Αγόρασα αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα!Quote:
Originally posted by badgirl11
megeia!!!!!! πηρες υποθετακια? μπραβο κουκλα!!!
Printable View
Αγόρασα αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα!Quote:
Originally posted by badgirl11
megeia!!!!!! πηρες υποθετακια? μπραβο κουκλα!!!
nice!!! μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο κούρεμα που είχες! επίσης φαίνεσαι και σαφέστατα "ξεφουσκωμένη" στο πρόσωπο!! εγώ λέω αν κάνω το χειρουργείο και αδυνατίσω να το κάνω πάλι αγορίστικο που το είχα πριν μερικά χρόνια και ο άντρας μου με απειλεί πως θα πάθει συγκοπή αν δει κάτι τέτοιο :D:D
αχαχαχαχαχαχα αγορίστικο ε? εγώ ήθελα να τα κόψω καρέ αλλά η κομμωτρια ούτε για συζήτησε δεν το άκουγε!!!!!
Αφου σου λέω, πρώτη φορά μετά από χρόνια (ίσως και 20 χρόνια) έχω τόσο κοντό μαλλι!!!!!!!!!!!!!
Ακούστε φάση.
Με παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο στις 11, την ώρα ακριβώς που έφυγα από την κομμώτρια
- Που είσαι μωρό μου? λέει
- Μόλις φεύγω από την κομμώτρια, λέω
- Χμμμμ, λέει, έβαψες και έκοψες τα μαλιά σου?
- Ναι και είμαι μια κούκλα!!! του λές εγώ
- Πάντα είσαι κούκλα αγάπη μου, μου λέει
- Ε τώρα είμαι ακόμα πιο κούκλα, του λέω και γέλασα
- Που θα πας τώρα? μου λέει
- Θα πάω φαρμακείο να πάρω τα φάρμακά μου, στο λιτλ να πάρω πανιά του μωρού και μετά σπίτι. Θες να έρθω από την δουλιά να με δεις? του λέω
- Οχι δεν χρειάζετε, λέει, να πας σπίτι. Τώρα αδυνάτισες, κουρευτηκες, ομόρφηνες πιο πολύ λες, δεν θέλω να σε βλέπουν όλοι και να σου κολλήσει κανένας! είσαι δικιά μου, λέει και γέλασε
- οκ αγάπη μου του λέω, δικιά σου είμαι, και κλείσαμε!!!
Αρχίσαμε τις ζήλιες!!!!!!!!!!!!
με γεια το μαλι! και με γεια τις ζηλειες!!! χε χε!!!
κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλεια είναι τα μαλλακια!!!!
Μια κουκλιτσα εισαι...και σαφεστατα εχουν πεσει τα μαγουλα σου απο παλιοτερες φωτο....
Να σε ρωτησω,ακομα δεν αισθανεσαι πεινα?
Σας ευχαριστώ!!!! Μαρουλάκι είδες πια ήρθε στην παρέα μας?
Αχ κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ!!! Αρχισα και εγώ διλά διλά να έχω "γωνίες" στο πρόσωπο!!! Οχι αλεχανδρα μου δεν πεινάω καθόλου!!! Μόνο δειψάω. Αλλά φαγητό δεν αναζυτάω!! Και αυτό είναι υπέροχο!!!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
Μια κουκλιτσα εισαι...και σαφεστατα εχουν πεσει τα μαγουλα σου απο παλιοτερες φωτο....
Να σε ρωτησω,ακομα δεν αισθανεσαι πεινα?
Πωλινάκι με γεια το κουρεμα !!!Χτες δεν προλαβα αλλα ειχα σκοπο να σου πω οτι ετσι ακριβως θα μου αρεσαν τα μαλλια σου !!!! Αρχισαν να φαινονται τα αποτελεσματα!!!:starhit::starhit::star hit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:: starhit::starhit:
Εισαι πολυ τυχερη που ζηλευει ο άντρας σου και στο δειχνει!!!!!!:love::love::love::love:
ποιααααααααααα?????
Σε ευχαριστώ πολύ Αλμα μου!!!!!
Μαρουλάκι μου δες το τελευταίο μύνημα της προηγούμενης σελίδας και το δεύτερο αυτής!!!!! Και πιο πολύ δες το όνομα :P:P:P:P
annieyiannikou
οχοχοχοχοοοο!!!! τωρα το ειδαααααααααα!!!! καλωσορισεεεεε!!!!!!
Ναι!!!! Μιλήσαμε χθες το βράδυ και της είπα για την παραιούλα μας!!!!!
θα χαρηκε φανταζομαι για να συμμετεχει!!! πολυ χαιρομαι για τις δυο Κυπριοτοπυλες μας!!!! μπραβο κοριτσια!!!! :)
καλα Πωλινακι,σουπερ η αλλαγη και το προσωπακι σου οντως αλλαξε!!κουκλιτσα!!
τελεια!!!