πιστευετε στην αληθινη αγαπη??????την εχετε νιωσει ποτε???????? [
Πιστεύω πως δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα.Πιστεύω στην αληθινή αγάπη έστω και αν δεν ήλθε ποτέ σε μένα.
Printable View
πιστευετε στην αληθινη αγαπη??????την εχετε νιωσει ποτε???????? [
Πιστεύω πως δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα.Πιστεύω στην αληθινή αγάπη έστω και αν δεν ήλθε ποτέ σε μένα.
Nαι την εχω νοιωσει.. αλλα και αυτη καποτε τελειοσε :(
αληθινη αγαπη.. χμ.. ισως να υπαρχει, αλλα η σπανιοτητα της την κανει τοσο ιδιαιτερη ωστε να εξατμιζεται πριν προλαβεις να την γευτεις!
θελω να θεσω ενα ερωτημα κ οσοι εχουν την διαθεση απαντανε..
-εαν ειχατε την επιλογη να ξαναζησετε την ζωη σας παλι, θα το κανατε;
ναι αλλα με διαφορετικο περιβαλλον.η μαλλον μονο με τα θετικα που υπαρχουν στο περιβαλλον μου.πολλα ζηταω ε?:PQuote:
Originally posted by mstrouf
θελω να θεσω ενα ερωτημα κ οσοι εχουν την διαθεση απαντανε..
-εαν ειχατε την επιλογη να ξαναζησετε την ζωη σας παλι, θα το κανατε;
οταν εχετε αυπνιες τι κανετε?
μαλλον η απαντηση σου, ταιριαζει πιο πολυ στα \"πιο τρελα μας ονειρα\" χεχε... πλακα κανω, απλα αναρωτιομουν αν τελικα υπαρχει καποιος που θελει να ξαναζησει την ζωη του, ετσι οπως ειναι, με την εννοια αφου θα ηθελε, παει να πει οτι κατι καλο εχει για να θελει να την ξαναζησει. εγω δεν θα θελα σε καμια περιπτωση!
οταν εχω αυπνιες, παλι τρωω το μαξιλαρι μου..
-θα θελατε να ζησετε μια κλεμμενη ζωη; την ζωη καποιου αλλου;
θα ηθελα να ζησω την ζωη οποιουδηποτε δεν υποφερει απο ψυχικη νοσο(ουτε και σωματικη).
τα οικονομικα σας ειναι καλα ή περνατε περιοδους αφραγκιας?
τώρα που δουλεύουμε και οι 2 είναι κάπως καλύτερα αλλά κ πάλι δε μπορώ να κάνω όσα θέλω κ να καλύψω όλες τις τρύπες...
Τι κάνετε όταν τα νεύρα σας είναι τσατάλια κ θέλετε να κάνετε φόνο;; Η΄ όταν σας έρχεται να παραιτηθείτε απ\'τη σκατοδουλειά σας;;
απλά φεύγω, η συγχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε τον βραδινό σου το θυμό κράτα τον για το πουρνό....σοφή κουβέντα....
καλώς ή κακώς δεν εργάζομαι....
όταν γνωρίζεστε με κάποιον του λέτε πως είστε ψυχικά ασθενής και πως παίρνετε φάρμακα;
παλιοτερα που εργαζομουν και πιεζομουν πολυ απλα παραιθηθηκα.Quote:
Originally posted by Estranged
Τι κάνετε όταν τα νεύρα σας είναι τσατάλια κ θέλετε να κάνετε φόνο;; Η΄ όταν σας έρχεται να παραιτηθείτε απ\'τη σκατοδουλειά σας;;
και μια αδιακριτη ερωτηση τωρα:απο τη νοσο υποφερεις και τι φαρμακα παιρνεις?
βαριά κατάθλιψη αν και ο γιατρός κάποια στιγμή ανέφερε και την διπολική διαταραχή...τί να πω είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια....ξεκίνησα με ένα καλό κοκτέιλ φαρμάκων και τώρα παίρνω σιμπάλτα λαμικτάλ και αμπιλιφάι....
πιστεύεις πώς κάποια μέρα θα περάσουν όλα και θα είσαι πάλι όπως πριν ή και καλύτερα;
Quote:
Originally posted by λίτσα
απλά φεύγω, η συγχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε τον βραδινό σου το θυμό κράτα τον για το πουρνό....σοφή κουβέντα....
καλώς ή κακώς δεν εργάζομαι....
όταν γνωρίζεστε με κάποιον του λέτε πως είστε ψυχικά ασθενής και πως παίρνετε φάρμακα;
αν ειναι αναγκη το λεω ναι.βεβαια δεν ειναι σοβαρο αυτο π εχχω.δλδ δεν ειναι εμφανες γιαυτο δεν χριαζετε να το λεω.
για γυνεικες.εχεται σταθερο κυκλο στην περιοδο σας?
εγω οχι και μαλιστα εχω να αδιαθετησω 2 μηνες.δεν ειμαι εγκυος με τπτ προσεχω και με τον τελευταιο π εκανα ερωτα μετα αποι 3 μερες αδιαθετησα.
προσπαθω μονο να μην ξεσπασω σε καποιον που δεν φταιει κ βραζω στο ζουμι μουQuote:
οσο για την δουλεια σκεφτομαι οτι αυτη με συντηρει
για να πεις κατι τετοιο σε καποιον νομιζω οτι θα τον νιωθεις κοντα σου κ σ αυτη την περιπτωση καλο θα ηταν να γνωριζει οτι παλευεις με το θηριοQuote:
δεν εχω καταλαβει τι ταμπελα μου δινουν ακριβως..Quote:
Originally posted by ferro
αλλα παιρνω ciparlex k seroquel αντε κ κανα stedon
καμια φορα το πιστευω.τελευταια οχι και τοσο συχνα...Quote:
βαριά κατάθλιψη αν και ο γιατρός κάποια στιγμή ανέφερε και την διπολική διαταραχή...τί να πω είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια....ξεκίνησα με ένα καλό κοκτέιλ φαρμάκων και τώρα παίρνω σιμπάλτα λαμικτάλ και αμπιλιφάι....
πιστεύεις πώς κάποια μέρα θα περάσουν όλα και θα είσαι πάλι όπως πριν ή και καλύτερα;
λιγοτερα φαρμακα και περισσοτερες ορμες ή περισσοτερα φαρμακα και μεγαλυτερη ηρεμια?;)
Quote:
Originally posted by ferro
παλιοτερα που εργαζομουν και πιεζομουν πολυ απλα παραιθηθηκα.Quote:
απο διαταραχη πανικου και περνω fluoxetine αντικαταθλυπτικα και καμια φορα xanax.