Ακουσα πολλά δεν είδα τίποτε και όμως πίστεψα vince και φυσικά κάηκα
Printable View
Ακουσα πολλά δεν είδα τίποτε και όμως πίστεψα vince και φυσικά κάηκα
Δηλαδή?
Χαχα δεν παίζετε η όλη φάση..σε λίγο θα μου πείτε πως εγώ φταίω για τα προβλήματα σας κυρια γιωτα
.. καλά εσύ ειδικά giota, δεν θυμάμαι ποτέ να έχουμε μιλήσει παλιότερα μαζί ή να αναφερθώ για σένα.. και κάθεσαι και λες τέτοια άσχημα λόγια για μένα. Τσ τσ τσ, άλλη μια πατάτα που έλιωσε αντί να ψηθεί..
Quote:
Originally posted by vince
Χαχα δεν παίζετε η όλη φάση..σε λίγο θα μου πείτε πως εγώ φταίω για τα προβλήματα σας κυρια γιωτα
.. καλά εσύ ειδικά giota, δεν θυμάμαι ποτέ να έχουμε μιλήσει παλιότερα μαζί ή να αναφερθώ για σένα.. και κάθεσαι και λες τέτοια άσχημα λόγια για μένα. Τσ τσ τσ, άλλη μια πατάτα που έλιωσε αντί να ψηθεί..
βινς...δεν μιλα για σενα η γιωτα αλλα για τη ζωη της....
Quote:
Έχει δίκιο η Theo vince. H giota άθελά της δημιούργησε μια αμφίσημη πρόταση, μια πρόταση δηλαδή με δύο σημασίες.
Δηλαδή μπορεί να είναι
\"πίστεψα vince και φυσικά κάηκα\" (δηλαδή ότι επειδή πίστεψε τον vince κάηκε)
η
\"πίστεψα, vince και φυσικά κάηκα\" (δηλαδή άκου vince, επειδή πίστεψα κάηκα)
είναι όπως το αγγλικό \"time flies like an arrow\"
(ο χρόνος κυλάει σαν βέλος, η χρονο-μύγες σαν βέλος)
vince για μένα φυσικά μιλάω ΄γιατί το ερμήνευσες διαφορετικά.Ακουσα πολλά λόγια και μεγάλα δεν έβλεπα τίποτε θετικό και εν τούτοις προχώρησα και κάηκα.Το κατάλαβες τώρα;θυμήθηκα τις υποσχέσεις θυμήθηκα τα λόγια τα μεγάλα vince κάπως έτσι άρχισα να καίγομαι
Σωστό αυτό που λες Πετραν. Η πρόταση της giota μπορούσε να ερμηνευτεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Επέλεξα να το ερμηνεύσω αρνητικά, πιθανώς επειδή η πρόταση έδειχνε κυρίως αυτή την πλευρά του νοήματος.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Έχει δίκιο η Theo vince. H giota άθελά της δημιούργησε μια αμφίσημη πρόταση, μια πρόταση δηλαδή με δύο σημασίες.
Δηλαδή μπορεί να είναι
\"πίστεψα vince και φυσικά κάηκα\" (δηλαδή ότι επειδή πίστεψε τον vince κάηκε)
η
\"πίστεψα, vince και φυσικά κάηκα\" (δηλαδή άκου vince, επειδή πίστεψα κάηκα)
είναι όπως το αγγλικό \"time flies like an arrow\"
(ο χρόνος κυλάει σαν βέλος, η χρονο-μύγες σαν βέλος)
Πιάνοντας το πρώτο νόημα ανατρέχω στο quote που ξεκίνησε αυτό τον διάλογο.
Don\'t trust your ears. Δηλαδή μην πιστεύεις το κάθε τι που ακούς.
Don\'t trust your eyes. Δηλαδή μην πιστεύεις πως το κάθε τι που βλέπεις είναι αληθινό.
Αν η giota εννοούσε πως άκουσε τον vince και κάηκε όφειλα να της πω πως δεν φταίει ο vince για κάθε τι που λέει γιατί ο vince έχει ζήσει τις δικές του καταστάσεις, και η γιώτα της δικές της, άρα ο vince έκανε λάθος που μίλησε και η γιώτα έκανε λάθος που άκουσε.
Ας δούμε τώρα την δεύτερη εκδοχή. Την πιο αληθινή.
Τα λόγια τα μεγάλα..Quote:
Originally posted by giota
vince για μένα φυσικά μιλάω ΄γιατί το ερμήνευσες διαφορετικά.Ακουσα πολλά λόγια και μεγάλα δεν έβλεπα τίποτε θετικό και εν τούτοις προχώρησα και κάηκα.Το κατάλαβες τώρα;θυμήθηκα τις υποσχέσεις θυμήθηκα τα λόγια τα μεγάλα vince κάπως έτσι άρχισα να καίγομαι
Giota, απο τα λίγα που ξέρω είσαι ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας με έναν άντρα που λείπει. Έχεις και κόρη με την οποία έχεις πει πως δεν επικοινωνείτε στον βαθμό που θα ήθελες. Η δικιά μου ιστορία είναι εντελώς διαφορετική.
Σέβομαι την απάντηση σου και σε ευχαριστώ για αυτο και συνεχίζω.
Ομολογώ πως ότι και να μου έλεγε ένας άνθρωπος παλιά πίστευα πως το έλεγε επειδή το πίστευε. Δεν σημβαίνει πάντα αυτό. Αυτό είναι και το νόημα του quote Που ποσταρα πιο πριν. Δεν σημαίνει όμως και πως όλοι οι άνθρωποι λένε διαρκώς ψέματα ή οτι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης..
Λόγια μεγάλα όλοι μας έχουμε ακούσει. Το κακό είναι πως κάποιοι απο μας έχουν ακούσει και σκληρά λόγια, έτσι έχουμε ένα φορτίο μέσα μας που τις δύσκολες μέρες αυτό το φορτίο θα βαραίνει. Νομίζω πως θα ήμουν εκτός ζυγαριάς αν κάθε μέρα ήμουν το ίδιο θετικός, με την ίδια ματιά για τα πράγματα.. πόσο μάλλον όταν η πρόταση εξαρχής θέλει τροποποίηση..
OK Vince,προς Θεού να μην γίνονται παρεξεγήσεις ίσως δεν το διατύπωσα καλά εγώ,μόνο που με την κόρη μου έχω πολλή καλή επικοινωνία το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τον γιό μου.Επίσης εκτός απο μεγάλα λόγια έχω ακούσει και σκληρά πρόσφατα, γιάυτό ίσως να μην διατύπωσα όπως έπρεπε αυτό που ήθελα να πω.
Η αγάπη θέλει να μικρύνει την απόσταση μεταξύ των εραστών, ενώ ο πόθος τρέφεται απ’ αυτήν.
Το αληθινό ταξίδι της ανακάλυψης δεν έγκειται στην αναζήτηση νέων τοπίων αλλά στην αλλαγή οπτικής.
Προυστ
Loyalty to a petrified opinion never yet broke a chain or freed a human soul.
Mark Twain
When a man dies,he clutches in his hands only what he has given away during his lifetime.
J.J.Rousseau
One isn\'t necessarily born with courage,but one is born with potential.Without courage,we cannot practice any other virtue with consistency.We can\'t be kind,true,merciful,generous,or honest.
Maya Angelou
A long habit of not thinking a thing wrong gives it a superficial appearance of being right.
Th.Paine
Money we come. Money we go.
if you want a rainbow, you have to put up with the rain first
για σενα
Μην φοβασαι να διδαξεις κατι που ηδη σε εχουν διδαξει..
Μην φοβασαι αν γινει καλυτερος απο εσενα αν μαθει κατι απο εσενα.
!!!
Μια ιδέα που ανακυκλώνεται είναι σαν ένα φρούτο που συσκευάζεται. Κάτω από την συσκευασία κρύβεται στην ουσία ο ίδιος καρπός.
Δώσε σε μια ομάδα ανθρώπων ένα πρόβλημα και θα έχεις ένα πλήθος προβλημάτων.
Καλύτερα αριστούχος σε ένα μάθημα, παρά σε όλα.
Γνωρίζω και πράττω είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Η ψευδαίσθηση της εξουσίας είναι στην ουσία η σκλαβιά της υποστήριξης.
Diamonds are forever.