Quote:
Originally posted by oboro
nature σιγά μην τους έπιανε και έναν-έναν να τους πει να πάρουν τα χάπια τους... Τελείως δικηγορίστικη η στάση σου, αποφεύγεις την ουσία περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Επίσης αγνόησες τα περι \"φόρουμ ψυχοπάθειας\" και πώς αυτή η αρχή επανειλλημένα ενισχύονταν απο διόλου λεπτεπίλεπτες αναφορές του σε ψυχασθενείς του φόρουμ τούτου κλπ.
Επειδή \"μόνο εγώ και η Ρεμ έχουμε μείνει\" να διαφωνούμε με τον παραλογισμό που χαρακτηρίζει το αρχικό σου ποστ, αυτό σημαίνει οτι οι άλλοι τελικά συμφώνησαν μαζί σου? Μάλιστα... Σε κανα μήνα δηλαδή που πλέον δεν θα γράφουμε ούτε εγώ ούτε η Ρεμ για αυτό το θέμα, θα έχουμε πια συνταχθεί όλοι με την δική σου άποψη, έτσι? Ωραία λογική η σιωπή των άλλων να σημαίνει σύμπνοια με τις δικές σου απόψεις.
\'Οσο για την αινιγματική παρουσία μου, ε... Τι να κάνω, την αύρα μου να ξυρίσω? 8-) Σοβαρά όμως, το γεγονός και μόνο οτι χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την ανασφάλειά σου γύρω απ\' το ποιός υποτίθεται και καλά πως είμαι δείχνει και το σεβασμό σου απέναντι στον άλλον τελικά. Δημοκρατία my ass. \'Οσο για τις λίγες, ίσως αντιπροσωπευτικές του φόρουμ γνώσεις που έχω, ουδέν αίνιγμα: browsing σαν guest το λένε, ψάχνω στο φόρουμ το λένε, ανατρέχω σε παλιότερα ποστ το λένε, δεν εθελοτυφλώ επίσης το λένε.
αν θα πρεπε οπωσδηποτε να μιλησουμε πολιτισμενα ακομα και σε οσους εχουν αλεργια στον ουσιαστικο πολιτισμο, κι αν μου σβηνετε αυτα που πραγματικα αξιζουν ως απαντηση, θα πω οτι το σκεπτικο του ομπορο με καλυπτει απολυτα και σε αυτην και στις προηγουμενες απαντησεις του για το θεμα