ναι δεν αξιζει με τιποτα τωρα που τα πιο δυσκολα περασανε.το κεφαλακι ψηλα και με θετικη σταση θα αντιμετωπιζω τις οποιες δυσκολιες,προτιμω να κλαψω,na ματωσω,να πονεσω να αγχωθω,παρα να ξανασηκωσω το 1 ποτηρι:)
Printable View
ναι δεν αξιζει με τιποτα τωρα που τα πιο δυσκολα περασανε.το κεφαλακι ψηλα και με θετικη σταση θα αντιμετωπιζω τις οποιες δυσκολιες,προτιμω να κλαψω,na ματωσω,να πονεσω να αγχωθω,παρα να ξανασηκωσω το 1 ποτηρι:)
ολγα μου δεν σου κρυβω οτι οταν ειμαι εκτος σπιτιου και με κυριευει το αγχος, βασανιζομαι πολυ για να μην πιω μπιρες.
ομως τελικα νικαει η λογικη μου και δεν πινω.
ειμαι καθαρη εδω και μηνες...
Olgaki, amelie
θαυμαζω την προσπάθεια σας! Μπραβο κοριτσια!
Καλημέρα στην παρέα! Σας θαυμάζω κι εγώ που αντιμετωπίζετε τη ζωή όπως έχει και χωρίς την \'πατερίτσα\'. Ελπίζω να γελάσετε με αυτό που θα πω. Χθες βράδυ με \'έβγαλε\' για μεζέ μια φίλη που είχαμε να βρεθούμε πάνω από χρόνο. Γελάσαμε πάρα πολύ όταν στο διάστημα που χρειάστηκε να πιω το ένα κουτάκι μπύρας που έχω στο ημερήσιο πρόγραμμα, \'ρούφηξε\' τα 3 τζιν - τόνικ της. Στην αρχή δε το συνειδητοποίησε, μέχρι που της έκανα \'παρατήρηση\' ότι \'μήπως τελικά δε πίνεις και τόσα κοινωνικά όσο νόμιζες\'; Και έχει και την πλάκα της η παρατήρηση από μια πρώην αλκοολική, τί λέτε;
:P :P :P
OΛΓA ΣYΓXAPHTHPIA. MHN XAPAMIΣEIΣ ΞANA TON EAYTO ΣOY ΓIA KANENAN KAI TIΠOTA
να στε ολοι σας καλα παιδια..μ δινετε κουραγιο εστω και διασυκτιακα:):):)
με παιζεις στην ρουλετα και με χανεις .......
σε ενα παραμυθι εφιαλτικο........
...........................................
Πως η αναγκη γινεται ιστορια.........
Πως η ιστορια γινεται σιωπη............
boubourina πολυ καλος στοιχος πολυ καλο τραγουδι πολυ καλος και ο ερμηνευτης...
.........ειναι απ τα αγαπημενα μου!!!
olgaki φιλιααααα!!!
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ οχι πολυ καλα αλλα το παλευω...αδερφε....!!!!
Καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
περασανε κιολας σχεδον 2 μηνες που δεν ζω πια στο παραμυθι...
Πονεσα,ματωσα,αγωνιστηκα και συνεχιζω...αισθανομαι πιο δυνατη,πιο ηρεμη,πιο αισιοδοξη.Μεσα σε αυτους τους δυο μηνες υστερα απο αρκετη συζητηση με τον εαυτο μ,αποφασισαμε τι θα θελαμε για να μαστε πιο καλα θετοντας καποιους στοχους.καποιοι απο αυτους μπορουν να εκπληρωθουν αμμεσα οπως:
Nα διαβασω και να δωσω στην εξεταστικη του φλεβαρη να παρω επιτελους εκεινο το πτυχιο εστω και αν δεν με ενδιαφερει το αντικειμενο της σχολης
Να βρω τροπους ειτε παρακολουθωντας σεμιναρια ειτε σε καποια ιδιωτκη σχολη να παρακολουθησω αυτο π πραγματικα με ενδιαφερει..
Να μαθω να λεω οχι...
Να ζω την καθε στιγμη σαν ξεχωριστη...
Να μαθω να εκφραζω και να μην καταπινω τα συναισθηματα μου,λεγοντας ποτε ειμαι θυμωμενη και ποτε στεναχωρημενη.ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ..
μακαρι στο κοντινο μελλον να χω ενα <<χ>> διπλα απο ολους αυτους τους στοχους εκπληρωνοντας τους και θετοντας νεους..
Ξυπνησα σημερα πρωι πρωι και αρχισα να ξεφυλιζω εναν παλιο αλμπουμ..
με επιασε ενας κομπος στο στομαχι βλεποντας πως ημουν πριν 6 χρονια τοσο ανεμελη,ηρεμη,ζωντανη,χαμο� �ελαστη με τοσους πολους φιλους γυρω μου..
αραγε θα ξαναζησω τετοιες ομορφες στιγμες?δεν ξερω τι με επιασε...
και γω οταν βλεπω παλιες φωτογραφιες ολγα μου μελαγχολω πολυ...καποτε ημουν κοινωνικοτατη και χαρουμενη.Quote:
Originally posted by olgaki82
με επιασε ενας κομπος στο στομαχι βλεποντας πως ημουν πριν 6 χρονια τοσο ανεμελη,ηρεμη,ζωντανη,χαμο� �ελαστη με τοσους πολους φιλους γυρω μου..
τωρα πια δεν ειμαι...
φυσικα και θα τις ξαναζησεις !!!!!!!Quote:
Originally posted by olgaki82
και πολυ γρηγορα μαλιστα ;)
olgaki kai amelie
και οι δυο θα ξαναζησετε ομορφες στιγμες.
Αλλο απο αυτο ειναι φτιαγμενη η ζωη μας απο στιγμες.
Στιγμες ομορφες για να τις θυμομαστε και να δυναμωνουμε αλλα και στιγμες δυσκολες για να εκτιμουμε περισσοτερο τις ομορφες οταν ξαναρχονται!!
Καλη δυναμη και καλη συνεχεια
διαβασα σημερα μια προσευχη που μ εκανε μεγαλη εντυπωση.ειναι απλη και κατανοητη με καθαροτητa ,την παραθετω:
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ,
την ωρα του πονου,γιατι κατακαιονται τα σωθικα μου,
την ωρα του παθους,γιατι σκοτιζεται ο νους μου.
την ωρα του πειρασμου γιατι παραλυει η λογικη μ,
την ωρα του ενθουσιασμου γιατι δεν ελεγχω τις αποψεις μ,
την ωρα της απελπισιας,γιατι νομιζω πως χανεται το παν,
την ωρα του θυμου,γιατι δεν ξερω τι κανω,
την ωρα της αδυναμιας,γιατι μπορω να πουληθω στο διαβολο
την ωρα του φοβου,γιατι τα χω χαμενα,
την ωρα της χαρας γιατι μπορει να μην αντεξω το βαρος της,
την ωρα της αγαπης για να ειναι γνησια...
χθες βραδυ μια ωραιοτατη κριση πανικου με επισκευτηκε μετα απο 3 χρονια...
δεν Το περιμενα,δεν το σκεφτομουνα,δεν εκανα αρνητικες σκεψεις.ηρθε και περασε αφηνοντας μεσα μ φοβο..
ολγακι μου γλυκο καλημερα!
μια κριση πανικου μεσα σε 3 χρονια δεν ειναι τπτ καλη μου.
εξαλλου,κριση ηταν και περασε.τωρα εισαι παλι μια χαρα!
ετσι δεν ειναι κουκλα μου?
σκεψου τα χειροτερα...
καποιους που παιρνουν πολυ περισσοτερα φαρμακα απο σενα και παρολα αυτα,εχουν συχνα κρισεις πανικου!