Σου εξήγησα στο skype... αν με παρεξηγείς οκ...
Printable View
Οτι αυτη τη στιγμη βλεπω Αννιτα και εχει θεμα την προδοσια φιλικη και ερωτικη!!
Οταν κολλητοι φιλες φιλοι σε προδιδουν παιρνωντας σου το ταιρι σου!!
Εχω μενει αναυδη με τις ιστοριες που εχω ακουσει ως τωρα!!!
να ευχαριστησω ολεσ τισ γυναικεσ που με διαλεξαν για τα ταλεντα μου
δλδ λιγοψυχοσ ρεμαλι αχρηστοσ κι αντικοινωνικοσ και τρελλοσ και καθυστερημενοσ
ευχαριστω και παλι σασ αγαπαω παντα να ξερετε οτι και να γινει αυτη η αγαπη δε σβηνει
οταν καταλαβα το χαλι που ζω εγω ειπα η θα ζησω η θα πεθανω
εσεισ ειπατε ευκαιρια να παρουμε ε παρτε λοιπον προκυτε για ανταλλαγη οργανων
τηισ ισ νο μπιγκ ντιαλ
Τα ψηλοκαβαλα παντελονια κανουν τους γυναικειους κωλους σαν μπογους.Απορω πως δεν το βλεπουν!!!
οσοι τελικα πανε μπροστα στη ζωη τους εχουν ομαδικο πνευμα κ ειναι καλοπροαιρετοι γιατι με ενα μυαλο δε γινετε να τα βρεις ολα οσο κ αν το παλεψεις..
απλα για να φανει οτι εχεις ομαδικο πνευμα πρεπει να σε αφησουν κ οι αλλοι να το διξεις γιατι ενω εισαι ετσι οταν καπιος ειναι κακοπροαιρετος δε προκειται να πιστεψει ουτε τον εαυτο του αλλα ουτε κ αυτον που του μιλα οτι κ να του πει θα υποψιαζοται παντου οτι κατι του φταιει χωρις να ξερει κ ο ιδιος τι ειναι αυτο.
Θέλω διακοπές. Τα χω παίξει!
εγω προβλεπω να κανω κανα μπουμ καμια ωρα και θα πεθανω στο γελιο
https://www.youtube.com/watch?v=nULrVu_3o-I
Πραγματικά όμως!
επειδη περπαταω στο δρομο και ακουω ερπυστριεσ λετε το καλοκαιρι να γαμαω τουριστριεσ;
χωρισ πλακα τωρα περπαταω και βλεπψ καψουρακια συνεχεια οποτε θα κανω ενα μπαραζ επιθεσησ καψουρασ κι οποιοσ αντεξει
παμε παιδιαhttps://www.youtube.com/watch?v=FT5sWHqIYwM
Σκέφτομαι ότι ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει και νομίζω ότι από εβδομάδα θα χρειαστούμε μαγιό
αργα η γρηγορα οτι ειναι αληθεια θα βρεθουν πολοι να το υποστηριξουν
λοιπον επειδη τα χω παρει γενικα με την κατασταση θελω να πω δυο πραγματα πρωτον οτι η τρελλα θελει αρχιδια
δε θα λεει ο καθενασ οτι ειναι τρελλοσ για να σπασει την πλακα του
δευτερον ολοι οι παλιοι πρεπει να συμαζευτουν μασ βλεπουν που κυκλοφορουμε και φοβουνται οι νεοι να ζησουνε
κι αμα παθουν κατι κατευθειαν τρεχουνε στο γιατρο λοιπον η τρελλα εχει σταδια και βαθμιδεσ που ειναι λογικεσ και μπορει να υπαρξουν στη ζωη ενοσ ανθρωπου και νξα τα ξεπερασει μονοσ το0υ συμαζευτειται οι παλιοι να δωσουμε το καλο παραδειγμα
επισησ τα βιντεακια τα αρχισα για να μη γραφω παπαριεσ καλη ωρα τωρα το θυμηθηκα αυτο
το λοιπον συνεχιζω με βιντεο καλυτερα να μη μιλαω