τι δουλεια ? σε γεμιζει αυτο που κανεισ? εισαι ελευθερη παντρεμενη σε σχεση? οτι θεσ κ αν θεσ απαντασ, δεν γινομαι αδιακριτοσ απλα προσπαθω να γνωριστουμε
Printable View
τι δουλεια ? σε γεμιζει αυτο που κανεισ? εισαι ελευθερη παντρεμενη σε σχεση? οτι θεσ κ αν θεσ απαντασ, δεν γινομαι αδιακριτοσ απλα προσπαθω να γνωριστουμε
εχεις δικιο , εγινα λιγο αδιακριτος.
εως πολυ μη σου πω
Κρυώνωωωω...
Καλή μας μέρα Κύκνε, και σ όλους στο φορουμ !!!, επλίζω κατι να αλλάξει προς το καλύτερο σημερα...
το φορουμ μου έχει γίνει μια ακόμα μαλακία...έχω χάσει επαφή με τα φιλαραάκια μου που γνώρισα εδώ...και μου έχουν μείνει για να μιλάω μόνο η θεοφανία και η remedy
μεσα σε ενα μηνα ποσα φιλαρακια να προλαβει κανεις να κανει, λολ ?
το διαδικτυο εχει καταντησει ολο μια μαλακια. γαμιεται το λομπυ του χολυγουντ να το κλεισει, απαγορευωντας οσο το δυνατον περισσοτερα πραματα. πεσανε megauploads κλπ, πιστευουν θα τα καταφερουν να σταματησουν την πειρατεια και να ελεγχουν ολες τις ips. o κοσμος εγινε μαλακας χαρης στο facebook και λοιπα πουστριλικακια σε forumz, το βλεπουμε αλλωστε απο συμπεριφορες και στο e-psychology. ελπιζω να ξημερωσει μια μερα συντομα, χωρις αυτο.
πειναω και θελω πατατουλες με σως!!!!!! κι αντε να βρεις χρησιμο γυναικακι που να ξερει να μαγειρευει στην εποχη μας, που καταντησαν ολες οι γκομενες εν αχρηστια και με πνευματικη αναπηρια. επισης θελω να πω οτι εφταιγε καθαρα η εποχη που γεννηθηκα που ηταν ολοι καθυστερες, δεν ημουν καφρος στη πραγματικοτητα, απλα λιιιιιιιγο πιο μπροστα απ'οτι οι αλλοι. κριμα και χαραμιστικα, με σταυρωσαν κι εμενα σαν αλλον εναν ιησου (οχι ομως απ'τη ναζαρετ).
εγω γεννήθηκα με γύρω μου πολλούς βλαμμένους. κι εγω ημουν λίγο πιο μπροστα απ τους άλλους, μου υπέβαλαν όμως ότι όλοι αυτοι τα χαηβανια ειναι καλύτεροι μου και πρεπει να τους μοιασω και ξεκινησα να προσποιούμε. δεν μου έδινε κανενας την ευκαιρια να αξιοποιήσω αυτα που έκρυβα μέσα μου τα οποια καταπίεζα γιατι το περιβαλλον ήταν ακαταλληλο. νοιωθω ότι θα μουν αλματα μπροστα τους. και επειδη μου δημιουργηθηκε η εικονα ότι αυτοι οι αχρηστοι ειναι προτυπα υποτίμησα τον εαυτό μου ως άχρηστο και εκανα αγωνα να τους μοιασω. δεν ειχα καταλληλους ανθρωπους στο πλαι μου στην ανωριμη περιοδο της ζωης μου να μου δωσουν τα κινητρα, να μου πουν την αληθεια. άργησα να καταλάβω το λάθος και εδω και καμποσο καιρο μπαλώνω.
για τις γυναικες φιλε, υπάρχουν και πολύ καλές, που έχουν όλο το πακέτο, είναι θεμα τολμης και σωστης προσέγγισης και να τους δωσεις να καταλάβουν ότι εισαι ωριμος και σοβαρος ανθρωπος που μπορουν να στηριχτουν πανω του.
εμ αυτο ειναι το κακο, οταν καποιος ξεχωριζει, τον καταστρεφουν και θελουν να τον κανουν ιδιο με τους αλλους. ο κοσμος φοβαται το διαφορετικο γιατι δε νιωθει σιγουρος. σοβαρος κι ωριμος παντως δεν θελω να ειμαι!
τεσπα σημερα νιωθω ισοροπημενος. το χτεσινο βραδυ ειδικα στις 5 ηταν πολυ καλο. νομιζω πως μπαινουμε στη διαδικασια ανθισης παλι. αν και η ανοιξη δεν ηρθε ακομα, εχω ορεξη για καινουργια πραγματακια.
εχεις φουλ ιν μποξ κυκνε