Bomo σου στειλα u2u...
Printable View
Bomo σου στειλα u2u...
αφήνει πολύ μικρά σημαδάκια,πραγματικά μικρά. σου ξαναλέω ότι ένας σωστός γιατρός θα σου βελονίζει με τη μία όλα τα σημεία για να θεραπευτείς συνολικά. αν σου πει κανείς: ας κάνουμε πρώτα για κάπνισμα-μετά για κιλά-με΄τά για δεν ξερω γω τί- τότε κάτι δεν πάει καλά...εκτός πχ αν έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τη κοιλιά που εκ των πραγματων δεν γίνεται να σε βελονίζει ταυτόχρονα και τις δυο πλευρές του σώματος σου! ή μπρούμυτα θα είσαι ή ανάσκελα.όρθια δεν παίζει εκτός αν είσαι σε θέση να κοιμηθείς και όρθια!! χε χε, αστειάκι:))Quote:
Originally posted by kika*
η επομενη ερωτηση ειναι (και πολυ σημαντικη) ...
οταν βαζει ο doctor τις βελονιτσες εδω κ εκει, προσωπο, στηθος, μπουτια κλπ κλπ δεν αφηνει σημαδακια μετα το τελος της συνεδριας?ουτε ιχνος?
μηπως να χτυπησω και την κυτταριτιδα τελικα?
Bomo..μου ειπες οτι η καθε συνεδρια κοστιζει ενα χ ποσο ετσι? αυτο το ποσο το πληρωνεις για ενα προβλημα που θα εχεις?
δηλαδη μπορει να παω εγω και να του πω...θελω να βελονιστω... για τα κιλα, το καπνισμα, και την κυτταριτιδα...δε πιστευω να φτασει το ποσο τα χ επι 3 φορες??γιατι θελω οντως μια περιουσια..
ή θα μου πει..ενα ενα θεραπευονται αυτα ωστε να παω πιο πολλες φορες και να τα δινω λιγα λιγα...
(παροτι μου ειπατε ολοι οτι δεν πονανε οι βελονες) το θεωρω αρκετα αθλοιο να εχω τοσες πολλες μικρες βελονιτσες μεσα μου...
ευχαριστω ρε παιδια που βοηθατε...
δεν ήρθε....ξαναστείλε!Quote:
Bomo σου στειλα u2u...
στάσου, για το χθεσινό λες; εκείνο ήρθε. σήμερα νόμιζα έστειλες κι άλλο
σημερα ξαναστειλα αλλα μαλλον δεν ηρθε..προσπαθω αλλα δεν ερχεται μαλλον.
καλα δε πειραζει.
πωπω με εφτιαξες τωρα με το βελονισμο... με ηρεμισες! ευχαριστω...
σε συνδιασμο με διατροφη και λιγη γυμναστικη...ισως χασω αυτα τα καταραμενα 14 κιλα.
καλα εσυ μονο 9 κιλα θες να χασεις?για 9 κιλακια κουραζεσαι?μακαρι να ειχα κι εγω 9...
9 κιλά θέλω να χάσω;;; ΧΑΧΑΧΑ να σαι καλά βρε, με έκανες και γέλασα!! ο στόχος μου είναι 65 απλά δεν μπορώ να το βλέπω σαν στόχο και με αγχώνει...και είπα να τα καταβαίνω 10-10 :)
είχες απόλυτο δίκιο τελικάQuote:
Originally posted by BettyG
φάε λίγο φρουτάκι, ή κάτι ολικής κανένα κριτσίνι ίσως να σου κόψει την πείνα...
Ο άτιμος ο υδατάνθρακας τα έχει αυτά, και κατακρατήσεις και φουσκώματα. Αλλά αύριο στην πρωτείνη θα είσαι μια χαρά!
-200 εγώ σήμερα , στογγυλό κιλάκι (73)
σήμερα δεν πεινάω καθόλου.....
το αποφάσισα απο Κυριάκη θα ξεκινήσω κ εγώ την κυκλική κ βλέπουμε!λεω Κυριακη γιατι εχω ακομα κατι γιαουρτια με φρουτα μη πανε χαμενα να τα φαω ωσ τοτε!χχιχιχιχι
Κοριτσια και εγω την ημερα του υδατανθρακα ΠΕΙΝΑΩ!!
15/4
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ
~3 φρυγανιες χ.ζ. με μελι
~Φασολακια λαδερα με πατατουλες , 3 παξιμαδακια
~1 μπανανα,1μηλο, 4 κομματακια βερυκοκα αποξηραμενα
~Μιση μεριδα απο το μεσσημεριανο , λιγο ψωμι πολυσπορο
κοριτσια ζυγιστηκατε ?εγω δεν μπορω λογω περιοδου δευτερα ζυγισμα ...
για πεστε αποτελεσματα
Μια από τα ίδια, κι εγώ!Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια και εγω την ημερα του υδατανθρακα ΠΕΙΝΑΩ!!
Λοιπόν σήμερα ημέρα υδατάνθρακα έφαγα:
1. 3 κριτσίνια ολικής και 1 πορτοκάλι
2. 2 ακτινίδια και 1 ξηρό βερύκοκο
3. 1 πιάτο μαυρομάτικα σαλάτα με καλαμπόκι και φρέσκο κρεμμυδάκι + λαδολέμονο+ μαρουλοσαλάτα
4. 1 κράκερ ολικής
5. Δημητριακά με γάλα ρυζιού.
Πεταλουδίτσα, εγώ έχασα ένα κιλάκι σε 4 ημέρες
bomako, δε νομίζω οτι παίζει να σου τα κάνει όλα μαζί, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και επιτυχίας της θεραπείας. Νομίζω οτι αντικειμενικά δεν γίνεται για όλα μαζί, τέτοια είναι η φιλοσοφία του βελονισμού. Για ξαναδές το, μπορεί και να κάνω λάθος.Quote:
Originally posted by bomo
αφήνει πολύ μικρά σημαδάκια,πραγματικά μικρά. σου ξαναλέω ότι ένας σωστός γιατρός θα σου βελονίζει με τη μία όλα τα σημεία για να θεραπευτείς συνολικά. αν σου πει κανείς: ας κάνουμε πρώτα για κάπνισμα-μετά για κιλά-με΄τά για δεν ξερω γω τί- τότε κάτι δεν πάει καλά...εκτός πχ αν έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τη κοιλιά που εκ των πραγματων δεν γίνεται να σε βελονίζει ταυτόχρονα και τις δυο πλευρές του σώματος σου! ή μπρούμυτα θα είσαι ή ανάσκελα.όρθια δεν παίζει εκτός αν είσαι σε θέση να κοιμηθείς και όρθια!! χε χε, αστειάκι:))Quote:
οταν βαζει ο doctor τις βελονιτσες εδω κ εκει, προσωπο, στηθος, μπουτια κλπ κλπ δεν αφηνει σημαδακια μετα το τελος της συνεδριας?ουτε ιχνος?
Bomo..μου ειπες οτι η καθε συνεδρια κοστιζει ενα χ ποσο ετσι? αυτο το ποσο το πληρωνεις για ενα προβλημα που θα εχεις?
δηλαδη μπορει να παω εγω και να του πω...θελω να βελονιστω... για τα κιλα, το καπνισμα, και την κυτταριτιδα...δε πιστευω να φτασει το ποσο τα χ επι 3 φορες??γιατι θελω οντως μια περιουσια..
ή θα μου πει..ενα ενα θεραπευονται αυτα ωστε να παω πιο πολλες φορες και να τα δινω λιγα λιγα...
(παροτι μου ειπατε ολοι οτι δεν πονανε οι βελονες) το θεωρω αρκετα αθλοιο να εχω τοσες πολλες μικρες βελονιτσες μεσα μου...
Εμένα πάντως όταν μου έφιαχνε τη μέση , μου έτυχε ενα βαρύ κρυολόγημα, και μου λέει θέλεις να στο φιάξω? απήντησα ναι φυσικά.
Μου λέει, να μην πάρεις ούτε ασπιρίνη όμως, και μου έβαλε τα βελονάκια, μετά από όταν τελειώσα τη συνεδρία για τη μέση, χωρίς να πληρώσω παραπάνω. Το κρυολόγημα και ο βήχας εξαφανίστηκαν με τη μια, ούτε ντεπόν δεν πήρα..
σημερα εκανα κυκλικη ληψη τροφης, ετρωγα σταματητα ολη μερα σα να ειχα ταινια...πιανει για διαιτα? :D
ας γελαμε για να μη κλαιμε!
Καλο ταξιδι Δαναουλακι! μακια
μα και γω έκανα βελονισμό και αρκετές φορές έτυχε είτε να είμαι κρυωμένη,είτε να έχω άλλα διάφορα και ταυτόχρονα με τις βελόνες για την όρεξη και μεταβολισμό, με τρυπούσε και στο πρόσωπο για να ξεμπουκώσω και να μπορώ να αναπνέω. Απορία: αν έκανες βελονισμό για την μέση σου, το βρίσκω απόλυτα λογικό να σε βελονίσει ξεχωριστά για το κρυολόγημα γιατί ίσως έπρεπε να είσαι ανάσκελα...Όσο να ναι, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σε βελονίζει μπρούμυτα για να σου φύγει το κρυολόγημα.Δεν ξέρω και την περίπτωσή σου βέβαια αλλά εγώ την εμπειρία μου περιγράφω.Quote:
Originally posted by BettyG
bomako, δε νομίζω οτι παίζει να σου τα κάνει όλα μαζί, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και επιτυχίας της θεραπείας. Νομίζω οτι αντικειμενικά δεν γίνεται για όλα μαζί, τέτοια είναι η φιλοσοφία του βελονισμού. Για ξαναδές το, μπορεί και να κάνω λάθος.Quote:
Originally posted by bomo
Εμένα πάντως όταν μου έφιαχνε τη μέση , μου έτυχε ενα βαρύ κρυολόγημα, και μου λέει θέλεις να στο φιάξω? απήντησα ναι φυσικά.
Μου λέει, να μην πάρεις ούτε ασπιρίνη όμως, και μου έβαλε τα βελονάκια, μετά από όταν τελειώσα τη συνεδρία για τη μέση, χωρίς να πληρώσω παραπάνω. Το κρυολόγημα και ο βήχας εξαφανίστηκαν με τη μια, ούτε ντεπόν δεν πήρα..
Εγω παντως αποφασισα να μην ακολουθησω αυτη τη διατροφη... Οπως ειπε και η Δαναη, ηταν για τις δικες της αναγκες και ετσι μπορεσε και εχασε.... Και γενικα θα σταματησω να κανω ολα αυτα που βρισκω αποδω κ αποκει... Πραγματικα κουραστικα, απογοητευθηκα και θελω να βρω κατι σωστο γιαμενα.. Οποτε αναμενω την επισκεψη στη διαιτολογο να δω τι θα μου βγαλει εκεινη... και θα ακολουθησω μονο αυτο.... Μεχρι τη Δευτερα απλα θα προσεχω τις θερμιδες μου... αναμενω πως κ πως τη Δευτεραααααααααααα