Να κλάψω ή να το παίξω δυνατός ?
Printable View
Να κλάψω ή να το παίξω δυνατός ?
μην το παιξεις δυνατος
να εισαι δυνατος
Απογοητευμένος και πάλι από τους ανθρώπους. Πολυάριθμοι γύρω σου, αλλά ελάχιστοι αξίζουν. Οι περισσότεροι της βιτρίνας, της φιγούρας και του φαίνεσθαι που ομολογουμένως σε εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά, αλλά αν τους συναναστραφείς για λίγο, ευθύς αμέσως ξενερώνεις και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν ξέρουν να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να δεθούν μαζί σου και κυρίως να σεβαστούν τον πλησίον. Ντρέπομαι γι' αυτή την κατάντια. Όταν βρεθώ σε έναν γεμάτο από κόσμο δημόσιο χώρο, αποχωρώ μετά αηδιασμένος από το θίασο της ματαιοδοξίας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μ' εμένα ή όλους τους άλλους, αν δηλαδή έχει σπάσει μέσα μου κάτι που με κάνει να τους βλέπω όλους σαν πιθήκους ή αν άνοιξε κανένα ρήγμα στο χωροχρόνο που σάρωσε τα πάντα όλα και τα ανέτρεψε, αλλά νιώθω το χάσμα μου με τους άλλους αγεφύρωτο. Τι δυστυχία το να διαφέρεις και να αδυνατείς να ταιριάξεις... Σε καθιστά περήφανο που ξεχωρίζεις και σε γεμιζει μοναξιά συνάμα. Τα ίδια και με το γυναικείο φύλο. Πλημμύρα θηλυκών (όπως αντιστοίχως και εκείνες μας αποκαλούν αρσενικά), αλλά μετρημένες που αξίζουν για κάτι σοβαρό. Θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω μόνο για το σεξ, αλλά μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Πρέπει να περάσεις από μια πολύπλοκη διαδικασία κοινωνικοποίησης, μέχρι να φτάσεις στο κρεβάτι, οπότε σκοντάφτουμε στον ανυπέρβλητο κλασσικά σκόπελο. Το αδιέξοδο, του αδιεξόδου, ω αδιέξοδο...
Τρομερά αγχωμένη και σε υπερένταση, η αναπνοή μου είναι γρήγορη, νιώθω τρομερή ένταση που θέλω να την ξεσπάσω σ' εμένα την ίδια και ήδη το κάνω όμως δεν ανακουφίζομαι και θέλω να φύγει, να φύγει!!!! Τί άλλο πρέπει να κάνω πια για να φύγει, τί περισσότερο, τί;;;;;;;;;;;;;;;;
ζομπι! στη καλυτερη ετοιμοθανατος κωλογερος. μολις επεστρεψα απ'το νοσοκομειο Ελενα, τα πραγματα ειναι καλα, αλλα χρειαζομαι δουλεια. δουλεια την οποια δυστυχως δε ξερω πως θα τη κανω οταν παραμενω ακομα εδω με τα κωλαμαξα. περιμενα πανω απο δυο ωρες στους διαδρομους του νοσοκομειου μοναχος μου, ενω οι υπολοιποι ηταν ζευγαρια και καμποσοι μαζι. απαισιο συναισθημα να πηγαινεις μονος και στο νοσοκομειο, η αχρηστια των γυναικων φανηκε για ακομα μια φορα που ουτε για να συνοδεψουν εναν ανθρωπο δεν ειναι. κι ολο αυτο για να μπω για κανα δεκαλεπτο να με εξετασει η γιατρινα. και τελικα @@ τελειως η δουλεια της, του μπλα μπλα και της συνταγογραφησης και των βιβλιαρειων. ξεποδιαραστικα και γαμηθηκα μεστο λεωφορειο στην επιστροφη παλι πιχτρα γεματο *******κια μεχρι και με ροζ μαλλια, απαισια σωματα ορισμενες εχουν καταντησει να ειναι βυζια και καθολου κωλο. κι ενω αυτο με συμφερει γιατι ειμαι βυζολαγνος, οταν δεν υπαρχει ισοροπια καπου καταντα αηδια (δε ξερω αν ηταν και με πλαστικη αυτα τα βυζια). το θεμα ειναι οτι ειναι ολες απλησιαστες οποτε τζαμπα βαφονται ντυνονται και περιποιουνται τον εαυτο τους.
Νιώθω ένα σφίξιμο. Μάλλον λόγω της αγγαρείας...
Αισθανομαι πως για ακομα μια φορα η ζωη μου ανοιξε την αγκαλια και μου χαρισε αλλη μια ευκαιρια ..... Περα απο το οτι περασα στο 3ο block στη σχολη μου με 93% επιτυχια στην προηγουμενη εργασια μου. Εμεινε ενας μηνας για να ανεβω Σουηδια και εχθες με πληροφορησαν πως ενδεχεται μεσα καλοκαιριου να ξεκινησω να δουλευω εκει...
Παρα το ότι μερικές φορές, βλέπωντας την αχαριστία των ανθρώπων προς άλλους ανθρώπους, θα ήθελα να τους ρίξω ένα μπουνίδι να μείνουν στον τόπο παρ'όλα αυτά νιώθω πάρα πολύ καλά! :) Το αρνητικο συναίσθημα δεν μένει και χαίρομαι! Κοιτάζω μπροστά με θετικότητα και αυτό είναι μεγάλη δύναμη για μένα.. :)
Μεγάλη πίκρα κι απογοήτευση...γιατί ενώ ήλπιζα ότι ίσως υπάρχει ελπίδα και για μένα, είδα ότι δεν υπάρχει πια...κι επίσης τα νιώθω αυτά γιατί θα αναγκαστώ να αφήσω πρόσωπα και πράγματα που μου δίνουν χαρά και δεν το θέλω αυτό...δεν έχω όμως πλέον άλλη επιλογή, πρέπει να φύγω...όμως κάθε φορά που βλέπω κάτι που μου δίνει χαρά μέσα μου νιώθω και πίκρα που θα το αποχωριστώ...
αρχισα να φοβαμαι
το σκατο εχει φτασει στο καλτσι λεμε... :Ρ
κι αν αυτη ειναι αφορμη να αρχισω να πεφτω?
βλεπω τα αρνητικα και τα θετικα ουτε που τα υπολογιζω εδω και λιγες ωρες
:/
δεν τα βλεπω καν
κατα κατα καταρεωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ω
και αναρρωτιεμαι τι θα πει "ειμαι ερωτευμενος μαζι σου?" τι παιζει σε αυτες τις περιπτωσεις? νιωθω σαν να μην εχω παθει ποτε κατι τετοιο μιας και οταν το επαθα (ετσι νομιζω δλδ) ηταν μια αρρωστημενη κατασταση. Δεν υπηρχε μπλα μπλα ουτε για τα τυπικα :/
και ολη μερα ακουω τεσσερα στιχακια και σπαω το κεφαλι μου να βρω το γιατι το πως και το που το ποτε μα περισσοτερο το γιατι.
Και τώρα χάλια, υπερένταση και δεν θέλω τίποτα, τίποτα, τίποτα!!!!! Και νεύρα! Τώρα ναι, έχω νεύρα! Γιατί τυχαίνει να μου λένε ότι έχω νεύρα χωρίς να έχω αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά πότε έχω νεύρα, δεν θα μου το πει κανείς άλλος, εγώ ξέρω καλύτερα! Άντε τώρα!
Κουρασμένη... θέλω ξεκούραση, θέλω ηρεμία..
Αγχωμενη,φοβισμενη κουρασμενη..οδευουμε στο τελος..καταρραμενη αρρωστια!!
αισθάνομαι ψιλοχάλια,άρχισα δίαιτα κ όλα μου φταίνε ,αισθάνομαι ότι η υπαρξή μου απλά καταναλώνει χώρο στον πλανήτη κ αισθάνομαι να θέλω να με χαστουκίσω γιατί όταν έπρεπε να πάρω τη ζωή στα σοβαρά την πήρα χαβαλέ κ εδώ πάει (όπως έστρωσες κοιμήσου)αι στο καλό ΠΙΑ
Σκέφτομαι ότι ήμουν σε καλό δρόμο, αλλά κόλλησα. :( Κέρδισα τίποτα απ' αυτή την εμπειρία ή πήγε στράφι;
Ους, λάθος θέμα. Στο "Τι σκέφτεστε" πήγαινε.
ναρκωντικα και σουπερ μαριο. σουπερ μαρτιο. θελω μανιταρια. μαυρα μαγικα μανιταρια απ'τα βαθη της νορβηγιας να τα βλεπω ολα αλοιωμενα και ππολυχρωμα μπλεπρασινοκιτρινοκοκκινα . εχει καταντησει δυσαρεστη η ζωη που ζουμε και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα απολυτως περισσοτερο εδω που ειμαι, παρολες τις συμβουλες της γιατρου. αρχιδια θα εχω καταφερει μεχρι τον ιουλιο. τουλαχιστον υπαρχει επιλογη για μπανια τοτε. ειναι το 1 που ειναι σιγουρο, αν κι εγω προτιμω το 2 γιατι οσο να'ναι ειναι πιο ανθρωπινο. μονο που δεν υπαρχει 2 αφου τα κοριτσακια εχουν μαλακιστει απιθανα και πραγματικα δε βγαζω ακρη με τις συμπεριφορες τους στο ελλαδισταν. να θελει ενας αντρας να δωσει αγαπη, και να μην την θελουν. οποτε αφου δεν θελουν την αγαπη του, θα θελουν το μισος του. ζηλεψα και την εκδρομη ενος ψουστη στο φεησμπουκ γι'αυτο το διεγραψα τελειως παλι. μη ψαξετε να με βρειτε εκει οσοι με ειχατε, μονο μσν πλεον.
Πφφ, αισθάνομαι εκείνη τη θλίψη πάλι. Να δούμε πως θα ξημερώσει ετούτη η νύχτα. Προς το παρόν θα παρηγορηθώ με ταινιούλα.
Σκέφτομαι πόσο όμορφα νιώθω μετά απο το σ/κ! Έκανα πολλά πράγματα και ανανεώθηκα! :)
Ένα με το πάτωμα...ή το χώμα...σαν τσαλαπατημένο σκουλήκι πάντως είτε με τσαλαπάτησαν στο πάτωμα είτε στο χώμα...
Και πονάω...Και λυπάμαι για ότι είμαι αναγκασμένη να κάνω...δεν το θέλω πραγματικά αλλά με αναγκάζουν...
σαν να φαγα ψυχρολουσια στη μαπα... κουλο
πως μπορει μια μικρη λεπτομερια στην αλλη ακρη του κοσμου να σου χαλασει τη μερα και τη διαθεση.
Bloody Kate μη χαλιέσαι !Εγώ αισθάνομαι ότι η διαθεσή μου είναι αυτό που λέμε ούτε κρύο ούτε ζέστη δε λέω θα προτιμούσα μπαχάμες αλλά από το ολότελα καλή κ η Παναγιώτενα .
ακονιζω ματσετες και γυαλιζω ροπαλα του μπεηζμπωλ και βαριοπουλες, λολ. μπαρουτι μυριζουν οι φετινες εκλογες, και ειναι φυσιολογικο αφου ο κοσμος δεν αντεχει αλλο. ειμαστε πολλοι, ειμαστε ελληνες, ειμαστε τραμπουκοι. τραμπουκισταν τραμπακουλας τραμπαριφας.
http://www.youtube.com/watch?v=aYNasLHWJyM
Πέθανα στο γέλιο με τη γελοιογραφία
"o μ@λ@κας της παρέας"
http://2.bp.blogspot.com/-SVuMpafFWN...02-11-2011.jpg
Υπέροχα!!! Ο Μάϊος είναι ο αγαπημένος μου! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Σ' ΟΛΟΥΣ!!!!!!
http://3.bp.blogspot.com/-ClF_4F0HqW...Protomagia.jpg
Δεν μπορώ...είναι βασανιστικό αυτό που νιώθω...
Θέλω να σταματήσει...
κομματια..σκεφτομαι ποσο πολυ μου λειπει ο αγγελος μου...:'(:'(:'( Σε παρακαλω αν με ακους απο εκει πανω,δινε μου δυναμη..κ μην με αφησεις ποτε μονη..Ξερεις πολυ καλα πως εσυ εισαι η δυναμη μου..Σ'αγαπω