Αχ τι ωραια! Ρε εγω τελικα δεν δουλεψα Τριτη αλλα την Κυριακη κοιμηθηκα 4 το πρωι και ξυπνησα 6μιση και ημουν τοοοοοοσο κομματια τη Δευετρα το βραδυ π δεν ειχα καθολου κουραγιο να ερθω...
Printable View
Αχ τι ωραια! Ρε εγω τελικα δεν δουλεψα Τριτη αλλα την Κυριακη κοιμηθηκα 4 το πρωι και ξυπνησα 6μιση και ημουν τοοοοοοσο κομματια τη Δευετρα το βραδυ π δεν ειχα καθολου κουραγιο να ερθω...
Αχ πρεπει να ητανε τελεια!Εγω δεν ηρθα κυριως για να μη γουρουνιασω και παλι,εκτος του οτι δουλευα.Αλλα πρεπει να παμε μεξικανικο και ινδικο και κινεζικο και ρωσικο και σουαχιλι και αλαμπουρνεζικο.:P :DQuote:
Originally posted by granita
χαχαχα..σου λέω ήταν φοβερά!αφού μέχρι κ εγώ έφαγα τα πάντα!φαντάσου!κ μετά είχε κ τρομερή τούρτα μπισκότο- σοκολάτα και τραγουδάκι απο όλο το μαγαζί!πολύ γέλιο
ΧΑΧΧΑΧΑ ρωσικο λεμε πρωτα...
στο ρώσσικο πρέπει να πάμε η Κυριακή ή αλλιως στις γιορτές για να μπορώ νωρίς γιατι δεν είναι να φάς τα σουβλάκια αυτά για βράδυ!χαχα
Στις γιορτες!
ελενη οπως πας σε βλεπω να πιανεις και το 2ο στοχο!!:yes:
εχεις μπροστα σου 15(δυσκολες) μερες ως τις 31/12...
και εγω εκει που ειχα παρει φορα αναρωτιεμαι αν θα ειμαι 53 στις 28/12....
μ@λακιες..τι στο κερατο πια?????????
Δε μπορω να καταλαβω τη συμβαινει... Και εχτες τηρησα κατα γραμμα το προγραμμα μου, αλλα σημερα 90,1. Δηλαδη συνολο πηρα ενα κιλο απο την Κυριακη. Σκετη απογοητευση :-(
χαχαχα,500 παρακαλω!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Ναι έχεις 300 γρ και εγώ 3 κιλά! Τι είναι πιο ρεαλιστικό?:D
εγω ομως χανω με ρυθμους κουτσης χελωνας...
μονο την πρωτη μερα που ξεκινησα εχασα 800 γρ,με παρασπονδια χοντρη μια μονο μερα απο τις 28/11, εχω χασει 3,700...
δεν πειραζει θα τα καταφερουμε πιστευω...που θα παει???:smirk:
Αφου μαρ μετα πας και ξανατρως..
Nαι αλλα στις 4 εφαγες και για τις προηγουμενες 11...
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
10/12 ... 62,4
11/12 ... 62,1
14/12 ... 62,5
15/12 ? 62,3
Koριτσια μου,ολες μια χαρα βλεπω,ε;
Σημερα 1ο ζυγισμα στην καινουρια ζυγαρια, -400 γρ.
68.9 kg :)
μπραβο!σου εφερε γουρι!!!:D