγαπημένο μου scooter και άρχισα να έρχομαι στην δουλειά μου με τα πόδια 2km για να πάω και 2 για να γυρίσω!!!χωρίς κάποια διαιτα αλλα με λίγο προσοχή απο 85 που εδειχνα είμαι 81,900 ,ελπίζω το γεγονός οτι πρόκειτε να αδιαθετήσω σήμερα άυριο να παίζει λίγο ρόλο.Σασ διαβάζω αρκετό καιρό και μου δίνετε δύναμη για αυτο ειπα να μπώ στην παρέα σας...πρώτη φορά ειμαι μέλος σε forum και ελπίζω σιγα- σιγα να μάθω να το χρησιμοποιω!!!Αλήθεια πως τα βάζετε αυτα τα ωραία tickets με τον στόχο σας?
κοριτσια καλημερα το ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα,
κανω γυμναστικη 1 ωρα στατικο ποδηλατο και μετα τρωω κατευθειαν το μεσημεριανο μου γευμα,μηπως ξερει καμια αν δεν ειναι καλο αυτο?
Καλό είναι, προσπάθησε μετά τη γυμναστική να έχεις γεύμα υψηλό σε πρωτεινες, πριν τη γυμναστική σε υδατάνθρακες.Quote:
Originally posted by litsaki28
κοριτσια καλημερα το ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα,
κανω γυμναστικη 1 ωρα στατικο ποδηλατο και μετα τρωω κατευθειαν το μεσημεριανο μου γευμα,μηπως ξερει καμια αν δεν ειναι καλο αυτο?
thanks για την απαντηση!
καλημέρα κορίτσια!!
γνωρίζετε αν η σάουνα βοηθά καθόλου στο αδυνάτισμα? να υποθέσω πως όχι?