:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Nαι ʼλμα, μη καταφύγεις ξανά σε τέτοιου είδους λύσεις, μόνο κακό κάνουν τελικά.
Είμαι σίγουρος οτι θα έχεις θετικά αποτελέσματα ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή όπως οι τριάδες. Προσπάθησε αφού έχεις ήδη το διάδρομο να τον χρησιμοποιείς έστω και λίγο κάθε μέρα. Ακόμα και 10' περπάτημα τη μέρα έχουν τη σημασία τους, κάν' το με το ζόρι. Και άμα γίνει συνήθεια πιστεύω μετά θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα.
Φίλλιπε συμφωνώ απόλυτα :).
Η άσκηση πάντως δύσκολα παγιώνεται στην καθημερινότητά μας και καμιά φορά θέλει μικρά μικρά βηματάκια αλλαγών. ʼλμα μου κάνε αυτό που λέει ο Φίλλιπος στην αρχή θα πρέπει να αναγκάσεις τον εαυτό σου για να κάνεις την άσκηση. Να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις από κάτι κάθε μέρα έστω και λίγο. 10 λεπτά για αρχή 20 λίγο αργότερα... Αν φτάσεις να κάνεις 30' περπάτημα κάθε μέρα θα είσαι σούπερ! Βάζε την αγαπημένη σου μουσική στο mp3 σου και διάβαινε! Προσπάθησε να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και μπορείς να το κάνεις για μία ζωή! Δεν νοείται να είμαστε φυσιολογικοί στο βάρος μας χωρίς άσκηση δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια... ακόμη και να φτάσουμε στον στόχο μας αν δεν υιοθετήσουμε κάποιου είδους άσκηση δεν πρόκειται με την καμία να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα, μιλάω εκ πείρας και την έχω πατήσει big time!