ΧΑΧΑΧΑ Η SPIDERWOMAN ME BIKINI KAI ΓΥΑΛΙΑ!!!!!:D
ΘΕΑ, KEEP WALKING!
Printable View
ΧΑΧΑΧΑ Η SPIDERWOMAN ME BIKINI KAI ΓΥΑΛΙΑ!!!!!:D
ΘΕΑ, KEEP WALKING!
Clickaki ό,τι και να πω είναι λίγο κούκλα μου!!!Πολλά πολλά συγχαρητήρια για όλα αυτά που κατάφερες σε λιγότερο από 2 χρόνια!!Εύχομαι από δω και πέρα να χαίρεσαι το καλοκαίρι και τη θάλασσα στο έπακρο!!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!Πολλά φιλιά, κι ελπίζω κάποια στιγμή που θα ανέβω προς τα βόρεια να σε δω και από κοντά!! :love:
Δεν υπάρχουλ λόγια !!!!!!!
Πολλά - πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου .
Σού εύχομαι οτι καλύτερο .
click συνχαρητηρια για το αποτελεσμα ευχομαι οτι καλυτερο.
καλα εχω μεινει αφωνη!!!μπραβο κλικ!!!
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Καλά παιδιά, οι φώτο σας τέλειες!!!! Γιώτα μου, καμία σχέση με την πρώτη φορά που σε είχα δεν στο skype, καθώς και τότε που βρεθήκαμε στην Αθήνα!!! Απλά θεά!!!
Τζινάκι μου, η αλλαγή θεαματική!! Ασε που φαίνεσε πολύ πιο νέα με την τότε φώτο σου, κιας είναι παλιά!!!
Κλικάκι, προσκινώ!!! Τέλιο το μπικινάκι, τέλιο το σωματάκι, όλα τέλια!!!!
Να σας ποστάρω και εγώ φώτο μου, μιας και έχει καιρό να σας βάλω.
Αυτή η φώτο είναι το καλοκαίρι του 2010. Λογικά θα ήμουνα στα 128-130 κιλά, ίσως και πιο πολλά, δεν ζυγιζόμουνα τότε.
Αυτή είναι τον Ιανουάριο 2011, στα 128 κιλά, όταν είχα κλείσει ημερομηνία για το sleeve.
Και αυτή είναι βγαλμένη την περασμένη Δευτέρα, 3 βδομάδες αφότου γέννησα, στα 86 κιλά πια!!!
Πωλίνα συγχαρητήρια!!! Όπως και στη Λίλα έτσι και σε σένα δεν φαίνονται με τίποτα τα κιλά σου, φαίνεσαι τουλάχιστον 10 κιλά λιγότερο! Και σίγουρα το σώμα σου και τα κιλά σου θα τα ζήλευαν πολλές λεχώνες χιχιχι. Και πάλι μπράβο!!
Σε ευχαριστώ πολύ Τζίνα μου!!! Τα κιλά μου δεν ξέρω αν θα τα ζήλευαν, αλλά την κοιλιά μου σίγουρα την έχουν ζηλέψει πολλές, μιας και καθημερινά ακούω πολλά του τύπου "μα καλά, πού είναι η κοιλιά σου αφού ούτε πριν 1 μήνα δεν γέννησες?" από κοπέλλες που γνωρίζω στην εντατική!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πωλίνα συγχαρητήρια!!! Όπως και στη Λίλα έτσι και σε σένα δεν φαίνονται με τίποτα τα κιλά σου, φαίνεσαι τουλάχιστον 10 κιλά λιγότερο! Και σίγουρα το σώμα σου και τα κιλά σου θα τα ζήλευαν πολλές λεχώνες χιχιχι. Και πάλι μπράβο!!
Φυσικά γυμνή δεν βλέπομαι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!
Bravo Πωλίνα!
Μπράβο!!!! Συγχαρητήρια και για το μωράκι σου!
Σου πάει πολύ το σορτσάκι, μου βαλες ιδέες εάν χάσω τα κιλά μου θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω
Έκανες κάτι συγκεκριμένο για την κοιλιά? Διατροφή, γυμναστική, κάτι άλλο?
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!Quote:
Originally posted by otiosa
Μπράβο!!!! Συγχαρητήρια και για το μωράκι σου!
Σου πάει πολύ το σορτσάκι, μου βαλες ιδέες εάν χάσω τα κιλά μου θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω
Έκανες κάτι συγκεκριμένο για την κοιλιά? Διατροφή, γυμναστική, κάτι άλλο?
Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.
Δώσε μας τα φώτα σου :wink1:Quote:
Originally posted by click
οχι αγαπη εχω πολυ χαλαρωση στους προσαγωγους, δε φαινεται σε αυτη τη φωτο. και δουλεψα πολυ με γυμναστικη, αλλα δε μαζευονται, τι να κανουμε? :)
επισης εχω λιγη στους 3κεφαλους γιατι εχω σταματησει τα βαρη εδω και 9 μηνες τουλαχιστον.
και κυτταριτιδα στο κωλαρακι εχω η οποια επισης δε φευγει.
αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας εεε?:smirk:
Με την χαλάρωση στην κοιλιά τι έκανες? Έίχες / έχεις?
Έχω ήδη κρεμάσει και εάν φορέσω κολάν φαίνεται μια σακούλα πάνω από τα πόδια, φοράω τα μεγάλα παντελόνια του παρελθόντος για να μην με διαγράφουν.
:thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!
Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.
Φοριέται ΠΟΛΎ στην Αγγλία, ακόμα και χειμώνα το φοράνε αλλά με καλσόν ή κολάν (στο χρώμα του δέρματος ή ό,τι άλλο χρώμα/σχέδιο μπορείς να φανταστείς)
Polinaki, χίλια μπράβο, τα κατάφερες εξαίσια, όχι μόνο δεν έβαλες βάρος , έχασες κιόλας! Να χαίρεσαι την κορούλα σου τώρα και όλα θα μπουν σε πρόγραμμα!
σας ευχαριστω ολους παρα μα παρα πολυ.
otiosa μου δεν ειχα μεγαλο προβλημα στην κοιλια, εκανα και πολλους κοιλιακους βεβαια, αλλα δεν ειχα και κατι τρομερο. μονο κατι πελωριες ραγαδες χεχεχε
φιλιππαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά!
Τελικά άξιζε τον κόπο γίνατε μοντέλα-σούπερ-τεκνά!
Μου δίνετε πολύ κουράγιο και ελπίζω κι εγώ κάποτε να αξιωθώ να βάλω τις δικές μου φωτογραφίες πριν και μετά!
πωλινακι μπραβο κοριτσι μου!!! εισαι μια κουκλα!!!
μπραβο και για τα κιλα που εχασες αλλα και για το κουραγιο και τη δυναμη σου ολους τους προηγουμενους μηνες!
κλικ!!!!!!!!!!!!!!!!!1
μου εχει πεσει η μασελα!!!!!!!!!!!
πραγματικα περιμενα να δω φωτο σου πριν και μερα....
ξερεις οτι ταυτιζομαι παρα πολυ μαζι σου!(και λογω κιλων και λογω ηλικιας κα κα κα)
μου δινεις παρα πολυ κουραγιο που τα καταφερες τοσο καλα!!!
θελω απλα να βαδισω στα χναρια σου!!!
θελω απλα να σου μοιαζω!!!
φιλακια πολλα και να απολαυσεις στο επακρο το καλοκαιρι σου!!!
Πωλινα μου πραγματικα μεγαλη η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα σε δικαιωνει. Εισαι πολυ κομψη και κουκλα! Να σε χαιρεσαι αγαπη μου και γρηγορα να παρεις το μωρο σου στο σπιτι!
Πραγματικα αξιζουν σε ολους σας τοσααααα πολλα συγχαρητηρια.............!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! εχετε γινει ολοι μοντελακια!! χιχιχι!:smilegrin::smilegrin::smilegrin: με συγκινησαν πολυ οι φωτογραφιες σας και ευχομαι και εγω του χρονου τετοια εποχη να τα εχω καταφερει οπως εσεις..!!! σας ευχομαι να κρατησετε μακρια για παντα τα κιλα που εχετε χασει και να ειστε παντα ευτυχισμενοΙ!!!!!!!
ηρθε κ μενα η ωρα μου να με δειτε..χεχεχε.. μια ημερα πο χειρουργειου εδω
κ εδω προχτες τραβηγμενη....
Μαράκι συγχαρητήρια!!!!! Οταν σε είχα συναντήσει πριν το χειρουργείο φανταζόμουνα το πως θα είσαι όταν αδυνατίσεις, αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο κοπέλα μου για την άψογη προσπάθειά σου, υποθέτω ότι έχεις αρχίσει κι εσύ να ξανασυστήνεσαι στη γειτονιά σου!! Καλή συνέχεια και πάντα τέτοια.
μπραβο μουκλα μοναδικη!!!!!!!!!!! υπεροχο αποτελεσμα!!!!!!! μα δεν ειναι μονο το σωμα. αλλαξε και το προσωπο σου!!! ομορφυνες!!!!!!!
πολλα πολλα συγχαρητηρια και εις κατωτερα!!!!!!!!
με αυτο το τοπικ μας δινετε οσοι τα εχετε καταφερει τοσο πολυ θαρρος...........
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για την προσπαθεια τους!!!!!!!
μπράβο μοναδική!
έχεις αλλάξει στο πρόσωπο, άλλος άνθρωπος φαίνεσαι, σαν να λάμπεις περισσότερο
Πολλά συγχαρητήρια, άλλος άνθρωπος, σκετη γλύκα!
Συνέχισε έτσι!
μπραβο σου μαρια!!!!!!η διαφορα ειναι καταπληκτικη
Μαράκι είδες που στο λένε κι άλλοι για το πρόσωπο; Το πρόσωπό σου είχε αλλάξει και ομορφύνει από τα πρώτα 15 κιλά που είχες χάσει και τώρα φυσικά φαίνεται η απίστευτη διαφορά. Ελα, πες την αλήθεια, πότε και σε ποιόν έκανες το λίφτινγκ; :lol: :lol:
Μαρια 1000 μπραβο!! Τελεια!! Και το στυλ σοφ εχει αλλαξει, καλα ησουν ομορφη τωρα ο αντρας σου θα φοβαται μην του φυγεις!!!!!!
Θεα μπραβο και παλι!!
Αν δενσε ειχε αναγνωρισει η Σεσιλια τον 1ο μηνα φαντασου τωρα!!! Να πας να αλλαξεις την φωτο στην ταυτοτητα σου! Δεν θα σε αναγνωριζουν!! Αντε και 20 κιλακια εμειναν μεχει το στοχο σου!!! :)
μαρακι μου εισαι μια κουκλα!!!!!
Μαίρη πόσο άλλαξες!!φτού σου!!!άλλη στάση σώματος,άλλος αέρας,άλλο στήσιμο!Και σαφέστατα πολύ πιο νέα,μπράβο σου και καλή συνέχεια!
μοναδικο μαράκι, θαύμα η νέα εμφάνιση! Και που είσαι ακόμη!
Παιδιά, είναι απίστευτη η δύναμη σας, συγχαρητήρια και από 'μενα!!!
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα!
Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια.Προσπαθησα χτες να μπω αλλα το ιντερνετ στο σπιτι δε με αφησε :sniff: Σας γραφω σημερα απο τη δουλεια.Να ειστε καλα κ σε σας τα κατωτερα για οσες εχουν στοχους γιατι καποιες αλλες τους εχουν φτασει :starhit:
Μοναδικη μου συγχαρητηρια κ απο εμενα!Μεγαλη αλλαγη!Φανταζομαι την ψυχολογια σου!Αντε με το καλο κ στο στοχο σου!
Γλαυκη μου σε ευχαριστω.Αντε λιγο σου εμεινε κ σενα για να δεις τις αλλαγες κ εσυ κ να νιωσεις υπεροχα...Ναι εχει αλλαξει η ψυχολογια μου κατα πολυ.Καθε μερα μου λενε ποσο ομορφη ειμαι κ οτι εχω γινει "γκομεναρα" :smilegrin: κ αλλα τετοια..
Μαρία τέλεια μπράβο......αγνώριστη έγινες....κ πολύ περιποιημένη...ξαναμπράβο!!! !