νομιζω οτι το θεμα ειναι στο μυαλό.δλδ να το παρεις αποφαση, να πας την βολτα που ελεγες, να φας αυτα που πρεπει να κανεις πραγματα που θα σε κανουν σιγα σιγα να αλλαξεις το σωμα σου κ να νοιωσεις καλύτερα εφοσον τωρα δεν εισαι ικανοποιημενη.
Printable View
νομιζω οτι το θεμα ειναι στο μυαλό.δλδ να το παρεις αποφαση, να πας την βολτα που ελεγες, να φας αυτα που πρεπει να κανεις πραγματα που θα σε κανουν σιγα σιγα να αλλαξεις το σωμα σου κ να νοιωσεις καλύτερα εφοσον τωρα δεν εισαι ικανοποιημενη.
καλα να περασεις Πηνελόπη!
κακο-κοριτσακι, γιατι τοτε δεν προσπαθεις να εντοπισεις πρωτα το προβλημα για να ξερεις μετα τι λυση αναζητας, παρά μονο καθεσαι κ βασανίζεσαι?Quote:
Originally posted by badgirl11
καλα δεν ειμαι κ ρομποτ, το οτι περνω φασεις που δεν τρωω σωστα δε σημαινει οτι δεν εχει σημασια το πως ειμαι για μενα, το αντιθετο.Quote:
Originally posted by penelope1985
μακαρι να βρεις το κουραγιο να κανεις μια σωστη προσπαθεια ή να αποδεχθεις οτι εισαι ανθρωπος που θελει να τρωει και δεν εχει σημασεια πως εισαι για σενα...
ειναι σα να λες στον βουλιμικο οτι τρωει πολυ κ τα βγαζει μετα επειδη δεν τον νοιαζει για την εικονα του?!
σημαινει ισως οτι εχω καποια διατροφικη διαταραχη κ ας θελω να πιστευω οτι δεν...
ΥΓ σημασια εννοεις? μου χαλαει την αισθητικη μου που λες κ συ :D:D
ΥΓ σπεις νομιζω ειναι μονοδρομος το θεμα πια. (ασχετο αλλα εσυ που πρεπει θα καταλαβεις)
γιατι εγω θεωρω οτι βασανιζεσαι πολυ κ ειναι κριμα..
τοπροβλημα ειναι οτι αναζητω εδω λυσεις ενω απο τα ατομα που υπηρχε συννενοηση κ αλληλοκατανοηση εχουν μεινει μονο ελαχιστα
εχει δικιο ο ανδρας μου, η λυση ειναι εξω κ οχι εδω μεσα, σας χαιρετω :)
οταν η τροφη ειναι εχθρος καλυτερα να κοιταξεις πιο προσεκτικα ποιος ειναι ονλαιν κ τι θα πεις...
εμ τι να το κανουμε λοιπον, επικοινωνια-παρανοια.
σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται,
φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο.
καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη...
(ηθελα κ γω πολυ καιρο να το πω που ειπες κ συ)
καλη συνεχεια κ πραγματικα κουραγιο στις υπολοιπες,
δυστηχως χαλασε το σπιτι μας.
βασικά δε ξέρω αν σου φάνηκε "επίθεση" εγω για το καλό σου σου ειπα κατι το οποίο δούλεψε σε εμενα.τωρα αν αυτο σε εκανε να πιστεψεις οτι δεν υπάρχει αλληλοκαταννόηση κλπ τοτε τι να σου πω.
α κ άσχετο αλλά νομίζω οτι η Πηνελόπη κανει τουλαχιστον 5 μερες τη βδομαδα γυμναστική πολλούς μήνες τώρες.
Πραγματικα μερικες φορες εδω μεσα πρεπει να σιωπας... γιατι οτι και να πεις βρισκεις τοιχο!
καλημέρα...bad μου ελπίζω να είσαι καλά...όλοι έχουμε περάσει από αυτή την φάση να μην μπορούμε να μπούμε σε ένα
πρόγραμμα...να λέμε ότι θα το τηρήσουμε το τάδε κτλ...και να μην το κάνουμε...ή να κάνουμε τα σχέδια κτλ.....αλλά και
πάλι να μην μπορούμε.αλλιώς δεν θα είχαμε διατροφική διαταραχή....ηρέμησε και πάρε το χρόνο σου...το φαγητό είναι απλά
φαγητό.....προσπάθησε να το βάλεις αυτό στο μυαλό σου...φάε καθε 3 ώρες από κάτι να μην μένεις νηστική και χαλάρωσε
κορίτσι μου...απλά ηρέμησε...και εγώ στην ίδια φάση είμαι πότε κάνω πότε δεν κάνω τα βάζω με τον ευατο μου κτλ....
απλά όταν μπουχτίζω με την μαλακία που με δέρνει:thumbdown: προσπαθώ να ηρεμώ και να σκέφτομαι οκ...κάνω ήρεμα
μία σωστή διατροφή και δεν βάζω χρονοδιαγράμματα όσο πάει...(όλα αυτά τα λέω για να τα ακούω και εγώ..):blush:
Αυτη τη στιγμη κανεις μια επιθεση,αντικειμενια πολυ αδικη..Quote:
Originally posted by badgirl11
τοπροβλημα ειναι οτι αναζητω εδω λυσεις ενω απο τα ατομα που υπηρχε συννενοηση κ αλληλοκατανοηση εχουν μεινει μονο ελαχιστα
εχει δικιο ο ανδρας μου, η λυση ειναι εξω κ οχι εδω μεσα, σας χαιρετω :)
οταν η τροφη ειναι εχθρος καλυτερα να κοιταξεις πιο προσεκτικα ποιος ειναι ονλαιν κ τι θα πεις...
εμ τι να το κανουμε λοιπον, επικοινωνια-παρανοια.
σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται,
φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο.
καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη...
(ηθελα κ γω πολυ καιρο να το πω που ειπες κ συ)
καλη συνεχεια κ πραγματικα κουραγιο στις υπολοιπες,
δυστηχως χαλασε το σπιτι μας.
Και χαρακτηριζεις την Πηνελοπη που αν μη τι αλλο ηθελε απλα να σου πει τη γνωμη της για να σε βοηθησει.
Θα μου πεις τωρα,εσυ τί ανακατευεσαι..
Βλεπω πως λες οτι εμεις τα νεα μελη χαλασαμε το σπιτι "σας" και αυτο με ενοχλει πολυ..
Οι γενικευσεις!
ειναι καποιου αυτο το σπιτι?
δεν το ξερα κ μπηκα απροσκλητη!!
η πηνελοπη αν δεν ηθελε να βοηθησει απλα θα κανε το κορόϊδο κ θα χε το κεφαλι της ησυχο κ η bad αν δεν ηταν σε συγχυση κ πανικο (δεν το λεω με αρνητικη εννοια αλλλ ως ενδειξη κατανοησης, γιατι θεωρω, ξαναλεω, οτι βασανιζεσαι) θα μπορουσε να το δει μσα απο την πικρία της.
Ναι αλλα καμια φορα μαλλον υπαρχει και μια ενδομυχη ζηλεια οταν ο αλλος εχει απωλεια κιλων ενω εμεις παραμενουμε στασιμοι ή παχαινουμε.. Γιατι απ'τα λεγομενα αυτα: "σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται, φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο. καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη..." με κανουν να φτανω στο παραπανω συμπερασμα!Quote:
Originally posted by smart
ειναι καποιου αυτο το σπιτι?
δεν το ξερα κ μπηκα απροσκλητη!!
η πηνελοπη αν δεν ηθελε να βοηθησει απλα θα κανε το κορόϊδο κ θα χε το κεφαλι της ησυχο κ η bad αν δεν ηταν σε συγχυση κ πανικο (δεν το λεω με αρνητικη εννοια αλλλ ως ενδειξη κατανοησης, γιατι θεωρω, ξαναλεω, οτι βασανιζεσαι) θα μπορουσε να το δει μσα απο την πικρία της.
Παιδια πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι...
Σημερα μετα απο ενα τρελο ξενυχτι ξυπνησα στις 10 το πρωι και πηγα γυμναστηριο να συνελθω λιγο
10' διαδρομος
10' ποδηλατο
βαρη
ραχιαιους
κοιλιακους
Η λυση ειναι μια... Να ειναι γεματη η μερα μας και να εχουμε χρονο να κανουμε και πραγματα που μας αρεσουν. Δεν πρεπει να σκεφτομαστε τοσο πολυ τι θα φαμε. Αλλο να κανεις ενα υπερφαγικο και να το πεις και αλλο με το που ξεκινας την μερα σου να εισαι μες το αγχος τι θα φας. Εμενα θα μου αρεσε να κανω καλες φιλες εδω και να συζηταμε για ασχετα πραγματα εκτος απο το φαγητο. Οταν περναμε καλα ποια σκεφτεται το φαγητο; Δεν θελει πιεση. Απλα και χαλαρα. Ολες ξερουμε για πρωτεινες, υδατανθρακες,τοσες γνωσεις ουτε οι διαιτολογοι πραγματικα. Οταν ειμαι σπιτι και μου ερχεται να κανω υπερφαγικο ξερετε τι κανω; Στελνω sms στον αντρα μου για να με κανει να ξεχαστω. Παιρνω τηλ καποια φιλη. Κανω ντουζ. Διαφορα κανω. Δεν κανω το λαθος να πανηκοβληθω. Μια σκεψη ειναι και φευγει.Και αν τελικα φαω δεν χαλασε ο κοσμος. Ετσι εχω χασει 5 κιλα χωρις να το καταλαβω....
μπράβο κοριτσάκι!Quote:
Originally posted by Pelagia1000
Η λυση ειναι μια... Να ειναι γεματη η μερα μας και να εχουμε χρονο να κανουμε και πραγματα που μας αρεσουν. Δεν πρεπει να σκεφτομαστε τοσο πολυ τι θα φαμε. Αλλο να κανεις ενα υπερφαγικο και να το πεις και αλλο με το που ξεκινας την μερα σου να εισαι μες το αγχος τι θα φας. Εμενα θα μου αρεσε να κανω καλες φιλες εδω και να συζηταμε για ασχετα πραγματα εκτος απο το φαγητο. Οταν περναμε καλα ποια σκεφτεται το φαγητο; Δεν θελει πιεση. Απλα και χαλαρα. Ολες ξερουμε για πρωτεινες, υδατανθρακες,τοσες γνωσεις ουτε οι διαιτολογοι πραγματικα. Οταν ειμαι σπιτι και μου ερχεται να κανω υπερφαγικο ξερετε τι κανω; Στελνω sms στον αντρα μου για να με κανει να ξεχαστω. Παιρνω τηλ καποια φιλη. Κανω ντουζ. Διαφορα κανω. Δεν κανω το λαθος να πανηκοβληθω. Μια σκεψη ειναι και φευγει.Και αν τελικα φαω δεν χαλασε ο κοσμος. Ετσι εχω χασει 5 κιλα χωρις να το καταλαβω....
σημερα 35λεπτά διάδρομο
σημερα αλλαξα το προγραμμα στο γυμναστηριο γιατι το ειχα βαρεθει...
οποτε 10' διαδρομο
10' ποδηλατο
βαρη
κοιλιακους
Αυριο δεν θα παω γυμναστηριο γιατι θα παω στο opening του νεου mall... θα κανω εκει γυμναστικη πανω - κατω!
Μαλακια ρε! Εγω θα παω κατευθειαν μετα τη δουλεια στις 2. Αμα δεν πας μαθημα να παμε μαζι!
Ελπιζω απλα να παιζει πολυ φθηνια στο opening! Την μερα που ανοιξε το mall μοιραζανε πραγματα!
Οσο αντεξω...! Δεν ξερω κιολας ρε συ! Αναλογως και τι θα βρω...
Παντως αμα βαρεθεις και θες να ερθεις στειλε μνμ αυριο...
Mαλακια! Εργαστηριο ε?
Ε τοτε θα'μαι εκει ρε! Εγω θα ειμαι εκει στις 2
Ε σουπερ... εγω τελειωνω στη 1μιση απο Ομονοια και θα φυγω κατευεθειαν απο κει... παρα τεταρτο θα εχω φτασει λογικα...
Οχι σιγουρα! Ψσσστ ενα σου λεω εγω θα ερθω τρελα πεινασμενη απο δουλεια...
Καλα εσυ μη φας! Πες μονο Πηνελοπη σταματα σε καποια φαση! Εγω θα φαω γιατι νηστικο αρκουδι δεν ψωνιζει...
Ρε συ δεν λεω να φαμε σε εστιατορειο. Να παρουμε κατι στο χερι... Ας πουμε την Παρασκευη στο mall εγω πηρα κατι noodles 3,5 ευρω απο το Far East και ενα παγωτο 2 ευρω... και ημουν πολυ κυριλε
Oψομεθα... το ορθοτερον...
Aχ ανοιγει καινουριο Mall?
Το "παλιο" ας το πουμε ετσι,δεν με εχει ενθουσιασει ιδιαιτερα παντως..
Σημερα:
30 λεπτα διαδρομο (192 θερμιδες)
βαρη
κοιλιακους
ραχιαιους
Οne σουπερ! 30 λεπτα διαδρομο πως αντεξες? Εγω 10 λεπτα με το ζορι
10 λεπτα στην αρχη για ζεσταμα κ στο τελος αλλα 20!
Μαζεμενα θα τα ειχα φτυσει :P
Πω καλα εγω μετα τα βαρη ειμαι νεκρη... δεν μπορω τπτ... για αυτο κανω και τον διαδρομο και το ποδηλατο στην αρχη. Αλλα το ποδηλατο ειναι τελειως βλακια...
χτες:περπατημα 1 ωρα και 10 λεπτα
σημερα:1 ωρα περπατημα και σε λιγο θα κανω κανα 20λεπτο στεπ
Ναι οντως,ποδηλατο μου ειπε εμενα ο γυμναστης να μην κανω,καλυτερα διαδρομο κ ελλειπτικο..
Τα curves τα σταματησες;
Το στεπ ειναι το μηχανημα του διαβολου.
Το ελειπτικο λετε? Γαμαει!
Curves εχω σταματησει απο Σεπτεμβρη
εμενα το στεπ μου βασικα ειναι μια μαλακια και μιση,εχει χαλασει και ο δεικτης που λεει ποσες θερμιδες καις(οχι οτι θα ισχυε αλλα τεσπα)...αλλα απο το ολοτελα...
Ναι αυτο που λεει η Ελενη σιχτιριζω εγω!:smilegrin:
Πηνελοπη ευχαριστημενη απ'τα Curves οσο καιρο πηγαινες;
το οψομεθα εφοσον μιλατε για κατι απολυτως βεβαιο.. αλλιως ιδωμεν :smirk:Quote:
Originally posted by penelope1985
Oψομεθα... το ορθοτερον...
Ιδωμεν = θα δουμε
Οψομεθα = θα τα πουμε (θα ειδοθουμε)
Σωστος? Καποιος της Ελληνικης φιλολογιας να μας πει...
Το οψομεθα πηγαινε στο οτι θα βρεθουμε...
One ναι απολυτως ευχαριστημενη απο τα Curves. Εχασα 20% λιπος εκει και περιπου 100 ποντους
100 ποντους;; :thumbup::thumbup::thumbup:
Πωπωππωπωππωωπωωωω!!!!!
Κ εγω ελεγα να γραφτω αλλα εκατσε καλυτερα το γυμναστηριο κοντα στο σπιτι μου..
Ναι το καταλαβα μολις εγραψα το Οψομεθα...
Οψομεθα εν Mall λοιπον...