κ γω τα ίδια λεω πολινάκι... :thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ρε παιδιά τί λέτε? Η κολλιτή μου είναι 1.48 και 40 κιλά και είναι φτερό στον άνεμο. Οχι 1.60 και 34 κιλά!!!!
Printable View
κ γω τα ίδια λεω πολινάκι... :thumbup:Quote:
Ρε παιδιά τί λέτε? Η κολλιτή μου είναι 1.48 και 40 κιλά και είναι φτερό στον άνεμο. Οχι 1.60 και 34 κιλά!!!!
Αν ειχα τη αδεια της, θα εβαζα φωτογραφια να τη δειτε, τη καλυβω ανετα αν κατσω μπροστα της. Το μονο "κακο" που εχει, ειναι εντονους μαυρους κυκλους, αλλα κοιμαται και ξυπναει οποτε να'ναι.
αν τη καλύβεις εσύ άνετα που είσαι 49 , τότε έχει ανορεξία η κοπέλα, δεν είναι λογικό να είναι τόσα κιλά.. :/
και εγω τη ρωτησα, αλλα ο,τι της προσφερω το τρωει, τρωει συχνα και σε μενα, δεν πτοειται για θερμιδες/λιπαρα (μια φορα εφαγε 3 τσιζμπεργκερ απο τα μακντοναλτ), δεν εχει παει ποτε στη τουαλετα να τα κανει εμετο. Δεν καθεται τον πισινο της κατω, συνεχεια καθαριζει, σα τη μονικα απο τα φιλαρακια, και εμενα μου καθαριζει (αρχισα να τη πληρωνω κιολας να'χει χατζιλικι) το σπιτι της καθαριζει. Ειναι ανεξηγητο γιατι και να πεις οτι ειναι σαν να πηγαινεις στο γυμναστηριο, ε ποσο να καψεις με σφουγγαρισμα/σκουπισμα; Ειναι φαινομενο.
Εγω της προτεινα να κοιταξει για υπερθυριο-τετοιο, καλα ολα αυτα και η ανεση να τρωει οσο και ο,τι αλλα μην της βγει τιποτα στο μελλον.
προφανως εχει προβλημα η κοπελα. αν τρωει φυσιολογικα δεν δικαιολογειται τετοιο βαρος,δεν πα να κανει 24ωρη ορειβασια ρε κοριτσια! μην τρλαθουμε κιολας!!!
γεια σας κοριτσια..τι κανετε?πως πατε?
παει,ηρθε πασχα κ πηραν ολες εξαφανιζολ...
εγω μια χαρα,αν εξαιρεσουμε 2-3 μερες που ειχα υπερφαγικα στο μεγαλειο τους
(αλλα υπερφαγικα με τονους,σολωμους,μαρουλια και κοτοπουλα)
κατα τ'αλλα μια χαρα!!!
χρόνια πολλά χριστός ανέστη Χριστινάκι!!γυρισαααααα...ε� �ώ ομολογώ αν και την χάλασα χτες και σήμερα έχασα 1,5 κιλό. ίσως γιατί αν και τη χάλασα έφαγα μόνο μεσημέρι και ελάχιστα και τις 2 μέρες. αλλά και το γλυκάκι μ το έφαγα και τσουρεκάκι. αλλά από φαγητό τίποτα σχεδόν...Quote:
Originally posted by christina gavraki
παει,ηρθε πασχα κ πηραν ολες εξαφανιζολ...
εγω μια χαρα,αν εξαιρεσουμε 2-3 μερες που ειχα υπερφαγικα στο μεγαλειο τους
(αλλα υπερφαγικα με τονους,σολωμους,μαρουλια και κοτοπουλα)
κατα τ'αλλα μια χαρα!!!
κ εγς δε θα ελεγα οτι εφαγα τρελα πραγματα. πολλα,αλλα διαιτητικα...
δηλαδη αντι για 1200-1500 θερμιδες, 3 μερες εφτασα καπου 1800...
μια χαρα σε βρισκω, μ'αρεσει που ειχα στο τικερακι μου "πειθαρχεια" τη προηγουμενη φορα, και χτες εκανα τζιρο 6000 θερμιδες και σημερα αλλα 1500. Δεν εχω ζυγιαστει ακομα, αλλα πριν απο λιγο, βραδυατικα ημουν 50,5. Οποτε μαλλον, και ελπιζω, αυριο να ειμαι στο πριν-πασχα 49,5. Αν ειμαι, η ατκινς με εσωσε και προσκυνω, αν οχι, θα μπορω να πω οτι τουλαχιστον με βοηθησε να μην ειμαι +10. Οπως να'χει, αξιζε η ταλαιπωρια των 2 εβδομαδων.Quote:
Originally posted by christina gavraki
κ εγς δε θα ελεγα οτι εφαγα τρελα πραγματα. πολλα,αλλα διαιτητικα...
δηλαδη αντι για 1200-1500 θερμιδες, 3 μερες εφτασα καπου 1800...
Καλησπέρα στο ατκινς team
Παιδιά μετά από 1 εβδομάδα αποχή από το κρέας, έτρωγα: αρακάδες ,μελιτζάνες ,πατάτες φούρνου , αρκετή φέτα , γιαούρτι , γάλα ,δημητριακά . Kλάταρα ..μιλάμε για χώμα, σερνόμουν, και άρχισα να κρυώνω, και γενικός δε με ένιωθα καλά.
Ξεκίνησα 3η μέρα ατκινς και συνήλθα !!
καλή αρχή boldoza!Quote:
Originally posted by boldozas
Παιδιά μετά από 1 εβδομάδα αποχή από το κρέας, έτρωγα: αρακάδες ,μελιτζάνες ,πατάτες φούρνου , αρκετή φέτα , γιαούρτι , γάλα ,δημητριακά . Kλάταρα ..μιλάμε για χώμα, σερνόμουν, και άρχισα να κρυώνω, και γενικός δε με ένιωθα καλά.
Καλημέρα!!!! Χριστός Ανέστη στο λουκουμάκι, χριστινάκι, δρακούνα, μίζερυ και φυσικά στον Αποστόλη που ακόμη μια φορά ασπάζετε τον Ατκινς για να συνέλθει το σώμα του!!!!!!!!
Φιλακια κοριτσάρες μου και αγόρι, καλή επιστροφή στην διατροφή σας!!!!
καλημέρα όμορφο πωλινάκι και υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια!!!! Αληθώς ο κύριος, χρόνια πολλά και καλά με υγεία!!να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας όσες έχουμε και τις οικογενειες μας!!!!Quote:
Καλημέρα!!!! Χριστός Ανέστη στο λουκουμάκι, χριστινάκι, δρακούνα, μίζερυ και φυσικά στον Αποστόλη που ακόμη μια φορά ασπάζετε τον Ατκινς για να συνέλθει το σώμα του!!!!!!!!
Φιλακια κοριτσάρες μου και αγόρι, καλή επιστροφή στην διατροφή σας!!!!
το ίδιο έπαθε κ ο άνδρας μου ,που όμως δεν έτρωγε καθόλου πρωτείνη,από την Πέμπτη κ μετά ηταν πτώμα!! κ μου έλεγε πως κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν χωρίς πρωτείνη,λέτε να έλεγε αλήθεια???Quote:
Originally posted by boldozas
Αποστόλη καλή αρχή για μία ακόμα φορά,σου είπε ο χειρ να προσπαθήσεις να χάσεις κιλά πριν από το χειρουργείο?