τρελλος ή μη τρελλος απολυτα ικανος σε ολα παρολο το ποδοπατημα.
Printable View
Πολύ σωστό...Quote:
Originally posted by katerinaki
ας νοιωσουμε τους συνανθρωπους μας.
Αν και δε θα πω σε κάποιον που συστήνει σε κάποιον άλλο να επισκεφθεί έναν καλό ειδικό ή πως τα πάει με τη φαρμακευτική αγωγή ότι είναι λάθος.
Αλλά κανείς δεν μπορεί να υποχρειώσει τον άλλον να κάνει κάτι με το ζόρι και να του καταργήσει την ελευθερία του. Συζητάμε, ακούμε, κατανοούμε, συμπονάμε, ενθαρρύνουμε, νοιαζόμαστε
γνωριζόμαστε:)
Θα έρθουν καλύτερες μέρες κηπ...πίστεψέ το πρώτα...κι έπειτα πραξε το με ηρεμία και ψυχραιμία...φρόντισε τον εαυτό σου...Quote:
Originally posted by keep_walking
πηγαν να μου την φορεσουν οπως παλια...μυριζονται αδυναμια και ορμανε στο αιμα...θα εσκαγα αν δεν το ελεγα...ενδιαφερον ξεενδιαφερον δεν με νοιαζει...θα παω καπου που αν χρειαστει να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο θα το κανω ελευθερα.
anwmh δεν σου ειπα να κασεις προς θεου.μην σκας τον βλεπω και ερωτικα.δλδ μην ανιζηχης τον βλεπω κ ερωτικα.αυτο ενοουσα.:P εσενα ειδηκα καλυτερα να μ κοπει η γλωσσα παρα να σου μηλισω ασχημα.
τελικα κατι τυποι σν τον κρινο κ τον πανο μας φερανε σε τετια ακραια σημεια.ειμαι καλυτερα με το ζαναξ.
κιπ λενε οτι σου εκλεισα την πορτα.νιωθεις να το εκανα η να σου γυρησα την πλατη?δεν ειναι ευκολο για μνα να τα παραησω ολα να ερθω.
Quote:
Originally posted by anwnimi
Κρίνο,
η πανικούλα έχει τους λόγους της.
Μπορεί πχ για σένα και για μένα για τον δίπλα να θεωρούνται όχι πολύ σημαντικοί.
Ο πανικός ομως για κάποιον που πάσχει από διαταραχή πανικού είναι σημαντικός λόγος.
Αλλά αυτό δεν αναιρεί στα μάτια μου ότι τον νοιάζεται. Ούτε μια στιγμή.
Κάθησε με τις ώρες και τις μέρες και του μιλάει, έστω και από τον υπολογιστή, και να προσπαθήσει να τον βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.
Εγώ προσπαθώ με άλλο τρόπο.
Εσύ με άλλ τρόπο.
Άλλος με άλλο τρόπο.
Τελικά κάποιος τρόπος να ταιριάζει καλύτερα στον κηπ γιατί είναι ξεχωριστός όπως όλοι μας και δεν ΄΄εχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Εκεί που ενίσταμαι είναι να μιλάω για φθηνές δικαιολογίες για κάποιον που έδειξε ότι ενδιαφέρεται τόσο για τον άλλο. Όπως επίσης και ενίσταμαι στο ότι θα συνάντήσω τον άλλο μόνο αν έχω σκοπό ερωτικό και άλλωστε το είπα.
Αυτο που με ενοχλησε πανω απο ολα,
ειναι η επιμονη στο να νουθετείται ο κηπ με τετοιο εξευτελιστικο τροπο.
Εαν κατι επαναλαμβανετε τοσο συχνα οσο εγινε εδω,
κατανταει πλυση εγκεφαλου και αυτο δεν το δεχομαι.
Εχω εμπιστοσυνη στον κηπ, και στον καθενα που μπαινει εδω μεσα.
Δεν θα αρχισω να αντιμετωπιζω κανενα σαν αβουλο ον,
οπως προσπαθησαν καποιοι.
Αν μη τι αλλο, ειναι προσβολη προσωπικοτητας, να βλεπεις καποιον με αυτο το πνευμα.
esy krino pou den tou sta8ikes ka8oou milas?esy mono ka8ese kai blepeis na ponane..
ego exo ginei rakos toses meres me ton keep oxi esy.mhn eisei apolitos kai skepsou prin miliseis.ade brabo.noris girises apo to taksidi
πανικουλα οχι...αλλα ο κρινο εχει δικιο...φεροσαστε λιγο παραλογα...
σας λεω οτι το περιβαλλον μου δεν ειναι καλο...και εσεις μου λετε για φαρμακα?
δηλαδη τοσο δυσκολοχωνευτο ειναι αυτο?
πανικούλα ξεκόλα το κεφάλι σου και μην παίρνεις χαμπάρι από επιθέσεις που γίνονται γιατί δεν τα έχεις καλά με κάποιους.Quote:
Originally posted by panikoula
anwmh δεν σου ειπα να κασεις προς θεου.μην σκας τον βλεπω και ερωτικα.δλδ μην ανιζηχης τον βλεπω κ ερωτικα.αυτο ενοουσα.:P εσενα ειδηκα καλυτερα να μ κοπει η γλωσσα παρα να σου μηλισω ασχημα.
τελικα κατι τυποι σν τον κρινο κ τον πανο μας φερανε σε τετια ακραια σημεια.ειμαι καλυτερα με το ζαναξ.
κιπ λενε οτι σου εκλεισα την πορτα.νιωθεις να το εκανα η να σου γυρησα την πλατη?δεν ειναι ευκολο για μνα να τα παραησω ολα να ερθω.
Σε είχα για πιο δυνατή, μη σε βλέπω έτσι γιατί μου σπας τα νεύρα.
Άρχισες τα χατίρια?
Με το κουπί που τραβάς στη ζωή σου, δεν έχει κανείς την απίτηση, ούτε πολη να αλλάξεις, πόσο μάλλον να φύγεις από κρήτη για πελοπόνησο.
Ξεκόλα, είμαστε νοήμονες οι περισσότεροι και έχουμε καταλάβει τι γίνεται.
τι παραλογα.που προσπαθουμε να σε συνεφερουμε?χερομαι ομως βλεπω οτι πας καλυτερα.
Συγνώμη Μαρία το πήρα επιθετικά:( Οκ κορίτσι μου:)
Αλλά δε βάζω τον Κρίνο με τον Πάνο στο ίδιο τσουβάλι σε καμία πε΄ρίπτωση.
Ομολογώ όμως ότι εδώ ο Κρίνο φάνηκε σκληρός απέναντί σου, ίσως για άλλους λόγους.
Κρίνο για τα υπόλοιπα που λες σχετικά με την αντιμετώπιση με βρίσκεις συμφωνη. Αν και νομίζω πως ο καθένας ότι αντιμετώπιση εφαρμόζει τη θεωρεί καλύτερη και δεν το κάνει κακοπροαίρετα.
θεοφανια δεν ειμαι κ πολυ καλα αυτες τις μερες.εχω και στραβωμαρα δεν βλεπω τι γραφω :P
να πανε να χεστουνε οι κακοβουλοι τυποι.αισικτιρ.
ναι εχει γινει φτωχη η γραφη μου γιατι αισθανομαι μια αισθηση μη ελευθεριας...επειδη καποια μυνηματα μου διαβαστηκαν.
Quote:
Originally posted by keep_walking
ναι εχει γινει φτωχη η γραφη μου γιατι αισθανομαι μια αισθηση μη ελευθεριας...επειδη καποια μυνηματα μου διαβαστηκαν.
μηπως αρχηζεις να συνερχεσε?θα νιωσεις ντροπη αλλα δεν πειραζει.φτανει να συνερθεις αντρακι μου.