βγαίνω φιλενάδες,
αύριο είναι επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα.
θα μπω να σας ενημέρωσω για τα χαίρια μου
φιλάκια πολλά σε όλους.
Printable View
βγαίνω φιλενάδες,
αύριο είναι επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα.
θα μπω να σας ενημέρωσω για τα χαίρια μου
φιλάκια πολλά σε όλους.
Απαπα... Τόσο τρέξιμο.... Με ξεπάτωσαν στη δουλειά...! παράπονο δεν έχω, μας γυμνάζουν κιόλας!
Αμαλία ελπίζω στα καλύτερα! θα περιμένω να μας πεις πώς πήγε!
Πάντως το γεύμα σου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! και δελεαστικό αφού έχει μόλις 4π!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτασε το σβκ να ξεκουραστούμε λίγο... :) :) ;)
Φιλάααααααααααααααακια!!!! :)
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!! :)
Εχθές η μέρα πήγε αρκετά καλά...
Αναλυτικά:
ΠΡΩΙΝΟ
δεν πρόλαβα...
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
σουπιές(120γρ) με σπανάκι 6π
50 γρ ψωμί 2.5π
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
2 νεκταρίνια και 1 βερύκοκο 1π (ήταν πολύ περισσότερα από 100γρ)
ΒΡΑΔΥ
μακαρόνια νερόβραστα με 30 γρ φέτα χωριάτικη τριμμένη και 120 γρ κοτόπουλο λεμονάτο 4+2+6=12π
Σύνολο 21.5π
Έκανα και ποδήλατο αργό καμία ωρίτσα δηλαδή bonus 2π
ʼρα μένει αποθήκη 1.5π....
Παρεπιπτόντως, επειδή δυσαρεστήθηκα αρκετά που κανείς δεν βλέπει ακόμη αυτά τα 3 ολόκληρα κιλά που έχω χάσει αναρωτιέμαι αν κάτι πάει στραβά και τελικά αυτό που χάνω δεν είναι λίπος και είναι υγρά...
Επίσης, πιστεύετε πως τα 2 πλήρη γεύματα μέσα στη μέρα είναι υπερβολή????
Πάω να κάνω κάτι δουλίτσες και επιστρέφω δριμύτερη!!!!! :D :D :D
Καλησπέρα κι απο μένα
Σήμερα επίσημη μέρα ζυγίσματος κι έχασα 1,2 κιλά δηλαδή είμαι 70,3.
Μου έμειναν 800γρ να χάσω από το βάρος που πήρα στις διακοπές.
Το τικεράκι πάλι δεν το αλλάζω για να το βλέπω και να με παρακινεί να πετύχω στην προσπάθειά μου.
Αστεράκι,
από τα 3 κιλά που έχασες δεν περιέχουν όλα λίπος, αλλά και νερό και ένα μέρος και μυικό ιστό. Μην δίνεις σημασία τι λένε οι άλλοι. Είσαι τώρα στο μεταίχμιο και γι'αυτό δεν το βλέπουν. Όταν χάσεις άλλα 2 θα φανεί έντονα η διαφορά και τότε θα αρχίσουν τα καλά σχόλια.
Εσύ δεν βλέπεις διαφορά στα ρούχα σου? Εγώ όταν χάνω 4 με 5 κιλά αλλάζω νούμερο στα ρούχα.
Επίσης τα 2 πλήρη γεύματα δεν είναι υπερβολή αρκεί να μην ξεπερνάς τους πόντους σου.
Καλή συνέχεια σε όλους
Αν μπορέσω θα μπω κι αύριο
Φιλάκιαααα
Αμαλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο!!!!!!!!! σου εύχομαι και εις κατώτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Τα 800 γρ είναι παιχνιδάκι από εδω και στο εξής!!!!!!!!!
Θα δείξει τί θα γίνει στο περισσότερο χάσιμο κιλών μου. Δεν είναι θέμα τί λένε οι άλλοι (κολακευτικά σχόλια και τέτοια) για μένα. Έχω δει πολύ μικρή διαφορά στα ρούχα μου.... Δεν εγκαταλείπω όμως!!!!!!!!! Πάμε γερά με τσαμπουκά!!!!!! :P
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
και καλή εβδομάδα
Αστεράκι,
σιγά μην εγκαταλείψεις, που τώρα ξεκίνησες και ξεκίνησες και καλά. Με ένα κιλό την εβδομάδα. Ο τέλειος ρυθμός απώλειας!!! Δυό κιλά να χάσεις ακόμα και να δεις που όλοι θα αρχίσουν να το προσέχουν με θετικά σχόλια αλλά και τα ρούχα σου θα είναι αισθητά πιό άνετα.
Πως πέρασες το Σ/Κ?
Εγώ χθες γουρούνιασα ολίγο αλλά σήμερα αυστηρά στο πρόγραμμά μου.
Θα μπω κι αργότερα γιατί με τρέχουν
Καλημέρα σας...!
Εχθές λοιπόν ήταν μια μέρα δύσκολη μιας και πήγα σε έναν γάμο και οι πειρασμοί ήταν πολλοί....
Πρέπει να πω ότι η εγκράτεια τέτοιες στιγμές είναι πράγμα δύσκολο...
Μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι τα έκανα θάλασσα και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε να κάνουμε τον υπολογισμό των πόντων μιας και δεν ξέρω κατά πόσο σωστή είμαι.
Αρχικά να αναφέρω ότι το μεσημέρι χθές έφαγα λίγο μοσχάρι γοιουβέτσι (100 γρ κρέας άπαχο και 110 γρ κριθαράκι) με πολύ λίγο τυρί φέτα τριμμένο. Το υπολογίζω γύρω στους 14 πόντους...
Στον γάμο έφαγα 2 κουφέτα με σοκολάτα και αμύγδαλο (ΤΕΛΕΙΑ!) δεν ξέρω πόσους πόντους..
Στο τραπέζι ξεκίνησα με ορεκτικά : 1 πατατοκροκέτα 2π
1 σπανακοπιτάκι 4π
1 λουκανικάκι 4π
1 τυροπιτάκι στριφτό 4π
μετά ακολουθεί το κυρίως
λιγότερη από τη μισή μπριζόλα (χοιρινή) η οποία ήταν πολύ μεγάλη βέβαια ψητή 4π
3 πηρουνιές ρύζι 3π
1 ποτηράκι κρασί λευκό 1.5π
λίγη κόκα κόλα (δεν πίνεται αλλιώς το κρασί) 1π
και στο τέλος (ε, δεν κρατήθηκα να πω την αμαρτία μου...)
1 κομμάτι τούρτα ανάμεικτη η οποία δεν ξέρω πόσα γρ ήταν και την υπολογίζω 9π
Σύνολο πόντων: 46.5.
Μέσα στην εβδομάδα είχα αποθηκεύσει 11π
ʼρα πόντοι : 35.5
Εγώ δικαιούμαι 21π επομένως έφαγα παραπάνω 14.5π.
Την Τρίτη είναι ημέρα ζυγίσματος για μένα (κλείνει η εβδομάδα) και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να καταναλώσω ΜΟΝΟ 6.5 πόντους σήμερα. Για άσκηση δεν με βλέπω μιας και κουτουλάω από την αϋπνία.. :D
Τι μπορώ να κάνω? να μειώσω από την επόμενη εβδομάδα πόντους?
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!! :) :) ;)
Αμαλίτσα ο γάμος ήταν τέλειος και η νύφη πανέμορφη!
Χορέψαμε πολύ, γελάσαμε πολύ, συγκινηθήκαμε... !!!!!!
ήταν πολύ όμορφα!
Νομίζω ότι μια μέρα δεν έγινε και κάτι να φας κάτι παραπάνω μέσα σε τόσον καιρό που κάνεις αυτή την διατροφή! Λίγο παραπάνω όμως εεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Εσυ τι έκανες το σβκ?
πάλι μόνη με αφήσατε??? κλαψ! :(
Καλημέρες κι από εμένα!!! Αμαλία μπράβο για την απώλεια :)
Αστεράκι έρχομαι σε σένα!
Λοιπόν, καταρχήν παρατηρώ οτι είσαι λίγο υπερβολική στις μετρήσεις των πόντων. Πρώτα από όλα το γιουβέτσι που γράφεις εγώ το υπολόγισα στους 10 πόντους το πολύ (δηλαδή αν είχε αρκετό λάδι). Πιο συγκεκριμένα, 100 gr μοσχάρι έχουν 3 πόντους, 120 gr κριθαράκι έχουν 2 πόντους, το τυράκι το υπολόγισα 2 πόντους και έβαλα και 3 πόντους λάδι (3 κουταλιές δλδ).
Πάμε τώρα παρακάτω. Τα κουφέτα μην σε προβληματίζουν έχουνε 0,5 πόντο το ένα.
Τώρα όσον αφορά τα πρώτα, τυροπιτάκια και τέτοια, δεν ξέρω πόσους πόντους έχει το κάθε ένα, απλά γενικά καλό είναι να τα αποφεύγουμε γιατί μας ανοίγουν την όρεξη! Μόνη ένσταση όσον αφορά στους πόντους έχω να κάνω στο ρύζι που λες πιο κάτω, αφού 4 κουταλιές έχουν 2 πόντους, οπότε οι 3 πιριουνιές έχουν έναν πόντο λογικά.
Εγώ θα σου πω το εξής. Να φας όπωσδήποτε κανονικά τους πόντους της ημέρας σου. Είναι μεγάλο λάθος να πέφτουμε κάτω από το κατώτατο όριο των ημερήσιων πόντων. Μεγαλύτερο από το να τρώμε παραπάνω. Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Αμα δεν πάθεις δε θα μάθεις στο κάτω κάτω της γραφής. Οπότε να θυμάσαι οτι όταν έχουμε διάφορα τέτοια επικίνδυνα περιστατικά όπως γάμοι βαφτίσια γιορτές κλπ, τρώμε κάτι ελαφρύ το μεσημέρι (δε λιμοκτονούμε όμως διότι μετά θα πέσουμε με τα μούτρα), και αποφεύγουμε πρώτα πιάτα και κυρίως τελευταία πιάτα (δλδ τα γλυκά). Τώρα είσαι στην αρχή, οπότε μην αγχώνεσαι, και παραπάνω πόντους να έχεις πάρει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξει πιο χαμηλά η ζυγαριά. Καλή συνέχεια λοιπόν αστεράκι και καλή δύναμη :)
ΦΙΛΕΝΑΔΑ,
γέλασα πολύ με τα δύο παραπάνω ποστ.:D
sorry που χάθηκα αλλά είχα πολύ δουλειά σήμερα.
Λοιπόν για τους πόντους που υπολόγισες έχω ενστάνσεις. Πάρε χαρτι και μολύβι και γράφε.
Γιουβέτσι με ζυμαρικά η μερίδα =11πόντους + 30γρ φέτα 2π =13π
όλα τα τυροπιτοειδή τα μικρά υπολογίζονται 3π δηλαδή σπανακοπιτάκι=τυροπιτάκι= λουκανοπιτάκι=3π
για τα κουφέτα δεν γράφει, αλλά νομίζω πως είναι αρκετά ασφαλές να τα υπολογίσουμε όσο και τις σοκολατένιες ελίτσες με το αμύγδαλο δηλαδή 2 τεμ.= 2π σωστά έγραψες
στο ρύζι βάζεις πολλούς πόντους, αφού τα 100γρ ή 4ΚΣ =2π
άρα για το ρύζι που έφαγες φτάνει ένας πόντος
Την τούρτα σωστά την υπολογίζεις
Λοιπόν τους πόντους σου τους υπολόγισα 42,5
αν αφαιρέσουμε τους 11 που είχες φυλάξει και τους 21 που δικαιούσε έχουμε 10,5 πόντους
Τώρα για τους παραπάνω πόντους δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,
φάε σήμερα συντηρητικά για αποτοξίνωση ώστε να εξοικονομήσεις όσους περισσότερους πόντους μπορείς και αύριο που ζυγίζεσαι τα μηδενίζεις όλα.
Δεν μεταφέρουμε θετικό ή αρνητικό ισοζύγιο πόντων στην καινούρια εβδομάδα ποτέ.
Αύριο ξεκινά καινούρια εβδομάδα για εσένα.
ʼντε και καλά αποτελέσματα στο ζύγισμα αύριο.
Γειά σου αδεσποτάκι,
τι κάνεις?
Καλά είμαι! Εσύ Αμαλία μ?
Μαζί απαντήσαμε :-p
κορίτσια απλά σας είμαι ευγνώμων!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ που με κατατοπίσατε! είχα αρχίσει να απογοητεύομαι!!!!!!!! :(
Μάλλον θα μηδενίσω αύριο γιατί συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι ότι η καλύτερη λύση ο υποσιτισμός!
Σήμερα έχω πιει ένα ποτήρι παγωμένο τσάι έτοιμο. Το υπολογίζω 2π!
Το απογευματάκι μετά τη δουλειά έχει καφεδάκι και μετά σπίτι για φαγητό γιατί έχω αρχίσει να βλέπω αστράκια από την πείνα!!!!! :D :D
Εσείς πως πάτε κατά τ'άλλα?
πω πω, κάθε φορά που μιλάμε νομίζω πως ο στόχος θα επιτευχθεί τόσο γρήγορα που δεν με νοιάζει τπτ άλλο! ούτε που το σκέφτομαι!
Είναι και οι διακοπές στη μέση αλλά τί στο καλό, δεν θα μας πάρει από κάτω ε?
και για να έχουμε καλό ερώτημα κυρίες μου, πότε περίπου φεύγετε?
Αμαλίτσα εσυ αρχές Ιουλίου, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα (τυχερούλα!) :)
Εσύ αδέσποτούλι?
Το αστερακι βλέπει αστράκια? Μμμάλιστα :p
Πήγα κι εγώ σε ένα γάμο το Σάββατο! Αλλά δεν ήτανε τόσο καλό το φαγητό. Επίσης το θετικό ήταν οτι είχε μπουφέ και δεν τα είχα όλα στη μούρη μου να μου τρέχουν τα σάλια! Έφαγα λίγο παραπάνω θα την πω την αμαρτία μου, αλλά και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι!! Σήμερα επανήλθα στο πρόγραμμά μου, με τη ζυγαριά μου να με οδηγεί στην τρέλα όπως συνήθως! Αυτά τα νέα μου!
Υ.γ. Θα φύγω 20 Ιουλίου για διακοπές στη Νάξο. Κι έχει τόσο ωραίο φαγητό εκεί. Αχ!
Εσύ αστεράκι;
Νάξο ακούω η μία, Αμοργό η άλλη!!!!!!!! μπράβο κορίτσια!!
Εγώ θα την κάνω 24 Ιουλίου για Θεσσαλονίκη, βρίσκω εκεί τον καλό μου και αναχωρούμε για Χαλκιδική. Ουρανούπολη 3 μέρες και Αμμουλιανή άλλες 3.
Οι νησιώτες ξέρουν να περνούν καλά αδεσποτούλι!!!!!!!! όχι μόνο ωραίο φαγητό αλλά και πολλά γλυκά!!!!!!!! :D :D
Αχ νομίζεις δεν το ξέρω; Κι εγώ από νησί είμαι!!! Νάξο έχω ξαναπάει και μου άρεσε πάρα πολύ το φαγητό! Επίσης μετά τη Νάξο θα πάμε στην Κεφαλλονιά! Εκεί να δείτε που θα μαγειρεύει η γιαγιά. :P
oyps! κορίτσια ζητώ ταπεινά συγγνώμη αλλά ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα και πρέπει να κλείσω!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να τα πούμε το απόγευμα! Αν όχι, αύριο το πρωί !!!!!!
Να δούμε τι θα πει και η καλή η ζυγαριά μου! Αδεσποτάκι, δεν το κόβεις το κακό συνήθειο της ζυγαριάς εεεεεεεεεε?????????? Θα σε μαλώσω!!!!!!!!!!! :D :D
Φιλούρες πολλές πολλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
ΑΜΑΝ, δεν σας πρόλαβα,
κι εγώ γουρούνιασα το Σ/Κ κι ας μην είχα γάμο. Είχα όμως τραπέζι στο σπίτι χθες κι ενώ κρατήθηκα στο φαγητό αντίθετα δεν κρατήθηκα στο γλυκό. Το τσάκισα το παγωτό και φυσικά φόρτωσα πόντους που θα δυσκολευτώ να τους ροκανίσω.
Αλλά σήμερα την απέφυγα την ρημάδα την ζυγαριά. Από αύριο και βλέπουμε γιατί φυσικά δεν θέλω να με ρίξει ψυχολογικά.
Τέλεια είναι στην Νάξο έχω πάει καθώς και στην Χαλκιδική. Όμως δεν έχω πάει Ουρανούπολη.
Φεύγω κι εγώ θα τα πούμε αργότερα
Φιλάκιααααα
Πολλές καλημέρες!!!!!!!!! :) :) :)
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς μιας και η φίλη μου η ζυγαριά έδειξε 1.5 κιλό κάτω (ναι ναι παρόλο που μετάνοιωσα για το κομμάτι της τούρτας που έφαγα) και έτσι από 84 που ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα έφτασα αισίως τα 82.5!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Αμαλίτσα, δεν είναι πρόβλημα που έφαγες παγωτό παραπάνω μιας και η εβδομάδα σου είναι ακόμη στην αρχή και μέχρι να έρθει το σάββατο που ζυγίζεσαι νομίζω πως έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου να ισοσταθμίσεις την κατάσταση! :)
Η γνώμη μου είναι να μην φας άλλο γλυκό μέσα στην εβδομάδα όμως...!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ κι απο μένα φιλαράκια μου,
Αστεράκι μου γλυκό και πολύ πολύ φωτεινό τι σουπερ νέα είναι αυτά που μας έγραψες!!!!
1,5 κιλόοοοο!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!! αυτή κι αν είναι απώλεια!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!! φιλενάδα πολύ καλά.
Ανταμείφθηκε ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας. Πολύ καλά, γρήγορα θα αλλάξεις και δεκάδα να δεις το πολυπόθητο 7.
Βάλε τικεράκι , να φαίνεται η πρόοδός σου.
Όσο για μένα, φυσικά και δεν θα φάω άλλο γλυκό, αλλά πρέπει να κάνω πολύ άσκηση κι αυτό είναι το δύσκολο τούτη τη βδομάδα. Τέλος πάντων, ελπίζω να τα καταφέρω να το μαζέψω το θέμα.
Αδεσποτούλι, Κεφαλλονιά διάβασα παραπάνω και χάρηκα! Τον Αύγουστο, προς τα τέλη, αν όλα πάνε καλά θα πάμε και εμείς για καμια εβδομάδα. Είναι κάτι φίλοι από εκεί...!
Αχ αυτές οι γιαγιάδες...!!!!!!!!! Ότι και να φτιάξουν είναι τέλειο! Αυτοσυγκράτηση θέλει! Ίσως πρέπει να την βοηθάς να μαγειρέψει και έτσι θα μετριάσεις και την λιγούρα! Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί τις περισσότερες φορές! :) :P
Σίγουρα θα το μαζέψεις βρε! Μια ιδέα είναι όλα! Σκέψου ότι δεν είσαι μακριά από τον στόχο σου! Σε λίγο καιρό θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου μας! Καλά, εγώ θα πανηγυρίζω για τον πρώτο και εσείς για τον τελικό!!!!!!!
Το τικερ δεν μπορώ να το βάλω! Το έχω φτιάξει αλλά δεν ξέρω πως να το εμφανίσω!! Κάνω κάτι copy paste αλλά δεν το βγάζει!!!!!!!!!
Μιας και έληξε η εβδομάδα για μένα να σας πω και τι έφαγα εχθές.
1 ποτήρι παγωμένο τσάι έτοιμο το οποίο τελικά λέω να το βάλω 1π αφού θα υπολογίσω την ζάχαρη που έχει μέσα....
Το βραδάκι που γύρισα σπίτι έφαγα 1 βαθύ πιάτο αρακά με 60 γρ ψωμί και μια φέτα milner για τόστ. Έφαγα και λίγο αγγούρι με ξύδι. (9+3+1)
Σύνολο 14π
Υπόλοιπο: 7π
έκανα τελικά και λίγο ποδήλατο δηλαδή 2π bonus
άρα τελικά από τους 11 πόντους που χρωστούσα κατάφερα να τους ρίξω στους 2! :)
Φόβαμαι μήπως επειδή έφαγα λίγο χθές η ζυγαριά δείχνει μεγαλύτερη απώλεια! :(
Καλημέρα σας και από εμένα. Επίσημη μέρα ζυγίσματος σήμερα και διαπίστωσα οτι έχω μείνει στα ίδια κιλά... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ο γάμος, η ψυχολογία μου... Δεν τα παρατάω ασφαλώς. Τρεις βδομάδες έμειναν μέχρι να φύγω για διακοπές και θα προσπαθήσω να τις εκμεταλευτώ όσο μπορώ.
Κατά τα άλλα η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή, μη ρωτήσετε γιατί, γιατί δεν ξέρω ούτε κι εγώ το λόγο. Ας ελπίσουμε οτι θα περάσει...
Υ.γ. Μπράβο μπράβο αστεράκι για την απώλεια βάρους, είδες που στα έλεγα? ;)
Γεια σου αδεσποτάκι!
Μην αγχώνεσαι για την σταθερότητα των κιλών, όλα θα φτιάξουν στην πορεία. Εν τω μεταξύ, σου το έχω ξαναπεί ότι με αυτό που κάνεις (που ανεβαίνεις ζυγαριά κάθε μέρα) δεν είναι καλό για την ψυχολογία σου. Πότε πας διαιτολόγο?
Χαχαχαχα, στο διαιτολόγο πήγα βρε και με ζύγισε, είπαμε τη δικιά μου τη ζυγαριά δεν τη λαμβάνω τόσο σοβαρά υπόψη γιατί είναι σαν εμένα, μια είναι καλά μια όχι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να δείξει!
Α! και κάτι ακόμα! έχεις χάσει 18 κιλά (ουάου!) και έχεις κάνει τόση υπομονή, τώρα θα κολλήσεις? Εδω είμαστε και εμείς, με τα ίδια προβλήματα στο χάσιμο κιλών. Δεν είναι κάτι αφύσικο αυτό που συμβαίνει! Όταν θα τα χάσεις μαζεμένα μετά δεν θα σε μαζεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Η Αμαλία πάλι τρέχει σήμερα...!!!! :) :)
Αχ, πότε θα πάμε διακοπές να ηρεμήσουμε λίγο!
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!
Τι κάνετε;
Βλέπω προχωράτε καλά και με συνέπεια και αυτό έχει σημασία.
Μη στενοχωριέσετε αν μια βδομάδα δεν χάσατε πολύ ή μείνατε στα ίδια, συμβαίνουν αυτά.
Στο στόχο να είστε προσηλωμένοι/ες και θα επιτευχθεί.
Και πάνω απ' όλα όχι άγχος και βεβιασμένες κινήσες.
Οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Ήρεμα και όμορφα, εφαρμόζουμε το πρόγραμμα, πίνουμε τα νεράκια μας, κινούμαστε όσο μπορούμε πρισσότερο, τηρούμε ημερολόγιο διατροφής και είμαστε μια χαρά!
Για μια ακόμη φορά, συγχαρητήρια!
Ημέρα ζυγίσματος για εμένα η σημερινή και όλα πάνε καλά: 79,4 κιλά.
Καλό απόγευμα!
Kαλησπέρα!
Πραγματικά απορω πως κατάφερες τόοοοοοοοοοσον καιρό να κρατάς ημερολόγιο διατροφής!
Επίσης καθόσον πολυλογού ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα! Συγγνώμη για το θάρρος αλλά όταν ένας άνθρωπος επιτυγχάνει τον στόχο του με τόση προσήλωση και συνέπεια πάντα παρακινεί το ενδιαφέρον και κινητοποιεί τους υπολοίπους που ακολουθούν την ίδια διαδρομή!!!
Σχετικά με την διακύμανση βάρους. Υπήρξε φορά που ενώ τηρούσες το πρόγραμμα κανονικά παρατηρούσες αύξηση βάρους? και αν ναι, η επόμενη εβδομάδα σημείωνε μεγαλύτερη απώλεια?
Επίσης, επειδή βλέπω ότι και μετά την συντήρηση πας πολύ καλά, ήθελα να ρωτήσω αν είσαι ακριβής στην καταμέτρηση των πόντων ή αν απλώς προσέχεις τα είδη τροφών που προσλαμβάνεις. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να μετράς και μετά την επίτευξη του στόχου τους πόντους με τόση συνέπεια. Ευχαριστώ!!!!!!!!!
Καλά, το έχω πάει μονότερμα μου φαίνεται και σας έχω ζαλίσει! :D :P Φιλάκια πολλά πολλά !!!!!!!!!!!! :)
...
Αστεράκιιιιιιιιιιιιιι!!! Τι κάνεις; :P
Nα την!!!!!!!!!! και εγώ νόμιζα ότι όλοι με ξεχάσατε!