Quote:
Originally posted by Μαριαννα
Γεια σας και απο μενα,ειμαι η μαριαννα,32 χρονων και φρεσκια μαμα,γεννησα πριν 20 μερες.Οι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και η περιπλανηση στο ιντερνετ με εκαναν να σας βρω..Εχω υψος 1.68 και πριν την εγκυμοσυνη ημουν κατω απο 60 κιλα,κυμαινομουν μεταξυ 55 και 60,αδυνατη δηλαδη.Γενικα ποτε δεν ειχα θεμα με τα κιλα μου,γιατι προσπαθουσα και το προσεχα το θεμα πολυ.Στην εγκυμοσυνη ομως πηρα καποια παραπανω κιλακια απο αυτα που θα επρεπε να παρω.Ξερετε τωρα,γλυκακια,φετουλες με σπιτικη μαρμελαδιτσα,πιτσες,παγωτα κια,κοκ...Πηγα να γεννησω στα 75 και σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 68,9.Εχουν φυγει και τα υγρα,εχω ξεπριστει,δε θηλαζω,αλλα τα ρουχα που φορουσα πριν δε μου κανουν...Μου κακοφανηκε.Συνειδητοποιησ� � λοιπον πως πρεπει να κανω κατι πιο οργανωμενο για να χασω 9 με 10 κιλακια.Επισης επειδη εχω παρει 6 μηνες αδεια απο τη δουλεια μου και προβλεπονται πολλες ωρες στο σπιτι φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να επανελθω επειδη θα ερχομαι συνεχεια σε επαφη με την κουζινα..Θα προσπαθησω να αρχισω και περπατημα σιγα σιγα,ειδικα αν καταφερει η πεθερα μου να μου κραταει καποιες φορες το παιδι.Ξεκιναω λοιπον σημερα διαιτα,θα μετραω θερμιδες και θα προσπαθω να τρωω πολλα φρουτα και σαλατες,υδατανθρακες ολικης και απαχες πρωτεινες,πολυ νερο και μακρια κατα το δυνατον απο γλυκα.
Η δικη μου μερα ζυγισματος θα ειναι η τεταρτη,σημερα ειμαι 68,9 κιλα.
Να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους εδω μεσα που προσπαθουν να ερθουν πιο κοντα στα θελω τους...
Μαριαννα μου καλός ηρθες και να σου ζησει το μωρούλι σου!!! :)