Originally Posted by
mindcrime
Μαριλού να καταλαβαινόμαστε εγώ του είπα τι θα κάνει ή δεν θα κάνει στο τέλος όταν από την δίαιτα γιατί δίαιτα κάνει κάποιος όταν λέει θα χάσω 30 κιλά σε 5 μήνες, δεν κάνει διατροφή σε περίπτωση που όντως χάσει τα 30 κιλά. Θα χάσει τον μυικό ιστό του και ο μοναδικός τρόπος για να τον πάρει ξανά είναι τα βάρη και η διατροφή.
Οταν κάποιος έχει χάσει τον μυικό ιστό του μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να τον επαναφέρει και αυτός είναι τα βάρη. Και δεν λέμε να κάνει βάρη για γράμμωση αλλά για καθαρό όγκο. Συνεπώς είναι διαφορετικά και ο αριθμός των σετ και οι επαναλήψεις. Θα πρέπει να πηγαίνει 6 μέρες την εβδομάδα για να κάνει 2 φορές την εβδομάδα το ίδιο μέρος σώματος δίνοντας του καθε φορά δύο μέρες ξέκουραση των συγκεκριμένων σημείων.
Μου λες λοιπόν γιατί κάποιος θέλει 1000 ευρώ το μήνα για να κάνει σωστή διατροφή. Θα σου το εξηγήσω γιατί πρέπει ο οργανισμός να λαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερες τοξίνες μπορεί, για παράδειγμα δεν θα φας μοσχάρι που το χτένι έχει 10 ευρώ το κιλό αλλά θα φας το ελληνικό βιολογικό χτένι που έχει 15 ευρώ το κιλό.
Δεν θα φας ότι αυγά να είναι αλλά θα φας τα μεγαλύτερα αυγά βιολογικής καλλιέργειας και χρειάζεται κάποιος μια καρτέλα των 30 την εβδομάδα
Δεν θα φας ότι κοτοπουλο να 'ναι αλλά θα φας κοτοπουλο βιολογικής καλλιέργειας.
Δεν θα φας λαχανικά από την λαική αλλά θα πάρεις συσκευασμένα βιολογικής καλλιέργειας
Δεν θα φας φρούτα από την λαική αλλά θα φας βιολογικά φρούτα συγκεκριμένα πχ φράουλες ή μπανανες συγκεκριμένες
Δεν θα φας κονσερβοποιημένο τόνο αλλά θα φας καθαρό ψάρι που κοστίζει 20 ευρώ το κιλό πχ μπακαλιάρο
Θα φας συγκεκριμένους υδατάνθρακες
Θα αγοράσεις συγκεκριμένο γλυκαντικό το οποίο πχ έχει 5 ευρώ τα 100 γραμμάρια για να μην παίρνεις άχρηστους υδατάνθρακες και άχρηστες θερμίδες. Εγώ θέλω τρια τετοια την εβδομαδα μόνο για σουκραλόζη χαλάω 60 ευρώ το μηνα.
Πρέπει να τρως τουλάχιστον 6 γεύματα την ημέρα, να δίνεις συγκεκριμένες θερμίδες με συγκεκριμένα γραμμάρια πρωτείνης, συγκεκριμένα γραμμάρια υδατανθρακων και συγκεκριμενα γραμμάρια λιπαρών οξέων. Πρόσεξε θέλουμε μυικό ιστό που σημαίνει πως ότι τρώμε θα πρέπει να μην έχει λίπος καθόλου.
Και τα μοναδικά συμπληρώματα που θα ανέφερα θα ήταν βιταμίνες, τίποτα άλλο ούτε πρωτείνες σκόνης, ούτε αμινοξέα, ούτε τίποτα. Μονο βιταμίνες.... Ποιες ντόπες, εγώ δεν ανέφερα ντόπες.
Ο λόγος που κάποιος χάνει μυικό ιστό είναι επειδή δεν μπορεί να κάνει την διατροφή που απαιτείται λόγω οικονομικού κόστους . Υπάρχουν κάποια παλληκάρια που κάνουν με 70 ευρώ την εβδομάδα διατροφή και δεν χάνουν καθόλου μυικό ιστο, αλλά αυτοί μέσα τους σου λένε μου αρέσει δεν μου αρέσει θα τρώω γαλοπουλα, θα τρωω τόνο, θα τρώω μοσχάρι χωρίς κολλαγόνο, θα πίνω σκετο καφε χωρίς σουκραλόζη μου αρέσει δεν μου αρέσει. Και αυτοί που το κάνουν αυτό, δεν ξεκινήσανε το γυμναστήριο τώρα αλλά το κάνουν δεκαετίες.