Καλησπερα σε ολους και εμενα με επεισε αγχος εχθες ενω ειχε να με πιασει αρκετο διαστημα, βεβαια η περιπτωσει μου οπως διαβαζω δεν εχει σχεση εννοω δεν ειναι στο βαθμο της κυριας με το ψευδωνυμο κυκνος που ευχομαι ολοψυχα να λυθει το προβλημα της! Αλλα περα απο το αγχος αισθανθηκα και το συνειδητοποιησα αργοτερα αγαπη, πως θα σας την πω την ιστορια. Πηγαινω σε καποιο παιδικο σταθμο μεσω Ι.Ε.Κ αγχος παντα αντιμετωπιζω στην ζωη μου να μιλησω σε κοσμο κ.α δεν ξερω τι ειναι μπορει κοινονικοφοβια ισως δεν το εχω ψαξει και πολυ, λοιπον ειχε να με πιασει καιρο με μικρες εξαιρεσης λιγο ομως 1,2 φορες που λετε εχθες βγαινω να κανω την βολτα μου και οπως προχωραω ερχεται στα καλα του καθουμενου ενα παιδακι και με αγκαλιαζη ηταν απο το παιδικο αυτο τελειωσε τωρα θα παει νηπιαγωγειο και φωναζει μαμα δυνατα εκει αγχωθηκα τωρα η μαμα του τι θα πει, γιατι και μεσα στο παιδικο εγω δεν ειχα επαφη με την μαμα του ξερετε για οικειοτητα τελικα ευτυχως δεν εχασα τα λογια μου τη ελεγξα την κατασταση αλλα ειχα αγχωθει, και σημερα που βγηκα παλι το σκεφτομουν, αλλα το βραδυ με πιο ξεκαθαρη σκεψη και στο σπιτι οπως το σκεφτομουνα συνειδητοποιησα ποση αγαπη πηρα απο το παιδι εγω ετσι το αισθανθηκα ηρθε και με αγκαλιασε σφιχτα και πιο ενα παιδακι που ηταν απο τα πιο ζωηρα και δεν εκδηλωνοταν ποτε στην ταξη μακαρι να μου ξανασυνεβαινε και ας αγχώνομουν και παλι