καλη επιτυχια Μιτσοκολο
και υπομονη
Printable View
καλη επιτυχια Μιτσοκολο
και υπομονη
Quote:
Originally posted by τζενη
ρε παιδια πως να σαπισει το αλλο κοματι αφου ερχεται σε επαφη κανονικα με τα υγρα του στομαχου
το ραψιμο ειναι σαν πιετα δεν απομονωνεται το αλλο κοματι
δεν ειναι εκει ο φοβος
ο μονος φοβος μου ειναι μην ξαναανοιξει
τιποτε αλλο
να μαστε καλα
Τζένη μου, πως μπορεί αλήθεια να ξανανοίξει? Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το ζορίσεις πολύ για να γίνει κάτι τέτοιο.
Εσύ τρως κανονικά, ο,τι θέλεις απλά χορταίνεις γρήγορα.
Κανονικά δε θα πρέπει όσο περνάει ο καιρός να μονιμοποιείται κάτα κάποιο τρόπο η κατάσταση?
Δηλαδή πόσο μπορεί να ανοίξει το στομάχι?
Εσύ τωρα που έκλεισες χρόνο --- και βέβαια πρέπει να σου πούμε χρόνια πολλά --- πως τα πας από την πείνα και την όρεξη?
Τζενη μου να'σε καλα κουκλα μου! αυτη τη βδομαδα εχω μπει σε προγραμμα προεγχηριτικου ελεγχου και προς το παρον ολα καθαρα! (φτου-φτου) Γεωργια μου σορρυ νομιζα που ελεγες για το σλιβ παρεξιγησης! χεχεχεχ εγκο κοψει στομαχι σκουπισει τελιωσει καταρισει ! χαχαχα !ολα καλα θα πανε ολα καλα! φιλια σε ολεςςςςς :D
Τελικά, δεν κατάφερες να μου απαντήσεις στο μήνυμα που σου έστειλα!Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
Τζενη μου να'σε καλα κουκλα μου! αυτη τη βδομαδα εχω μπει σε προγραμμα προεγχηριτικου ελεγχου και προς το παρον ολα καθαρα! (φτου-φτου) Γεωργια μου σορρυ νομιζα που ελεγες για το σλιβ παρεξιγησης! χεχεχεχ εγκο κοψει στομαχι σκουπισει τελιωσει καταρισει ! χαχαχα !ολα καλα θα πανε ολα καλα! φιλια σε ολεςςςςς :D
δεν καταλαβα ρε συ
ποιο μηνυμα?
δεν παραπονιεμαι ρε παιδια
ολα καλα
απλα οταν ειχα παει στο γιατρο ηταν και ενας που ειχε σκοπο για σλιβ
ο οποιος ειχε κανει διαμερισματοποιηση και μετα επανηλθε στα κιλα
αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε χασει απο την εγχειρηση παρα 10 κιλα
τα υπολοιπα τα εχασε με διαιτα
βεβαια με το μανικι πιστευω ειναι μονιμα τα αποτελεσματα
ελπιζω πως και μενα θα ναι ετσι
Τζένη ?????????? Που κρύβεσαι???????
Τι κάνεις?
Κοριτσια κ αγορια γεια σας κ απο μενα....ελπιζω να ειστε ολοι καλα....Λοιπον το πηρα κ γω αποφαση...θα μπω στο κλαμπ τον σκρεκοχειρουργημενων...η τελευταια μου προσπαθεια απετυχε..οποτε η αμεσως επονη λυση ειναι αυτη !!!!
Τον εχω ηδη συναντησει μια φορα...κ τωρα θα κλεισω το επομενο της αποφασης δηλαδη..θα κανω τις εξετασεις.. κ θα κλεισω την ημερομηνια...ειμαι αποφασισμενη...εχω κανονισει κ το οικονομικο σε περιπτωση που δεν καλυψει καποιο μερος των χρηματων το ταμειο...κ προχωραω....βεβαια ανυπομνονωωωωωωωωωωωωω...α� �λα θα κανω υπομονη !!! :P
εχω κ γω Fb πως θα γινει να γινουμε φιλοι?????
Αχ αλεξάνδρα με το καλό και εσύ. Εγώ τελικά αποφάσισα να κάνω τη Sleeve. Με τον Κο Σκρέκα έμεινα πολύ ευχαριστημένη σαν πρώτη επαφή και εδω στο φορουμ όλοι λένε τα καλύτερα. Και εγω είμαι στο ψάξιμο με το ταμείο. Κάνω και την "καβάτζα" μου για το υπόλοιπο μέρος των χρημάτων.
Νομίζω ότι αυτό το μήνα είναι να χειρουργηθεί η nadine. Αναμένουμε νεα
Αντε με το καλό κορίτσια να ηρεμήσετε κι εσείς! Ο καθένας με τη σειρά του και καλή επιτυχία σε όλες
κοριτσιαααααααααααααααααα αααααααααααααααααα!!! τι κανετε? αλεξανδρα καλως ηρθες!!! φοβερος ο γιατρος εεεε? :D ρε κοριτσια εκανα ΟΛΕΣ τισ εξετασεις(oλα πεντακαθαρα) εστηλα την αιτηση μου στο ΙΚΑ μελλισιων στην Αθηνα και απο μερα σε μερα περιμενω ημερομινια χειρουργειου (sleeve) εχω κατουτιθει απ τη χαρα μου αλλα αυτο ας μεινει μεταξυ μας :P XAXAXA empros sto dromo pou xarakse o george!δυναμη κοριτσια δυμανη και τσαμπουκαααα :D
αντε μιτσόκολο υπομονή. Με χαρά και τσαχπινιά....
θα κανει σλιβ η ναντιν?
δεν το καταλαβα
αντε με το καλο
ολα να πανε καλα σε ολους παιδια
εγω ειχα δουλιτσες και δεν μπηκα αυτες τις μερες
ολα καλα ομως
προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παω κολυμβητηριο
να σφιξουν λιγο τα πετσια
Κοτριτσια εχω μια απορια ομως....ολοι εσεις που κανατε την επεμβαση...απο χαλαρωση πως πατε????το μονο κολημα που εχω ειναι το οτι δεν θελω να κρεμασουν πετσες δεξια κ αριστερα...κοιλια γονατα κ χερια...εχω δει κοπελα μετα απο επεμβαση που χει γινει χαλια....εσεις ειχατε τετοια προβληματα???? Ξερετε κατα ποσο βοηθαει η γυμναστικη...??? γιατι μου χουν πει πως η χαλαρωση ειναι στο δερμα...αν με το που αναρωσω αρχισω γυμναστικη θα χω τετοια προβληματα???
Θα σου μιλήσω για μένα.Quote:
Originally posted by alexandra79
Κοτριτσια εχω μια απορια ομως....ολοι εσεις που κανατε την επεμβαση...απο χαλαρωση πως πατε????το μονο κολημα που εχω ειναι το οτι δεν θελω να κρεμασουν πετσες δεξια κ αριστερα...κοιλια γονατα κ χερια...εχω δει κοπελα μετα απο επεμβαση που χει γινει χαλια....εσεις ειχατε τετοια προβληματα???? Ξερετε κατα ποσο βοηθαει η γυμναστικη...??? γιατι μου χουν πει πως η χαλαρωση ειναι στο δερμα...αν με το που αναρωσω αρχισω γυμναστικη θα χω τετοια προβληματα???
Εγώ ήμουν 140 κιλά. Καταλαβαίνεις πόσο όγκο.Και είμαι κ κοντούλα. Επίσης είχα σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου και κακή επιδερμίδα.
Εχω χάσει 32κιλά σε 5μηνες.Ναι, έχω χαλάρωση.Αρκετή. Το στήθος, μιας και ήταν λίπος γιατί δεν είχα μεγάλο ποτέ, άδειασε,κρέμασε.Τα χέρια, ναι μεν ξεπρήστηκαν, αλλά κρέμασαν.Η κοιλιά ούτως η άλλως κρεμόταν, τώρα, ανέβηκε λίγο πιάνω, έπεσε το στομαχι,αλλά πάλι κρέμεται.Τα μπούτια κι αυτά το ίδιο, όπως και τα πλαινά στα πλευρά-τα φτερά που λέμε.Κι εκεί έχω χαλαρωση.
Μου έχουν πει ότι θέλει αρκετό καιρό, κανά χρόνο περίπου να στρώσει το δέρμα από μόνο του. Δηλ θα μαζέψει λιγάκι κι από μόνο του.Δεν θα γίνω κορμάρα, απλά όσο περνάει ο καιρός στρώνει. Με γυμναστική, εσωτερικά, δένουν οι μύες και βελτιώνεται κάπως η εξωτερική χαλαρή όψη. Αλλά δεν εξαλείφετε!
Εξαρτάται τι σώμα είχες πριν, εαν ειχες σκαμπανεβάσματα, άρα το είχες ταλαιπωρήσει το δέρμα σου,πόσο ελαστικό δέρμα έχεις,εάν είχες γυμναστεί στο παρελθόν, που είχες το περιττό βάρος. Πχ, ξέρω κοπέλες στα ίδια κιλά με μένα που δεν έχουν κοιλιά. Ειχαν μπούτια, χερια και στηθος.Και η κοιλιάς τους μετά την απώλεια 50-90 κιλών ειναι μια χαρά.Οχι πλάκα, αλλά όχι σαν τη δική μου.
Επίσης, παίζει ρόλο, τι εικόνα θέλεις εσύ να δεις. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν γίνεται με καμία μέθοδο να φτιάξουμε κορμί εάν τα κιλά είναι πολλά και δεν είχαμε ποτέ σφριγηλό σώμα.Παίζει ρόλο και η ηλικία. Ξέρω κοπέλα που είχε πάρει στα 22 της 40 κιλά σε 1 χρόνο, τα έχασε σε 2 χρόνια, χαλάρωση καθόλου και τώρα 5χρόνια μετά, με λίγη γυμναστική είναι σούπερ! Δεν είχε ταλαιπωρήσει ποτέ το σώμα της και ηταν και 22χρονων.Ενώ εγώ έκανα την επέμβαση στα 30 και απο τα 15 έπαιρνα και έχανα κιλά.Εχει διαφορά!
Γυμναστική όμως δεν πρέπει να κάνεις από την αρχή της επέμβασης.Μετά από λίγους μήνες, εκτός από περπάτημα που επιβάλλεται απο την αρχή, μπορείς να κάνεις κι άλλες ασκήσεις.Αλλά πολλά βάρη για σύσφιξη, δεν επιτρέπονται γιατι υπάρχει κίνδυνος για κήλες.
Σίγουρα, όσο πιο αργά χάνεις τα κιλά και παράλληλα κάνεις αερόβια γυμναστική και λίγα βάρη, θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σωστή διατροφή και γυμναστική είναι η καλύτερη λύση και όχι η επέμβαση. Αλλά το θέμα είναι μπορούμε; Σε τι φάση είμαστε με τον εαυτό μας και το φαγητό και την ψυχολογία; Εξαντλήσαμε κάθε δυνατή προσπάθεια πριν καταφύγουμε στην επέμβαση; Εγώ προσωπικά είχε εξαντλήσει με το παραπάνω όλες τις προσπάθειες. Και μονο το χειρουργειο θα με βοηθούσε.
Αυτά είχα να σου πω για μένα. Δεν μου αρέσει η εικόνα μου όταν εστιάζομαι στα χαλαρά σημεία. Αλλά ντύνομαι και νιώθω καλά.Εξάλλου δεν πρόκειται να εμφανιστώ γυμνή σε κοινή θέα, άρα, όλα καλά!