Μαράκι, όχι δεν είσαι μόνη σου, είμαστε κ εμείς εδώ!!!!!!!!!:starhit:
Printable View
Μαράκι, όχι δεν είσαι μόνη σου, είμαστε κ εμείς εδώ!!!!!!!!!:starhit:
Δεν πειράζει Μαρία μου πάω εγώ για όλους μας :lol:...θέλω να πω πηγαίνω πλέον τόσο καιρό στον δικό μου, έχω κάνει τόσα σεμινάρια διατροφής και κάνω τόσο καιρό τη διατροφή αυτή που έχω εμπειρία για όλες μας :D. Προσπάθησε να μείνεις πιστή στην διατροφή σου και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε προδώσει, παίρνει χρόνο για να δείξει τα θετικά της αποτελέσματα καθώς ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι ρομπότ, πατάω κουμπί γίνομαι καλά! Θέλει να επενδύσεις μήνες στη διατροφή για να δεις αποτελέσματα και στο κάτω κάτω εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πλέον στη ζωή μου από εδώ και πέρα θέλω να τρέφομαι έτσι, δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω, θα πάω μπροστά και με τους μήνες και τα χρόνια απλά θα βελτιώνω αυτή τη διατροφή με καλύτερη μαγειρική, καλύτερη επιλογή πρώτων υλών και πιο υγιεινών. Στο κάτω κάτω με κάνει να νιώθω καλά και σε ισορροπία για πρώτη φορά στην ζωή μου, δεν το νιώθεις και εσύ αυτό;
H lessing ανάρτησε σε ένα ποστ της τους κωδικούς για τα σεμινάρια διατροφικών διαταραχών, Μαρία μου να τα δεις οπωσδήποτε αν δεν τα έχεις δει θα σε βοηθήσουν αφάνταστα!
"θα δεις σε επαναληψη το 1ο,2ο,3ο κ 4ο σεμιναριο στο site http://www.keadd.gr
η στην ηλεκτρονικη διευθυνση http://keadd.gr/wb/pages/vinteo-ekpa...seminarion.php
Για να παρακολουθησεις τα σεμιναρια 1 εως 3 θα χρειαστεις να εισαγεις τον κωδικο keadd42
Για το 4 τον keadd428
Κ για το 5ο τον keadd4"
Eli δεν το δεχεται το κωδικο για να τον δω και εγω ..........τι κανω λαθος ?
Alma libre μου τα κατάφερες; Εγώ μπαίνω κανονικά, μήπως πληκτρολογείς κάτι λάθος στους κωδικούς; Για δοκίμασε να τους πάρεις με copy paste
το εκανα αλλα δεν με βαζει .............θα ξαναπροσπαθησω σε λιγο Εli μου ...........σε ευχαριστω παντως ..........
Εli ta kataferaaaaa!
Μπράβο! ʼντε καλή παρακολούθηση ;)
Ξεκινησα και το παρακολουθω , φοβερο ενδιαφερον εχει !!! Νασαι καλα που εδωσες τους κωδικους.........
Ένα ευχαριστώ στην Lessing που τους μοιράστηκε :)
Lessing μου ευχαριστουμε που μοιραστηκες τα βιντεο μαζι μας ! :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit::starhit:
Ναστε καλα ολες σας.Σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε κατα καιρους!!:)
Lessing, Eli πολλα ευχαριστώ για τους κωδικούς. Το απογευμάτι που θα χω χρόνο θα καθισω να τα μελετησω. Ευχαριστούμε πολύ. Καλά πλέον με τοση μελέτη πανω στην υγιεινη διατροφη, σε διαταραχες κτλ πτυχια πρεπει να μας δώσουν.
Να γραψω τα χτεσινά μου
Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με βιτάμ και μέλι, ενα φλυτζάνι γάλα, 1 ποτήρι χυμός
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, 10 γρ παστέλι
Μεσημερι: Βραστό κοτόπουλο, 1 φλυτζανα ρυζι, σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα 2 αποξηραμένα σύκα, 2-3 αμύγδαλα, καφεδούμπα
Βράδυ: Αραβικη πίτα με τυρί, γαλοπούλα και λαχανικά
Να σας ρωτησω κάτι επειδη ειχα ρωτησει και την πιο παλια μου διαιτολόγο οχι αυτη που πηγα τελευταία θεωρειτε οτι το πρωινό μου ειναι ολιγον τι τσιμπημένο? Θερμιδικά εννοω γιατι εγω θερμίδες δε μετράω.
Πιστευετε οτι πρεπει να βγάλω κάτι? Συνηθως τρωω το παραπανω ή το εναλλάσσω με δημητριακα με γαλα και χυμό. Ρωταω γιατι πχ εμενα μου πει τις 2 φέτες ψωμι (καμια φορα τρωω ψωμί αντι για φρυγανιά) να τις κάνω μία τη μια φλυτζάνα δημητριακά μιση και με ψιλοάγχωσε η βλαμενη γιατι εκατσα και υπολογισα πρωτη φορα στο περιπου θερμίδες και ειδα οτι καμια 500αρα και παραπάνω την τρωω μονο στο πρωινό και οκ παρολο που δε μετραω θερμιδες ε πανω κατω θελω να μαι σε ενα συγκεκριμένο πλαισιο συντηρησης.
Μαράκι μου καλημέρα!Quote:
Originally posted by mariafc
Lessing, Eli πολλα ευχαριστώ για τους κωδικούς. Το απογευμάτι που θα χω χρόνο θα καθισω να τα μελετησω. Ευχαριστούμε πολύ. Καλά πλέον με τοση μελέτη πανω στην υγιεινη διατροφη, σε διαταραχες κτλ πτυχια πρεπει να μας δώσουν.
Να γραψω τα χτεσινά μου
Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με βιτάμ και μέλι, ενα φλυτζάνι γάλα, 1 ποτήρι χυμός
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, 10 γρ παστέλι
Μεσημερι: Βραστό κοτόπουλο, 1 φλυτζανα ρυζι, σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα 2 αποξηραμένα σύκα, 2-3 αμύγδαλα, καφεδούμπα
Βράδυ: Αραβικη πίτα με τυρί, γαλοπούλα και λαχανικά
Να σας ρωτησω κάτι επειδη ειχα ρωτησει και την πιο παλια μου διαιτολόγο οχι αυτη που πηγα τελευταία θεωρειτε οτι το πρωινό μου ειναι ολιγον τι τσιμπημένο? Θερμιδικά εννοω γιατι εγω θερμίδες δε μετράω.
Πιστευετε οτι πρεπει να βγάλω κάτι? Συνηθως τρωω το παραπανω ή το εναλλάσσω με δημητριακα με γαλα και χυμό. Ρωταω γιατι πχ εμενα μου πει τις 2 φέτες ψωμι (καμια φορα τρωω ψωμί αντι για φρυγανιά) να τις κάνω μία τη μια φλυτζάνα δημητριακά μιση και με ψιλοάγχωσε η βλαμενη γιατι εκατσα και υπολογισα πρωτη φορα στο περιπου θερμίδες και ειδα οτι καμια 500αρα και παραπάνω την τρωω μονο στο πρωινό και οκ παρολο που δε μετραω θερμιδες ε πανω κατω θελω να μαι σε ενα συγκεκριμένο πλαισιο συντηρησης.
να σου πω τη γνώμη μου αλλά δεν θέλω να την πάρεις και πολύ της μετρητής!!! Μία γνώμη είναι, δεν είμαι και διατροφολόγος!
Εγώ το φοβάμαι λίγο το βιταμ με το μέλι και το αποφεύγω, γενικά το μελάκι έχει μπόλικες θερμιδούλες και προσπαθώ να μην το τρώω καθημερινά....σε συνδιασμό με το παστελάκι που έχεις στο δεκατιανό σου, νομίζω πως θα το απέφευγα.
Συγγνώμη, επειδή δεν θυμάμαι, γυμνάζεσαι? Εάν γυμνάζεσαι, τότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι!!!
Πάντως, νομίζω πως είναι λάθος να κοιτάς το πρωΐνό σου μεμονωμένα, καλύτερα να το κοιτάς σε σχέση με όλη τη διατροφή της ημέρας σου. Νομίζω....με τα λίγα που ξέρω!!!!! Φιλάκια!
καλημερα καίτη καιτη νομιζω ειναι το όνομα σου έτσι?
Ναι η αλήθεια ειναι οτι το μελάκι ειναι ολιγον αμαρτωλό και για να μαι ειλικρινης στο βιταμάκι και το μελάκι δεν ειμαι καθολου φειδωλή. Βαζω πράμα. Γενικοτερα καταναλώνω τόνους μελιού το χω περιορισει βεβαια σχετικά αλλα το τρωω γιατι επιπλέον εχω παρατηρησει οτι με βοηθαει πολύ στο θεμα δυσκοιλιότητα.
Γι αυτο τωρα τεελυταια αρχισα τις φρυγανιες ενω ετρωγα ψωμί μπας και σώσω τίποτα.
Εχω περάσει τόσα πολλα, εχω στερηθεί τόσα πολλά και ειλικρινά δεν εχω καμια διαθεση πλεον να κατσω να μετραω και ποσα κουταλάκια μέλι θα βάλω απλά απο την αλλη θελω θερμιδικα στο περιπου να μαι σε καποια πλαισια και ειναι αληθεια οτι πολλες φορες δε συνειδητοποιουμε το παραπανω που τρωμε. Δηλαδη δε φταει και ο δολοφόνος οταν εγώ βαζω 17 στρωσεις βιτάμ πανω σε μια μικρη ταπεινη φρυγανιά.:lol::lol:
πωπω, σταμάτα, θα σε σκοτώσω! μόλις έφαγα ένα γιαούρτι και το μέλι το μέτρησα στην μύτη του κουταλιού!!!Quote:
Originally posted by mariafc
καλημερα καίτη καιτη νομιζω ειναι το όνομα σου έτσι?
Ναι η αλήθεια ειναι οτι το μελάκι ειναι ολιγον αμαρτωλό και για να μαι ειλικρινης στο βιταμάκι και το μελάκι δεν ειμαι καθολου φειδωλή. Βαζω πράμα. Γενικοτερα καταναλώνω τόνους μελιού το χω περιορισει βεβαια σχετικά αλλα το τρωω γιατι επιπλέον εχω παρατηρησει οτι με βοηθαει πολύ στο θεμα δυσκοιλιότητα.
Γι αυτο τωρα τεελυταια αρχισα τις φρυγανιες ενω ετρωγα ψωμί μπας και σώσω τίποτα.
Εχω περάσει τόσα πολλα, εχω στερηθεί τόσα πολλά και ειλικρινά δεν εχω καμια διαθεση πλεον να κατσω να μετραω και ποσα κουταλάκια μέλι θα βάλω απλά απο την αλλη θελω θερμιδικα στο περιπου να μαι σε καποια πλαισια και ειναι αληθεια οτι πολλες φορες δε συνειδητοποιουμε το παραπανω που τρωμε. Δηλαδη δε φταει και ο δολοφόνος οταν εγώ βαζω 17 στρωσεις βιτάμ πανω σε μια μικρη ταπεινη φρυγανιά.:lol::lol:
Ποτέ δεν μέτρησα θερμίδες, ούτε εγώ (καλά μη βαράς, εννοώ ποτέ δεν μέτρησα απ'όταν αποφάσισα να τρώω σαν άνθρωπος! Γιατί παλιά εννοείται ότι μετρούσα και θερμίδες, και ήμουν και με τη ζυγαριά προέκταση των ποδιών μου!!!!), απλά προσπαθώ να τηρώ κάποιες βασικές αρχές, τόσα πράγματα έμαθα τα χρόνια της ανορεξίας-βουλιμίας μου άλλωστε, ήρθε ο καιρός να τα εφαρμόσω σωστά!! Κι εγώ ξεφεύγω μερικές φορές, ιδίως με τα κορν φλείκς με γάλα!!!! Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του!!!! Μα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχω τέτοιο κόλλημα με τα κορν φλέικς?????????????????????????????????????? ????? ʼλυτα ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κανονικά θα έπρεπε να κολλάω με σοκολάτες και γλυκά αλλά ίσως έχω αηδιάσει από τους τόνους που κατανάλωνα τα χρόνια της βουλιμίας, που πλέον δε θέλω να τα βλέπω ούτε ζωγραφιστά!
Ναι, Καίτη με λένε!
Δε μου 'πες τελικά, γυμνάζεσαι?