καλομελεταααααααα ;) :P
Printable View
καλομελεταααααααα ;) :P
NAI NAI NAI......:smilegrin:
MONO AYTO KANW TOOOOSOOOO KAIRO ANAMONHS!!!!!:no:
ALLA AKSIZEI!!!!!!!!!!!!!!!!:D
XRONIA POLLA KAI STOUS ERWTEYMENOUS....MITSOKOLO MOU EYXOMAI NA GIORTAZEIS KATHE MERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GIA MIA ZWH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
να σαι καλα κοριτσαρα μου σου ευχομαι οτι καλητεροοοοοοοοοοοοοοοο :thumbup::thumbup::thumbup:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
άγχος......
pantw twra skeftomai oti einai tou agiou balentinou...
kai eimai skotwmenh me ton arrabwniastiko mou...
kai eimai xontrh...
kai eimai sthn douleia kai tha eimai gia polleeees wres akoma...
kai genika....:thumbdown::no::thumbdown:
ax....as allaksei h psyxologia mou...as gyrisw spiti kai na einai ola kala!!!!!!
μπουμπου δε σου ειπα οτι ειναι ειδικη? :PQuote:
Originally posted by mitsokolo
Quote:
Originally posted by bubulitsa86
egw skeftomai ti na parw doro tou mpampinou mou gia aurioooooo........???!!!!!!!!
μια πιπα :lol:
(hand made)
καλη εβδομαδα συμφορουμακια!
Αυτό:
?When I was five years old, my Mom told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked what I wanted to be when I grew up, I wrote down ?happy?. They told me I didn?t understand the assignment and I told them they didn?t understand life.?
κλεανθη :) :) :) :)
Σκεφτομαι ότι ακόμα δεν σχόλασα και έχω και φαγητό να φτιάξω για απόψε..... Επίσεις ότι το φόρουμ εδώ και ακριβώς 1 ωρα είναι "νεκρό"!!!!
xronia poolllaaaaaaaaaaaaa stoys eroteumenous k mi.............i alithia einai oti den perimnoume tis 14/2 gia na thimithoume pos agapame k agapiomaste!!!!!!!!!!!distixos doro den toy pira....
alla tsibisa 2 dorakiaaaaaaaaaaaaa poy einai akrketa gia na min ksanazitisw doro gia ta epomena xronia...xexexexexe.............aposteytooooo
Τα νευρα μου γμτ μου μέσα όλα!!!!
Πόσο ακόμη να αντέξω...πόσο...!
νιωθω ότι έρχεται αλλά δε ξέρω ποια μέρα.......................
δε θελω να μιλάω σε κανεναν απο το σπίτι μου σε κανεναν ομως.
μια λέξη να μου πουν σκεφτομαι "αντε στο δι΄΄΄λο τελειωνε"
΄Πλέον δεν έχω υπομονή αλλά δε με ενδιαφέρει όσο κακια, ψυχρή, σκύλα κι αν γίνω απέναντι στους δικους μου, απο τη στιγμη που δεν επικοινωνουμε χέστηκα(για να μη πω τπτ αλλο).
Η βλακεια είναι οτι δεν εκτονώνομαι κιολας , δε με πιανει ουτε η γυμναστική ουτε τπτ αλλο............
Ciciliana προσπάθησε να ηρεμησεις, δεν ειναι ευκολο οι ανθρωπινες σχέσεις ακομα και αναμεσα σε γονεις με παιδι..........Περασαν αρκετα χρονια για να το καταλαβω και οχι μονο έπιασα πατο για να το καταλαβω ............ Υποθετω οτι εισαι μικρη γιατι ετσι καζανι που εβραζε θυμαμαι ημουν εγω απο την εφηβεια μεχρι και τα 20.............Μετα έφυγα...........αλλα το κουβαλουσα............. και ειναι οτι χειροτερο .........Προσπαθησε να εκτονωθεις και προ παντων μη το "αποθηκευεις μεσα σου "............. Δεν ειναι ευκολο αλλα .........
σκέφτομαι πως μερικοί και μερικές το έχουν ακατοίκητο εκεί επάνω και όχι τιποτε άλλο προσπαθείς με ευγενικό τρόπο μπας και τους συνεφέρεις ή τους αποτρέψεις από όποιο λάθος ετοιμάζονται να κάνουν και αυτοί θίγονται κιόλας....αστους λοιπόν να πνιγούν και μαζί ξέχασε να τους πετάξεις και κανά σωσίβιο :cool::cool:
Αγγελουδάκι μου, κατάλαβα σε τί αναφέρεσε. Εγώ πλέων με τα "ακατοίκητα" ΄έχω πάψει να ασχολούμαι.....
είμαι 22, αλλά μενω μαζί τους, δεν είναι οτι με εννοχλουν μονο οι γονεις μου αλλά κ η αδερφή μου.Quote:
Originally posted by Alma libre
Ciciliana προσπάθησε να ηρεμησεις, δεν ειναι ευκολο οι ανθρωπινες σχέσεις ακομα και αναμεσα σε γονεις με παιδι..........Περασαν αρκετα χρονια για να το καταλαβω και οχι μονο έπιασα πατο για να το καταλαβω ............ Υποθετω οτι εισαι μικρη γιατι ετσι καζανι που εβραζε θυμαμαι ημουν εγω απο την εφηβεια μεχρι και τα 20.............Μετα έφυγα...........αλλα το κουβαλουσα............. και ειναι οτι χειροτερο .........Προσπαθησε να εκτονωθεις και προ παντων μη το "αποθηκευεις μεσα σου "............. Δεν ειναι ευκολο αλλα .........
δεν τους αντεχω,όχι οτι τους άντεχα ποτέ, αλλά δε μπορώ αυτή τη περίοδο πνίγομαι...
μου λένε κάτι και φρικάρωωωω..................
θελω να μη τους μιλάω απλά να συνειπάρχουμε στο ίδιο σπίτι χωρίς επικοινωνία, αφου δε τους ενοχλώ τι στο διαλο με ενοχλουν γμτ μ!
Σόρρυ που πήρα πάλι φόρα, είναι ένας τρόπος να τα βγάλω απο μεσα μου , προφανως να τα λεω καπου
πολλές φορές πέφτω στη παγίδα να με συγκρίνω με άλλα άτομα στη σχολή και να ανταγωνίζομαι "καταστάσεις" δίχως λόγο..
είναι μεγάλη βλακεία μου γιατί σπάζομαι και σε μενα κανω κακό κ όχι στον άλλο.
το έκανα και σήμερα που έμαθα οτι δε πήρα ένα μάθημα και κοιταξα πρώτα να μάθω πόσο πήρε μια άλλη κοπέλα και μετά κοιταξα για το πόσο έγραψα εγώ...
άσε που όταν μαθαίνω οτι καποιος δε πήρε το μαθημα χαίρομαι..
αρχίζω και γίνομαι κακιά (μόνο στη σχολή μου συμβαίνει αυτό) και δε το θέλω, δλδ μου βγαίνει αυτόματα, απλά ξέρω οτι έξω(στη σχολή) φαίνομαι έτσι.
Oτι δεν μπορω να περασω τις φωτος στον υπολογιστη γιατι το πραγματακι αυτο που τις περναει δεν κανει καλη επαφη με την καρτα μνημης..τα νευρα μουουουουου!!!!:mad:
just stolen..
Στην άκρη ενός γκρεμού:
- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα
- ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση
- ο λογικός θα τρομάξει
- ο τρελός θα θελήσει να πετάξει ...
- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια
- ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του...
Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Το πως θα το αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι με αυτό!
ok... μέχρι στιγμής είμαι λογική, οταν βρίσκομαι σε γκρεμό απλά τρομάζω και δε θελω να παω πιο κοντά, ο φίλος μου απ΄την άλλη πλησιάζει..
αφου δε το χασαμε καλά είμαστε..:P
και ποιος θα γλιστρησει????????Quote:
Originally posted by click
just stolen..
Στην άκρη ενός γκρεμού:
- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα
- ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση
- ο λογικός θα τρομάξει
- ο τρελός θα θελήσει να πετάξει ...
- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια
- ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του...
Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Το πως θα το αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι με αυτό!
δε γλιστράς... αμα θέλεις πέφτεις. επιλογή μας είναι...
αν εισαι πολυ γκαντεμης ή πολύ μ@λ@κ@ς θα μπορουσε :)
χεχε.. ναι αν φοράς τακούνια στο γκρεμο :-/
ή αν έχεις πατήσει σκ@τ@...
ή αν σε σμπρώξει κάποιος:tumble:
ή αν έχεις απορία να δείς τί είναι εκεί στο βάθος.......
μ'επιασε η μαλακια μου κ λεω οτι να'ναι
Quote:
Originally posted by Ciciliana
χεχε.. ναι αν φοράς τακούνια στο γκρεμο :-/
ή αν έχεις πατήσει σκ@τ@...
ή αν σε σμπρώξει κάποιος:tumble:
ή αν έχεις απορία να δείς τί είναι εκεί στο βάθος.......
μ'επιασε η μαλακια μου κ λεω οτι να'ναι
:thumbup::thumbup:
αυτα σκεφτομουν κι εγώ :spin::spin::spin:
skeftomaiiiiii oti se 9 vdomades...... tha do tin oikogeneia m.....ax mou leipete toso polu............episis skeftomai oti toses meres den exo zigisti k polu pithano na exw to 8raki brosta............!!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι ότι σε ακριβώς 2 βδομάδες, τέτια ώρα, θα πηγαίνω τον μικρό στο σχολείο και μετά εγώ στο νοσοκομείο με την τσάντα μου για εισαγωγή!!!!!
ante ante polinaki mou:love:......me to kalooooooooooooooooo!!!!!!!!!!:spin::bouncy:
ti einai dyo ebdomades??????????????????????tipota!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!xixixiixixix:spin:
Καλημέρα Μαρία μου!!! Τί κάνεις? αντε να περάσουν οι δικές μου οι μέρες για να έρθει και η δικιά σου η σειρά ε? :) Πότε μπένεις μέσα ξέρεις?
xixixixiixix...nai nai nai na perasoun polyyyy grhgoraaaaaaa....akribws den kserw alla gyrv sto telos martiou.....:yawn: argei akoma.....:no:
alla:roll:.....xixiixixixiix
otan tha mpainw egw prwta o theos esy tha eisai meion ouououoououououou pollaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!xixixiixixixiixixixixi xi:wink1:
ε οχι και πολλα, εντάξει είπαμε. πόσο να'μαι μείον σε ένα μήνα? 10 κιλά?
Πότε θα ξέρεις σίγουρα ημερομηνία?
e peripou tosa.:P.....kai den einai pollaaaaaaaa?????:o
lew ayyth thn ebdomada na tous parw kana thl (ton giatro) mpas kai mou poun kana neo.
ti les na parw h tha me poun spasa....ido???????:saint:
χαχαχαχα εγώ πάντος είχα πάει στον γιατρό Δευτέρα και μου είχε πεί μέχρι Παρασκευή θα σε πάρω να σου πω, και μέσα σαυτές τις μέρες τον πήρα 3 φορές!!!!!!!!!
Πάρε, να ξέρεις να ετοιμάζεσε!!!!
xxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxa:thumbup: les eeee???? tha parw.....ti sto kalo....tha me katalabei oti agwniwwwwwwwww!!!!!eeeee???:fake sniffle:
Πάρε κουκλα μου. Κανονικά έπρεπε να σε είχε είδη πάρει ο ίδιος και να σου πει την τάδε μέρα χειρουργείσε
xm.......dhmosio.......:lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!tha parw......to apogeyma kiolas!!!!!
allwste thelw na ton rwthsw kai gia tis dyskoles meres pou peftoun panw stis meres xeiroyrgeiou:grind:....elpizw na ton brw......:puzzled:
Α αυτό μην σε απασχολεί. όπως σου έχω ξαναπεί και στα 3 χειρουργεία που έκανα μέχρι τώρα ήμουν αδιάθετη, και αυτό πιστεύω θα'ναι το τεταρτο που και πάλι θα είμαι!!!!!
nai....mou to exeis pei kai exw stamathsei na nwthw monh se ayth thn gkantemia.....:spin: eimaste dyo!!!!!!!!!:D:lol::lol::lol:
και μαζί μας πολλές άλλες !!!! χαχαχαχαχα
ax....:bouncy: eytyxws pou mou ta les ayta kai mou feygei ena baros....h alhtheia einai oti fobamai mhn mou to metaferei kamia ebdomada meta....pou den mporw....3 apriliou exw baftisia.....meta den mporw na leipsw apo thn douleia....meta einai to pasxa....meta exw analabei mia nyfh poy pantreyetai mesa maiou k prepei na ths kanw dokimastika gia makigiaz kai na eimai ekei thn hmera tou gamou na bapsw ayth kai OLO THS TO SOI pou pali den mporw na eimai xeiroyrghmenh kai meta klafta xaralampe...kalo kalokairi!!!!!!ase exw agxwthei para poly h alhtheia einai:puzzled:..... fobamai mhn mou pei kana ... ELA TON IOULIO kai frikarw.....eimai sthn diadikasia eksetasewn anamonhs ktl apo arxes iouniou!!!!!!!!!!!!:grind::flaming: