που βρισκεται αυτη η συνταγη πωλινακι?
Printable View
ωχ Πωλίνα τώρα που είπες up side down μου ήρθε μια ακατανίκητη επιθυμία να φάω μακλουμπομηλόπιτα..ωχ ωχ ωχ..
Στη σελιδα για οσους μισουν τα λαχανικα ντορετα μουQuote:
Originally posted by doreta
Δεν ξερω για μηλόπιττα, αλλά χτες εφτιαξα ένα γαλακτομπούρεκκο........... μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
ωχ Πωλίνα τώρα που είπες up side down μου ήρθε μια ακατανίκητη επιθυμία να φάω μακλουμπομηλόπιτα..ωχ ωχ ωχ..
ΟΧΙ άλλο γαλακτομπούρεκο!!Μισό ταψι έφαγα προημερών και ήταν και τίγκα στο σιρόπι...χάλια!Την κυρία Μακ-λούμπα πάντως θα την τιμήσω το σ/κ που θα έχω επισκέψεις...μόνο που για ευνόητους λόγους θα την ξαναβαφτίσω!(στραβοκαταπίν ω κ εύκολα..):smirk:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν ξερω για μηλόπιττα, αλλά χτες εφτιαξα ένα γαλακτομπούρεκκο........... μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
το δικο μου είναι γαλακτομπουρεκκο διαίτης (όσο γίνετε δλδ) !!!! και πως θα την βαφτίσεις καλέ την καημένη? αφού μακλούμπα την λένε¨:):lol::lol::lol::lol:
οτι περιμενα νεα πλατφορμα με φουλ εξοπλισμο emoticons, avatars και html code αλλα δεν...
goodnight συμφορουμακια!!!
Παρασκευή αύριο.. η αγαπημένη μου μέρα! Βέβαια, όχι, δεν τελειώνουν οι υποχρεώσεις.. Το ΣΚ έχω να καθαρίσω και να ψωνίσω και να μαγειρέψω. Αλλά με ησυχία, με το πάσο μου, με το καφεδάκι μου. Πόσο τέλεια!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
Τελικά βρήκα τι άλλαξε στο σάιτ!!!!
η ΩΡΑ !!! :lol::lol::P
επιτέλους έρχεται το σαβ/κο. Ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτάκι μου και να χουχουλιάσω στις κουβερτούλες μου.
Σκεφτομαι πως ηρθε το αγαπημενο Σ/Κ!
Και απο χθες, οτι ο ερωτας δεν κανει διακρισεις ουτε αν εχεις σχεση ουτε αν δεν εισαι σε θεση και φαση να ερωτευτεις..ερχεται και ΜΠΑΜ και κατω..
Ωχ Παναγια μου...
ωωωωωωωωωω!!!!
love is in the aaaaiiiirrr???
Που θα πας, θα σε πετυχουμε στο τσατ!!!:lol:
Και ξερεις τι ωραια ειναι αν Love is in the air με σχεση 7 χρονια;;;;;
ότι πρεπει γιατη .. φαγουρα να υποθεσω?
καλα εσενα μικρη σε θυμαμαι...
η εγω επαθα αλτσχαϊμερ η εσυ εχεις σχεση απ τα 12!!!
με τον ιδιο ανρθωπο!!!
επισης κατι αλλο που σκεφτομαι ειναι τι απεγινε εκεινο το καλο κοριτσι η λεσσιγκ....?????