+500gr αλλα ειμαι και αδιαθετη.θα ξαναμετρηθω μετα την περιοδο.
Printable View
+500gr αλλα ειμαι και αδιαθετη.θα ξαναμετρηθω μετα την περιοδο.
Καλημερα ...κι εγω φανατικη του καθημερινου ζυγισματος, αλλα δε θεωρω ιδιατερα σημαντικη την προοδο μου γι αυτο δεν γραφω.
Εξαλλου εχω κι εγω το αιωνιο προβληαμ που αναφερει η brazil και με αφορμη αυτο καταχραζομαι λιγο απο το χωρο σας γιανα σρωτησω την ιδια την brazil, αλλα και οποιον εχει παρομοιο προβλημα.
Πως το αντιμετωπιζετε; υπαρχει τιποτα που πραγματικα βοηθαει;
Μη μου πειτε για σαλατικα κλπ...κοντευω να βελαξω απο την πρασιναδα.
Το θεωρω μεγαλη τροχοπεδη στην απωλεια βαρους και ανρρωτιεμαι αν καποτε απαλλαγω οριστικα απο αυτο.
μια φορα που επαθα κατι αναλογο (λογω κακης διατροφης και λαιμαργιας) μου ειπε η φαρμακοποιος πριν πεσω για υπνο να πιω μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο και με βοηθησε. τωρα λενε οτι και το νερο βοηθαει αλλα εμενα με φουσκωνει πολυ.
112, σαν τον αριθμο εκτακτης αναγκης
loukoumaki ειναι ιδεα μου η επεσαν τα κιλα; :):)
καλα παμε κονστανς μου, αρκει να μην κολλησει η ζυγαρια :)
δεν θα κολλησει η ζυγαρια μη μου ανησυχεις! το μυαλο να μη κολλα!
Νταλια αν κ πιστευω οτι η τουαλετα ειναι ψυχολογικο θεμα νομιζω μπορεις να βοηθησεις το σωμα σου,
ακτινιδια, δαμασκηνα, καφες + τσιγαρο αν καπνιζεις,
χορτα, σαλατες, φυτικες ινες
ενα ποτηρι νερο το πρωι μολις ξυπνησεις, 10' ηρεμιας επισης το πρωι για να πας τουαλετα,νορμαλ καταναλωση νερου (το υπερβολικο θα σε κανει τουμπανο)
μου ηρθαν για αρχη. Αν σκεφτω κατι αλλο θα σας πω.
Παντως μονο μια φορα σολη μου τη ζωη μου ετυχε να μη μπορω να παω τουαλετα κ ηταν οταν ετρωγα μονο απο μια ομαδα τροφων, κ μαλιστα προσφατα, κ νομισα οτι θα σκασω :(
Γενικα ο,τι κι αν τρωω μια φορα τη μερα κ μαλιστα την ωρα που θα γυρισω σπιτι ή πριν φυγω απο το σπιτι (λες κ εχω χρονοδιακοπτη)
θα παω οπωσδηποτε τουαλετα, ακομα κ σε ξενο σπιτι ναμαι.
Εαν για 24 ωρες δεν παω τοτε κανω φλας μπακ να δω τι εφαγα κ τι μου ελειψε απο συστατικα, το καταναλωνω την επομενη κ πηγαινω σφερα τουαλετα.
Πχ αν αμελησα να φαω σαλατες ή φρουτα για πολλες μερες τοτε χτυπαω μια γενναια μεριδα κ δε προλαβαινω να φαω τελευταια μπουκια κ εφυγα,,,τρεχοντας :D
Δε θα κολλησει συμφωνω με badgirl θετικη σκεψη.Κι εγω το τρεμω μη συμβει σε φασεις, αλλα ειναι και ψυχολογικο.Οποτε το ξεχναμε!
Ασε μαυτη την τουαλετα κι εγω σε φασεις εχω προβλημα.Ευτυχως αυτες τις μερες ειναι οκ.Αλλα αμα με πιασει ειμαι συνεχως πρησμενη.
82.2
νεος στοχος να δω 1 αυριο...81+...
+400 σημερα...
-100
64,2
-200γρ
Quote:
Originally posted by brazil
84... mallon kanw kati lathos...
Bevaia, exw kai to aiwnio provlima, den exw paei toualeta gia meres... mporei na einai ki auto...
Τρώγε 1 ακτινίδιο καθε βράδυ πριν κοιμηθείς, είχα κι εγω το ιδιο πρόβλημα και με αυτομ τομ τροπο κατι γίνεται ;)
Se euxaristw karamelitsa!!
Tha to akolouthisw giati auto to "aiwnio" problima (as to leme etsi, giati den mou aresei na to suzitaw) nomizw oti mou kanei apisteuti katakratisi kai den me boitha katholou...
Kalim sunexeia se oles mas!
+100 55,4 Κόλλησα για τα καλά!